Illóolajos masszázsvarázs a zamatos szilva, az édes karamell és a Wasabi illataival, 3x60 percben

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
  • Frissítő gyömbér, zamatos szilva, édes karamell és egzotikus WASABI olajos relaxációs svédmasszázsok hoznak felüdülést számodra 3x60 percben!
  • Ezért az íz -és illatorgiáért nem kell a Távol-Keletre utaznod, elég ha meglátogatod a Diamond Masszázs Stúdió szalonját, ami a VII. kerületben, a Király utcai villamosmegállótól pár perc sétára található.
Ár:8.990Ft23.970 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
63% kedvezmény
23.970 Ft
63%
14.980 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.09.13. - 2019.01.09

illóolajos masszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

3x60 perces illóolajos masszázs bérlet relaxációs svédmasszázsokra, teljes testre, egy fő részére, 3 féle olajjal:

  • gyömbéres-szilvás
  • karamell
  • WASABI

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.09.13. - 2019.01.09 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

  • A 60 perc relaxálás után bőröd érezhetően puhává és selymesen lággyá válik!
  • A masszázs révén ásványi anyagokkal töltjük fel bőrötöket, kivédve a baktériumok bőrön történő megtelepedését.
  • A masszázs helyreállítja a testi-lelki egyensúlyt, méregtelenít, energiával tölt fel, javítja a keringést, csökkenti a stresszt és szépíti a bőrt.
  • A gyömbér görcsoldó és fájdalomcsökkentő, emésztésjavító, ízületi gyulladásokra is rendkívül hasznos.
  • A szilva megvédi és táplálja a bőrt, csökkenti a szárazságot és a bőrhámlást.
  • Egy tökéletes és különleges ajándék lehetőség, nem kizárólag pároknak. Meglepheted a párodat, szüleidet, barátaidat vagy akár a kollégáidat is. Kitűnő ajándék lehet születésnapra, névnapra, esküvőre nászajándékba, évfordulóra!
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadják, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
  • Minden kezelést a vásárló saját felelősségére vesz igénybe. Bármilyen allergiát, betegséget, érzékeny bőrtípust, a kezelés előtt a vásárló felelőssége jelezni a recepción, vagy masszőröknek a szolgáltatás megkezdése előtt.
  • https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

Ellenjavallatok:

  • Súlyos betegség esetén - daganatos, szív-és érrendszeri problémák, pacemaker vagy egyéb masszázs kizáró egészségügyi probléma esetén a szolgáltatás nem vehető igénybe.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt legalább 48 órával! Az érvényességi időn kívül eső dátumra lefoglalt időpontot kizárólag az érvényességi időn belül lehet módosítani! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
113 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Szuper hely!:-) "
Kakszi-Szabó Rita

illóolajos masszázs kuponunk leírása

Add át magad az illóolajos masszázsok kényeztetésének!

A Diamond Masszázs Stúdió egy különleges masszázs-csokrot állított össze Neked azért, hogy még csak kilométereket se kelljen utaznod: magát az Édenkertet hozzák el Neked, ahol nemcsak feltöltődsz, hanem újjá is születsz a különleges olajoknak és a masszázsnak köszönhetően!

3x60 perces relaxáló, svédmasszázs bérlet a testi-lelki kényeztetésért!

A svédmasszázs teljes testeden (nyakad, vállad, hátad, lábaid kerülnek átdolgozásra) oldja a kellemetlen vagy akár fájdalmas izomgörcsöket. Simító, dörzsölő, gyúró, ütögető, rezgető fogásai finoman választják fel a letapadt izmokat, melyek ellazulhatnak, és nem nyomják a továbbiakban az ízületeket, kiváltva azok fájdalmas panaszait, vagy éppen mozgásuk beszűkültségét. Csökkenti a fájdalomérzetet is, valamint a keringés gyorsításával elűzi a fáradságot és a stresszt is!

Valódi íz-és illatorgia fűszeres és markáns olajokkal

A gyömbér fűszernövényként ismert, de használata nemcsak a konyhában, hanem a testápolásban is kezd elterjedni. Fűszeres, könnyed illata felfrissíti a testet és lelket, így garantáltan jobb közérzetet biztosít a masszázs után. Ez a trópusi növény rendkívül gazdag gyógynövénynek számít, de nemcsak elfogyasztva, hanem a testápolásban is tapasztalhatjuk jótékony hatásait. Görcsoldó és fájdalomcsökkentő, emésztésjavító, ízületi gyulladásokra is rendkívül hasznos. Megfázásokra, meghűlés kezelésére is eredményesen alkalmazható. Vérkeringés javító, gyulladáscsökkentő.

Gyömbéres szilvás masszázs

A szilva megvédi és táplálja a bőrt, csökkenti a szárazságot és a bőrhámlást. A masszázsolaj E-vitamin tartalma segít a kötőszövetek regenerálódásában, javítja a bőr struktúráját. 

A karamell masszázsolaj

Pazar karamella illata miatt kiváló választás aromaterápia vagy relaxációs masszázs során. A- és E-vitamint tartalmazó gyorsan felszívódó masszázsolaj, amely a bőr mélyebb rétegeiben hatolva erősíti a szöveteket. A masszázs során felszabaduló illatanyagok nyugtatóan hatnak az érzékekre, teljes kikapcsolódást és feltöltődést biztosítva.

Kényeztető masszázsok a Diamond Masszázs Stúdióban.

A WASABI

A wasabi vagy más néven japán torma egy Japánból származó növény, ami ma már nálunk, Európában is fellelhető, igaz, a legtöbb itthon kapható készítményt mustárporral dúsítják, mivel csak Japánban honos. Évezredek óta használják nyers halas ételekhez fertőtlenítő hatása miatt. A régi időkben még nem voltak olyan higiénés viszonyok, mint ma, így kihasználták a torma hatásait. Az emésztésre is nagyon jó hatással van, ajánlatos fogyasztása, azonban a szépségipar, a kozmetika és a masszőrök is igen hamar felfedezték maguknak, így ma már különleges masszázs olajakat is készítenek belőle, legtöbbször argánolajjal párosítva. 

Ez az unisex, friss, markáns illatú masszázsolaj, azoknak akik szeretnének egy kellemesen édeskés, de frissítően markáns, fűszeres újdonságot kipróbálni! Emellett persze immunerősítő, gyulladáscsökkentő hatása van! 

A Diamond Masszázs Stúdió kellemes, igényes környezetben vár Titeket!

Kényeztető masszázsok a Diamond Masszázs Stúdióban.

Vásárolj kedvező DD kupont még ma saját magad vagy egyik szeretted részére!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu