2 alkalmas Hypoxi Trainer + 6 perc szolárium a Lehel tér közelében

  • Szeretnél formában maradni vagy épp formába lendülni? A Lona Starline Szolárium és Stílustanácsadó Centrum megadja a lehetőséget.
  • 2 alkalommal 30 percen át tekerhetsz a Hypoxi Trainer vákuumkamrában + személyre szabott tanácsadást is kapsz az edzéshez, valamint 6 perc barnulás is vár rád a szoláriumban.
  • Látogass el kedvezményes DD kuponnal, a Lehel tértől pár percre található centrumba.
Ár:3.390Ft8.690 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
8.690 Ft
61%
5.300 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.06.14. - 2022.09.14

Hypoxi Trainer bérlet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Hypoxi Trainer alakformáló bérlet, az alábbiak szerint:

  • 2 alkalmas Hypoxi Trainer használata
  • 6 perc szolárium
  • és személyre szabott felmérést, tanácsadást is kapsz az edzéseket illetően.

A gyors zsírégetéshez, és a narancsbőrtől való szabaduláshoz használd az egyik legmodernebb és leghatékonyabb eszközt, hogy minél előbb formába lendülj!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.06.14. - 2022.09.14 között

FONTOS! A Hypoxi Trainer edzésre egy puhatalpú cipőt vigyél magaddal! A gép használata előtt és után más jellegű sportot űzni nem lehet.

  • Egy fő egy kupont használhat fel, de bármennyit vásárolhat ajándékba.

Bejelentkezés:

A +36-30/265-3640 telefonszámon a neved, kuponkódod megadásával!

Személyesen vidd magaddal a kinyomtatott kupont! Kuponbeváltás után a felhasználhatóság 3 hónap!

Nyitva tartása:

H-P: 16:00-21:00 Szo-V: ZÁRVA

ELLENJAVALLATOK

Terhesség és szoptatás alatt, magas vérnyomás 200 feletti, gyulladásban lévő visszereknél, akut trombózis esetén, fertőzések, nyílt sebek (orbánc, nyirokérgyulladás), kezeletlen szívelégtelenség, vérzékenység, májbetegség, súlyos vesebetegség, daganatos betegség, gerinc vagy hátsérülés, sérv esetén, magatehetetlen, vagy fogyatékosság esetén, daganatos betegségeknél, valamint pacemaker viselése, szédülés, rossz közérzet esetén.

További információk

A Hypoxi Trainerről:

  • A Hypoxi Trainer AUTOMATIC edzés, egy kiterjedt aerobic edzés egy vákuum kamrában, ahol kerékpározást végzel (ülő vagy fekvő helyzetben).
  • A mozgó láb izmait tehermentesíti a nyomás, és az izommunka elősegíti a vénás vér visszatérését a szívbe. A számítógép által vezérelt nyomásváltozás gyorsabbá teszi a zsírégetést, és mindenkinek egyénre szabott beállítást tesz lehetővé.

Edzés után 4 órán keresztül nem ajánlatos a hideg vagy langyos vízzel való zuhanyozás.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P 15:00-20:30 Szo-V: Zárva
Szolgáltatás helye
1136 Budapest Hegedűs Gyula utca 30
★★★★★
★★★★★
"Kedves, segítőkész szolgáltató."
Pintér-Varga Tünde

Videó

Hypoxi Trainer bérlet kuponunk leírása

Hypoxi Trainerrel turbó fokozatra kapcsolva egészségedért, szépségedért

A Lona Starline Szolárium és Stilustanácsadó Centrumban harmóniába kerülhetsz önmagaddal, igaz lesz az "Ép testben ép lélek" mondás. És egy kis edzéssel hatékonyan formálhatod alakodat is!

Szolárium, Hipoxy

Hypoxi Trainer

A Hypoxi Trainer AUTOMATIC edzés, egy kiterjedt aerobic edzés egy vákuum kamrában, ahol kerékpározást végzel. A mozgó láb izmait tehermentesíti a nyomás, és az izommunka elősegíti a vénás vér visszatérését a szívbe. A számítógép által vezérelt nyomásváltozás gyorsabbá teszi a zsírégetést, és mindenkinek egyénre szabott beállítást tesz lehetővé.

Ülő és fekvő Hypoxi Trainer is igénybe vehető, te választasz, hogy számodra melyik formában lenne az edzés kényelmesebb. A fekvő Hypoxi Trainer L250 típusú. Bármelyik típusát is válaszd a gépezetnek, biztos, hogy csökkenti a comb és fenék környékén előforduló zsírpárnácskák, gyenge kötőszövetek, narancsbőr mennyiségét.

AMIÉRT JÓ A SZOLI!

A szolárium jótékony hatásai közé tartozik, hogy csökkenti a depressziót és a rossz kedvet, vagyis boldogsághormon termelését idézi elő a szervezetben. Az UV fény pozitív hatása révén elősegíti a D-vitamin szintézisét és így csökkenti a csontritkulás kialakulásának az esélyét. Javítja a hormon és az immunrendszer működését, sőt még a megfázások megelőzésére is kiváló.

Lona Starline Szolárium és Stilustanácsadó Centrum

A zsíros bőrnél csökkenti a faggyútermelődést, vagyis segít a szabályozásban.

Egy dologra azért mindenki figyelmét szeretnénk felhívni, a szolárium használatnál a legfontosabb a mértékletesség! A mai szolárium gépek már nagyon rövid idő alatt is képesek gyönyörű színt biztosítani a bőrünk számára, ezért érdemes inkább kevesebb ideig, többször igénybe venni a szolgáltatást, minthogy egyszer is túlpirulni.

Meglepetésként pedig:

Teljes körű, személyre szabott felmérést és tanácsadást is kapsz, hogy az edzés után is meg legyen a hatása a tréningnek.

A Lona Starline Szolárium és Stilustanácsadó Centrum igényes környezetben vár Téged is!

Kellemes, barátságos környezetben várja a barnulni vágyókat a Lona Starline Szolárium és Stílustanácsadó Centrum a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen

Vásárolj kedvezményes DD kupont, és 3 alkalommal tekerheted még jobb formába magadat a Hypoxi Traineren, vagy meg is lephetsz valakit a lehetőséggel!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a Facebookon, ahol további kedvezményekről, nyereményekről és érdekes hírekről értesülhetsz minden nap. Spórolj, vásárolj, lájkolj!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Te is tökéletes frizurára vágysz? Megtaláltad! - Balayage hajfestés, hajvágással ajándék hajsütéssel
12.800 Ft kupon ár helyett MA csak 11.500 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu