3D vagy 4D selyem szempillák +ajándék Swarovski kővel vagy csillámmal a még vonzóbb tekintetért.

4,7/5Unisex Szépségszalon | Budapest, XX. ker.
  • Hosszú, ívelt pillák, csábító tekintet, ez most mind a tiéd lehet a 3D vagy 4D selyem szempilla segítségével.
  • Választható selyem 3D vagy 4D szempilla felhelyezése vagy töltése + ha szeretnél ünnepi külsőt varázsolni pillantásodnak ajándékba választhatsz 1-1 swarovski követ vagy néhány szál csillámos szempillát.
  • Az Unisex Szalon a XX. kerületben várja szépülni vágyó vendégeit!
Ár:3.290Ft17.300 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
81% kedvezmény
17.300 Ft
81%
14.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.01.28. - 2020.04.28

selyem szempilla kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Ajánlatunk révén egy választható 3D vagy 4D selyem szempilla felhelyezésben részesítenek, amelyhez ajándékba választhatsz 1-1 Swarovski követ vagy néhány szál csillámos szempillát.

A felhelyezett pillák száma 100-150 db, de függ a saját pilláid számától is!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.01.28. - 2020.04.28 között

  • Előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36/20-520-7350 telefonszámon a kuponkódod megadásával.
  • Amennyiben nem tudod elérni a szolgáltatót, valószínűleg éppen szépítenek valakit, de ha nem titkosított számról hívod őket, visszahívnak. SMS-ben is kérhetsz visszahívást a neved és kuponkódod megadásával!
  • Amennyiben az SMS-re sem érkezik válasz, írj emailt az uniszexszepsegszalon@gmail.com címre a kuponkódod megadásával.
  • Bármennyi kupon felhasználható saját részre és ajándékba is adható. Kiváló ajándék lehet ha még nincs ötleted, hogy minek örülne anyukád, a tesód, vagy épp a párod. 

További információk

  • Luxus minőségi alapanyagokat használnak, valódi selyem szempillákat.
  • Viselhető akár 7-8 héten át!
  • Professzionális, tapasztalt, többszörösen képzett szakember kezébe kerülsz.
  • Könnyen megközelíthető BKV-val és gépkocsival egyaránt. Határ úti metrómegállótól, 52-es villamossal megközelíthető. Ingyenes parkolás a szalonnal szemben! 51, 52 villamos megállók és 35, 23, 23 E, 66, 66E, 148, 151-es buszmegállók pár méterre találhatók.

Lemondási feltételek

Időpont lemondását kérjük min. 24 órával megelőzően jelezze, ellenkező esetben a kezelést elveszíti.

★★★★★
★★★★★
9 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-Cs: 9:00-16:00 K-P 9:00-19:00 Szo:9:00-14:00 Sze: zárva
Szolgáltatás helye
1203 Budapest, Török Flóris u. 63/a.

Unisex Szépségszalon értékelése

★★★★★
★★★★★
"Kedves szolgáltató. Kitűnő munkát végzett. "
Szomora Gyöngyi

selyem szempilla kuponunk leírása

Selymes pillantások

A selyem 4D pillákban számtalan lehetőség rejlik. Hosszuk lehet közepes vagy extra is 8-19 mm-ig. Még az íveltségük is különbözik, hiszen lehet csak enyhén ívelt, vagy göndörebb stílus is. A 4D pillákban viszont van néhány dolog, ami a kezdetektől állandó - a szebb, dúsabb, hosszabb szempillák hatása és csábítóbb tekintet kölcsönzése.

Az Unisex Kozmetika kellemes, barátságos környezetben vár Téged is szeretettel!

Csábító tekintet 3D vagy 4D selyem szempillával

A korunk 4D pillái nagy teret hódítottak a szépségipari piacon, ezért ma már mindenki számára meg lehet találni az ideális szempillát. Ideális esetben a saját pilláinknál csak 2-4 mm-rel érdemes hosszabb pillákat rakni.
Ezért, ha saját pillánk 9 mm hosszú, érdemes maximum a 12 mm-es pillákat választani. Akinek ritka a saját szempillája, sajnos a felhelyezhető pillák száma is korlátozódik, hiszen ez mindig az egyén saját természetes adottságaitól függ.
Átlagosan szemenként 60-100 pilla kerül felhelyezésre (pillánként 1 db), azonban ez a szám eltérhet. A selyem 4D pillákat ma már rendkívül jó ragasztókkal párosítják, melynek a száradási idejük 1-48 óráig terjedhetnek.
Minden esetre az első 24 órában érdemesebb vigyázni az újdonsült tekintetünkre, ilyenkor kerülni kell a vizet, a szolit, a sminklemosót, de még a szempillaspirál használatát is.

Szépülj az Unisex Szépségszalonban kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

A 3D pilla felrakása azoknak ajánlott, akik tartósan dúsabbá, hosszabbá, íveltebbé szeretnék tenni a pilláikat, akik rövid, vékony pillájúak, akik szeretnék kiemelni szemük szépségét, vagy csak szeretnék megkímélni magukat a reggeli sminkeléstől. Szemenként körülbelül 50-80 szál kerül felhelyezésre oldalanként a saját szempillák számától függően.

A még természetesebb hatás érdekében, általában különböző hosszúságú pillákat használnak. Igény szerint ez lehet kevesebb vagy több.

A 4D és 3D pillák tartóssága egyénenként változhat. Ideális esetben 4-8 hétig kölcsönöz luxus tekintetet a viselőjének, utána érdemes elmenni töltésre. Előfordulhat, hogy 2 hét után sok pilla kihullik, ez általában a legelső felhelyezésnél szokott előfordulni. Ilyen esetben általában a viselőnek még szokatlan a 4D pilla jelenléte és mivel természetes a viselése előfordulhat, hogy mégsem vigyázott rá az első 24 órában, vagy a sminklemosójában, vagy az arcápoló szereiben mégis előfordult olaj koncentrátum. Természetesen a klóros víz, gőz, szoláriumozás is gyorsabban oldhatja a pillákat.

Prémium minőségű pillákról beszélünk, amik természetes hatást keltenek és pihe súlyúak. Természetesen beleolvadnak a saját pilláinkba, ezzel csábító tekintet kölcsönözve viselőjének.

A pillákat még jobban kiemeli 1-1 swarovski kő. Ezt most ajándékba jár a pillákhoz és ettől leszel igazán feltűnő. Akár egy eseményre készülsz, akár a nagy napra, ezt a csillogást érdemes kihasználnod!

Ezt a hihetetlen kedvezményt a barátnőiddel is meg kell osztanod, így kövess és lájkolj minket a facebookon, részesülj a további kedvezményekből a DiamondDeal jóvoltából. Lájk :)!

 

A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu