3D Candy Lips - 3D Ajaksatírozás, a tökéletes és csábító ajkakért

  • Az igéző, csábító ajkak minden nő álmai között szerepelnek - persze, ha az égiek nem áldották ezzel meg. Ha Te is az utóbbiba tartozol, válassz tartós megoldást: 3D szájsatírt!
  • A Naturelles Szépségklinika (XI. ker.) varázslatos ajkakat varázsol Neked, minőségi termékekkel, DD kuponnal csak 31.990 Ft-ért!
Ár:31.990Ft65.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
65.000 Ft
51%
33.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.10.26. - 2022.01.26

3D szájsatír kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

3D szájsatír normál, vagy keskeny ajkakra.

A tetoválás elkészülésének időtartama kb. 2-2,5 óra.

  • Ajánlott a száj domborúságának növelésére, a száj függőleges tengelyének kiemelésére.
  • Ezzel a technikával optikailag növelhetjük az ajak méretét,kompenzálhatjuk az asszimmetriát, szem előtt tartva a természetes hatást,a színek kombinációjával és a fény-árnyék hatás létrehozásával.
  • Ideális azoknak akik szeretik a sminkelt szájat, a különleges hatást vagy új színt szeretnének kipróbálni.
  • A tapasztalt szakember a teljes folyamat során ügyel a sterilitásra, az eszközök fertőtlenítésére, és kizárólag megbízható anyagokat használ.
  • A szalonban a legmagasabb szakmai követelményeknek is megfelelő sminktetováló festékeket használják.
  • Tanácsokat és speciális krémet kapsz az otthoni ápoláshoz.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.10.26. - 2022.01.26 között

A tetoválás elkészítése a fájdalomcsillapítás ellenére is járhat enyhe fájdalommal egyéni tulajdonságoktól függően. A beleegyezési nyilatkozat aláírásánál a kockázati tényezőket is gondosan végigveszitek.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy egy időben egyszerre csak egy vendéggel tud foglalkozni a szolgáltató, így a kezelésre lehetőleg egyedül érkezz, a szalonban várakozni nincs lehetőség.

Bejelentkezés, beváltás

  • Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges. Keresd Korányi Szilviát a +36-70/627-2180-as telefonszámon, kuponkódod megadásával!
  • A kinyomtatott kuponodat mindenképp vidd magaddal a kezelésre.
  • Saját részre mindenki 2 db kupont használhat fel.

Ellenjavallatok 

Cukorbetegség, vérzékenység, vérhígító szedése, alkohol vagy tudatmódosító szer fogyasztása esetén a kezelést el kell halasztani.

Nem ajánlott azok számára, akik a szájtetoválással szájnagyobbításra számítanak.

Felárak, opciók

Kérjük, vedd figyelembe, hogy problémás (rosaceás) bőr kezelése esetén előfordulhat, hogy vérzés tapasztalható. Ilyenkor vérzéscsillapító használata ajánlott. Ilyen esetben opcionálisan plusz költségre lehet számítani. (5.000 Ft) Az opcionális plusz költségekről és az esetleges ellenjavallatokról egyeztess partnerünkkel.

Korrekció

A sminktetoválás elkészülte után nem látható azonnal a pontos végeredmény, így később korrekcióra szükség lehet. A korrekcióra leginkább a tetoválás elkészülte után 4-8 héttel érdemes visszamenni. Ennek árát a kupon nem tartalmazza.

További információk

A sminktetoválás napján a magas koffeintartalmú italokat és alkoholt kerüld, mert vérzékenységet okoznak, ugyanezen okból nem javasolt a kezelés előtt fájdalomcsillapítót bevenni.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legalább 24 órával lehetséges e-mailben, telefonon, vagy sms-ben! Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést, max. 15 perc késés elfogadott!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfőtől-Csütörtökig 12-18-ig
Szolgáltatás helye
1116 Budapest, Kondorosi út 10/A B. épület 7.em.7.
176.-os kapucsengő

3D szájsatír kuponunk leírása

Igéző ajkak természetesen, tartósan, 3D szájsatírral

Bár a szépség relatív, a nők mégis klasszikus dolgokat szeretnének, hogy igazán nőiesnek érezzék magukat: hosszú szempilla, karcsú derék és telt ajkak. Utóbbit kuponunkkal most megszerezheted, hiszen minőségi termékekkel varázsolnak Neked tartósan gyönyörű ajkakat!

3D szájsatír készítése kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával!

Dús és különleges ajkak - egyszerűen!

Ha szeretnéd az ajkaidat kiemelni, de eleged van a sminkelésből, itt az ideje tartós megoldást választani! A 3D szájsatír segítségével teltebb és szép színű lehet az ajkad.

A kezelés optikailag teltebbé teszi az ajkaid, fizikailag azonban nem történik változás. Ezt a 3D effektet csillám technikával tovább fokozzák, amitől igazán ragyogó, „csúcs fény” hatás jön létre az ajkaidon. Ezt az ajaksatírozást is el lehet készíteni hangsúlyosabb, ill. visszafogottabb színek összeállításával, attól függően, mennyire hangsúlyos végeredményt szeretnénk elérni.

A pigmentálás előtt precízen megrajzolják a vonalat, és kiválasztják a többféle színt, így nem ér meglepetés a végeredményt látva!

sminktetoválás, naturelles szépségklinika, tartós, kupon, akció

Válaszd a Naturelles Szépségklinika tartós és esztétikus sminktetoválás ajánlatát, vásárolj kupont a DiamondDeal-en kedvezményesen!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu