3 napos barangolás Szatmár-Beregben buszos utazás keretein belül!

5/5Neoline Kft. | Budapest, VII. ker.
  • Most nem 1, hanem 3 napos kiránduláson vehetsz részt a Neoline Kft., jóvoltából!
  • Ennek köszönhetően rengeteg látnivalót felfedezhetsz majd az itt töltött idő során!
  • Ne maradj le különleges ajánlatunkról, csapj le most kuponunkra!
Ár:48.990Ft59.990 Ft
Ár: 8.120 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 40.870 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
19% kedvezmény
59.990 Ft
19%
11.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.05.10. - 2022.06.14

Buszos utazás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy buszos utazás: Szatmár-Beregben

  • Időpont: 2022. június 17-19                                                
  • Utazás: autóbusszal          
  • Elhelyezés: Vásárosnamény *** Panzió                                   
  • Ellátás: félpanzió (reggeli,vacsora)
  • Találkozás: 6.15 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)    
  • Indulás: 6.30 órakor
  • Várható  visszaérkezés Budapestre: 21 óra körül

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.05.10. - 2022.06.14 között

A kupon megvásárlását követő legkésőbb 48 órán belül, egyben az utazás dátuma előtt legkésőbb 72 órával hamarabb jelentkezz be az utazási irodánál a kalandozas@t-online.hu email címre küldött levélben, de érdemes minél hamarabb hogy legyen szabad helyed. 

Az email-ben szerepelnie kell a kuponkódnak, a névnek, a lakcímnek és a telefonszámnak. Több személy egyszerre való jelentkezése esetén, mindenkinél fel kell tüntetni az összes adatot.

Ezt követően kapsz egy visszaigazoló levelet, melyben fennmaradó összeg kifizetésének a részleteit megtalálhatod.

Fontos, hogy csak abban az esetben válik véglegessé a foglalás, ha a fennmaradó összeg is kiegyenlítésre kerül.

Felárak, opciók

  • Belépők a három napra: kb. 17.000,- Ft/fő.
  • Egyágyas felár: 8.000,- Ft/fő 
  • Fix ülőhely: 2.500 Ft/fő

További információk

  • További információért elérheti a szolgáltatót a +36-1/317-1056 vagy +36-1/317-1256 számon, valamint megtalálhatóak a kalandozas@t-online.hu címen.
  • Személyenként több kupon is vásárolható, így akár az egész családoddal együtt élhetitek át ezt az utazást.
  • Utazás időpontja: 2022. június 17-19.
  • A program változásának a jogát fenntartjuk!

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 8.120 Ft-ért! A különbözetet, ami 40.870 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A fennmaradó részt átutalással, vagy Szép kártyával tudod kifizetni.

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.

Neoline Kft. értékelése

★★★★★
★★★★★
"Remek kirándulás volt! "
Nagy Annamária

Buszos utazás kuponunk leírása

Több napos buszos utazás!

Program

1. nap: Elutazás Budapestről 6:30 órakor. Első állomásotok Tákos. A település gyöngye a „mezítlábas Notre Dame”-nak is nevezett református temploma. A népi barokk épület fő dísze a gyönyörű – virágokkal díszített – festett famennyezet. Itt a híres beregi keresztszemes hímzéssel is ismerkedünk, egy kis kiállítás segítségével. A következő településen – Csarodán – is érdemes megcsodálni a 13. századi református templomot, amely a késő román falusi templomok egyik legszebbike. A belsejében a falakat díszítő szentek freskói rendkívül értékesek. Márokpapi középkori temploma XV. századi freskóival, és XVIII. századi fa haranglábával különleges látvány.  Tarpán található Észak-Tiszántúl egyetlen megmaradt szárazmalma. A Tarpa Manufaktúra Kft. minőségi pálinkák és – lekvárok előállításával, illetve forgalmazásával foglalkozik. Egy látogatás keretében mi is megismerjük Szatmár-Bereg méltán híres pálinkáit. Mai utolsó programpontunk Nagyar. Itt áll a kívül - belül szépen felújított klasszicista stílusú Luby kastély, melyhez pompás rózsakert is tartozik. Természetesen Petőfi nyomába is eredünk, hiszen a hagyomány szerint itt írta leghíresebb művét, a Tisza című verset. Kis Tisza parti kitérő után Vásárosnaményba utaztok, a szállás elfoglalása és vacsora.

2. nap: Reggeli után Szatmárcsekén kezditek a programotokat. Halála előtti éveiben itt élt Kölcsey Ferenc és itt fejezte be a himnuszt. A Kölcsey-kúria helyén álló Művelődési Házban emlékszobát rendeztek be a tiszteletére. Fehér márvány, klasszicista stílusú síremlékét a szatmárcsekei református temetőben találjuk, különleges csónak alakú, faragott fejfák sokasága mellett haladva. Túristvándi XVIII. század végén népi stílusban épült vizimalma ipartörténeti szempontból egyedülálló, kihagyhatatlan látnivaló. Tiszacsécse egy újabb irodalmi zarándokhely, hiszen itt született Móricz Zsigmond. A kicsi, vert falú,, kontytetős, taposott szalmával fedett házikó, melyben Zsigmond hatéves koráig lakott a család, ma mint Emlékház látogatható. A favázas, szép arányú barokk református templom a mellette álló négy fiatornyos fatoronnyal megkapó látvány. A Felső Tisza – vidék nagy büszkeségei a középkori református templomok, melyek szépségben, számukat tekintve, építészetileg is országos jelentőségűek. Két kiemelkedő szépségűt nézünk meg. Sonkád Europa Nostra díjas 15. századi templomát, és Vámosoroszi Báthoryak által épített késő gótikus templomát. Mielőtt vissztérnénk Vásárosnaményba Penyige Lekváriumát ejtjük útba. E tájon terem egy őshonos, vadon élő, messze földön híres szilvafajta. Ebből főzik a cukor és tartósítószer nélküli szilvalekvárt, “szatmár fekete aranyát”.

 3. nap A programok Pácinban kezditek. Az itt található Mágóchy-kastély Magyarország legnagyobb reneszánsz kastélya, melyben a Bodrogközi Kastélymúzeum változatos kiállításait találjuk. Megismerhetjük az épület egykori lakóinak életmódját, a reneszánsz társadalmat, és az akkor élt arisztokrácia udvartartását. A kastély eredeti berendezéséből megmaradt bútorokkal egy csinos kis kastélyenteriőrben is gyönyörködhetünk. Karcsa román stílusú református temploma a Kárpát-medence egyik leghíresebb rotunda temploma, kívül belül csodálatos kőfaragványok díszítik. Bodrogolaszi katolikus temploma következik, mely már a XII század végén állt, ezzel a térség egyik legrégebbi építészeti emléke. Bodrogkeresztúr látványossága az Ecetmúzeum. Betekintést kapunk a borecet gazdag történetébe, előállításának izgalmas módszereibe, az ecet alapanyagok sokszínűségébe, megismerhetjük alkalmazási lehetőségeinek gazdagságát, sőt, még meg is ízlelhetik a különleges gyümölcs és borecet felejthetetlen élményt nyújtó aromáját. Mielőtt haza indulnánk, Mezőzombor határában a Disznókő Szőlőbirtokon teszünk egy látogatást, mely a Tokaji borvidék egyik legkiválóbb termőhelye. Sétát tehetünk a szőlőben, a kőtámfalakon, teraszokon, ahonnan páratlan panoráma nyílik a borvidékre, és megismerkedünk a szőlőfeldolgozás és borkészítés fázisaival, technológiájával. A Sárga Borház öreg pincéjében pedig megkóstoljátok az itt készült nagyborokat.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu