3 nap félpanzióval, wellness-szel a zalakarosi Boni Hotelben 2 fő+1 gyermek részére hétköznapokon

Pihenjetek mesés környezetben! A zalakarosi Boni Családi Wellness Hotel remek helyszíne az élményteli családi kikapcsolódásnak, de akár a csodálatos környék felfedezésére is indulhattok. Töltődjetek fel egy 3 nap/ 2 éjszakás, 2 fős félpanziós kikapcsolódáson és élvezzétek Zalakaros híres gyógyfürdőjét és a gyönyörű zalai tájat! Foglald le pihenéseteket most 29.990 Ft-ért!

Ár:29.990Ft59.980 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
59.980 Ft
50%
29.990 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.04.10. - 2018.06.28

zalakarosi boni hotel kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

3 nap/ 2 éj szállás 2 felnőtt + 1 gyermek (3 éves korig) részére félpanziós ellátással, wellness használattal, hétköznapokon a zalakarosi Boni Családi Wellness Hotelben.

Mit foglal magában az ajánlat?

  • A szállásotok tágas, teraszos vagy erkélyes, exkluzív bútorokkal felszerelt szobákban lesz.
  • A félpanziós ellátás gazdag büféreggelit és háromfogásos házias menüvacsorát jelent.
  • ingyenes internet használat a recepción.
  • A wellness részleg (élménymedence, finn és infraszauna, jacuzzi, sókamra) használata 8 és 20 óra között.
  • A kültéri úszómedence, napozótér és emeleti napozóterasz használata.
  • Kikapcsolódási lehetőségek: kosárlabda pálya, ping-pong asztal, biliárd, grill terasz, bár, kávézó. A kicsiket játszótér és beltéri játszószoba várja.
  • A csodálatos zalakarosi Gránit Gyógy- és Élményfürdő valamint az Ökotó és Élménypark is pár perc sétával elérhető közelségben van. 

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.04.10. - 2018.06.28 között

Nem foglalható időszak: 2018. április 27-május 1. és 2018. május 18-21.  

Előzetes időpont foglalás szükséges a kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával+36-30/348-7285 telefonszámon. 

Bármennyi kupon vásárolható mennyiségi korlátozás nélkül.

Felárak, opciók

A helyszínen fizethető feláras  szolgáltatások:

  • Hétvége felár: 6.990 Ft/kupon,
  • Egy légteres apartman felár: 4.990 Ft/kupon,
  • Két légteres apartman felár: 7.990 Ft/kupon
  • Egyágyas felár: 6.990 Ft/ kupon (az alap csomagár ilyenkor 1 főre számolandó)
  • Háziállat felár: 3.990 Ft/ kupon - egyeztetés szükséges

Gyermekkedvezmények: 

  • 0-3 éves korig: ingyenes,
  • 4-11 éves korig: 8.990 Ft/ kupon,
  • 12-éves kortól: 12.990 Ft/ kupon

A kupon nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melynek díja 350 Ft/ fő/ éj amelyet a helyszínen kell fizetni. Van parkolási lehetőség a szállóvendégek részére kamerával megfigyelt saját parkolóban 400 Ft/ autó/ éjszaka.

További információk

A vendégek 14 órától 18 óráig tudják elfoglalni a szállást, amennyiben később érkeznek, mindenképpen telefonon jelezzék a szolgáltatónak. 

Lemondási feltételek

A foglalást legkésőbb 24 órával a lefoglalt időpont előtt lehet lemondani, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

Szolgáltatás helye
8749 Zalakaros, Üdülő sor 1-3.

Videó

zalakarosi boni hotel kuponunk leírása

Csodás kikapcsolódás Zalakaroson!

A hűvösebb időben, megjön a kedvünk a wellnesshez, a pihenéshez, a forró szaunához, fürdőzéshez. Különösen egy kis, családias szálloda alkalmas a pihenésre, ahol barátságos a személyzet, a legfinomabb, házias, friss falatokért a reggeli és vacsora alatt sem kell sorba állni, és a medencében sem taposunk egymás lábán.

"Mintha otthon lennél vendég"

Hirdeti a zalakarosi Boni Családi Wellness Hotel szlogenje és milyen igaz! Olyan helyen tölthettek el egy 3 nap/ 2 éjszakás élményteli kikapcsolódást, ahol úgy érzitek majd: mintha ki sem léptetek volna otthonról.

Boni_Zalakaros

Van, akinek ez nem jó hír, de mi itt csupa pozitívumra gondolunk: az otthon kényelmét élhetitek át, minden, amit csak szeretnétek, karnyújtásnyira lesz. Ehhez elég legyen annyi, hogy a Boni Hotel 2 percre található a 33 medencés zalakarosi Gyógy-, Élmény- és Strandfürdőtől és ugyanennyi séta tőlük a csodálatos Zalakaros Termáltó és Ökopart. 

Boni_Zalakaros_belső

A hotelről

A hotel a méltán híres fürdőváros központjában található, amelyhez közel megtalálhatóak a helyi éttermek és a település fő látnivalói. A hotel mégsem belvárosinak, sokkal inkább zöldövezetinek mondható. Ideális helyszín ahhoz, hogy néhány napra magatok mögött hagyjátok a hétköznapokat és kicsit elbújva a világtól, tökéletesen feltöltődjetek élményekkel. A helyen rendelkezésre áll minden, amire az aktív vagy éppen a csendes pihenéshez szükségetek lehet: játszótér, ping-pong asztal, kosárlabda és többféle gyerekjátékra alkalmas pálya, valamint beltéri biliárd asztal várja a kicsiket és nagyokat, az otthonos, ízletes fogásokat kínáló étterem grill terasszal, büfével, kávézóval és bárral egészül ki.

Boni_Zalakaros_belső

A felhőtlen kikapcsolódást különféle szobatípusok biztosítják: a hotelben classic kétágyas szobák szolgálják a párok, kisgyermekes családok kényelmét, a nagyobb családokra is gondolva pedig 5 fős (egy- vagy kétlégteres) apartmanokat alakítottak ki. Minden szobához erkély tartozik és remek kilátást nyújtanak a medencés udvarra vagy épp a környező zöldövezetre.

Napközben a fantasztikus wellness részleg élménymedencéjében és szaunáiban lazíthattok, úszkálhattok a kültéri medencében vagy napozhattok a partján.

Boni_Karos

Zalakarosról

A Zalai-dombságban elterülő kisvárost a legtöbben az Európa-szerte kiváló hírnévnek örvendő gyógyfürdőjével azonosítják, aki ellátogat Zalakarosra, az tanúsíthatja: a település jóval többet nyújt ennél. Fürdői nem csak nyáron, hanem az év többi szakaszában is várják a látogatókat. A csodálatos parkok, sétányok pedig egész évben kikapcsolódásra csábítanak. Egy séta a bámulatos panorámát kínáló kilátóba, egy hűs pohár bor egy zalakarosi pincében, egy kisvasút kirándulás, egy kerékpár vagy segway túra mind-mind részei egy feledhetetlen zalakarosi pihenésnek.

Virágos utcák, játszóterek, cukrászdák, éttermek, kirándulások gyalogosan, kerékpárral vagy autóval - is vár Zalakaros és a Boni Hotel. 

Máris a gyógyfürdő termálvizében áztatjátok magatokat képzeletben? Netán már a környéket indultatok el felfedezni gondolatban? Ehhez nincs is más teendőtök, mint megvenni a DiamondDeal hihetetlen kedvezményt nyújtó kuponját!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu