3 nap 2 éjszaka svédasztalos reggelivel, korlátlan wellness használattal 2 főre a Koppány Fogadóban

Koppány Fogadó | Országos
Ha festői környezetben szeretnéd tölteni a nyaralásod, nem kell túl messzire menned! A Koppány Fogadó és Kalandpark (Debrecen mellett) üdvözlő itallal, gyönyörű tájjal, korlátlan wellness használattal vár Titeket, ráadásul a programokból sem lesz hiány! Aktív és nem aktív pihenéssel kényeztethetitek magatokat 3 napon keresztül 24.990 Ft-ért.
Ár:24.990Ft50.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
50.000 Ft
51%
25.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.01.02. - 2018.04.04

koppány fogadó kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

 2 éjszaka szállás kényelmes szobákban, svédasztalos reggelivel, korlátlan wellness használattal 2 fő részére a Koppány Fogadóban.

  • Érkezéskor üdvözlő ital,
  • bőséges, házias svédasztalos reggeli,
  • korlátlan (0-24-ig használható) wellness részleg (szauna, jacuzzi, fedett úszómedence)
  • ingyenes parkolás.

A szobákat 14 órától lehet elfoglalni és a távozás napján 10 óráig kell elhagyni.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.01.02. - 2018.04.04 között

  • A kupont a szabad helyek függvényében, a fogadóval előre egyeztetett időpontban, előzetes foglalás után tudod felhasználni.
  • Előzetes bejelentkezés és foglalás a +36-70/945-8175 számon a kuponkódod utolsó öt jegyének megadásával. 
  • A barátságos és kényelmes vendégfogadó Debrecentől 16 km-re, a 48-as úton haladva Haláp és Vámospércs között a 16-os kilométerkőnél balra fordulva a festői szépségű kirándulóhelyen, Hármashegyalján található.
  • A kuponunkból bármennyit vehetsz magadnak és korlátlan számban ajándékozhatsz ismerőseidnek, barátaidnak.
  • A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Felárak, opciók

A helyszínen fizetendő:  

  • Félpanziós ellátás (opcionális): 2.500 Ft /fő/alkalom. 
  • Idegenfogalmi adó: 500 Ft/fő/éj (18 éves kortól)
  • Gyermek felárak (opcionális): 2 éves korig a ház vendégei a gyermekek, 2-14 éves korig 5.000 Ft/fő/éj.

További információk

  • Ajánlott ha az aktív pihenést és a wellness-t szeretnéd ötvözni és élményekkel teletűzdelt napokat szeretnél eltölteni és kiszakadni a napi mókuskerékből a természet lágy ölén.

Lemondási feltételek

A foglalás módosítását vagy lemondását legkésőbb az érkezés napja előtt 48 órával tudják elfogadni. Ezt e-mailben kell megtenned, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Minden nap 0-24-ig
Szolgáltatás helye
4287 Vámospércs, a 48-as úton, Haláp és Vámospércs között a 16-os km. táblánál balra
GPS koordináta: 47.54390, 21.85039 GPS: 47° 32' 37.83 N 21° 51' 1.82

Videó

koppány fogadó kuponunk leírása

Felejthetetlen élmények a természet szívében!

Töltsetek el pár felejthetetlen napot a természet szívében gyönyörű környezetben Debrecen mellett! Legyetek most Ti a porondon, zárjatok ki mindent és élvezzétek egymás társaságát mindenféle aktív -és nem aktív pihenés közepette!

Elképesztő élmények a Koppány Kalandparkban!

Teljes wellness!

Debrecen - Hármashegyalja - Koppányvölgye

A fogadó Debrecentől 16 km-re a festői szépségű közkedvelt kirándulóhelyen Hármashegyalján a Koppány-Völgyben található, 5 szobával rendelkezik és 23 fő elhelyezését tudja biztosítani. Minden szoba fürdőszobás, klimatizált és TV-vel, minibárral rendelkezik. Minden rendelkezésre áll, ami egy wellness hétvégéhez szükséges. Fedett úszómedence, szauna, jaccuzzi, szolárium, masszőr és masszázsgépek, kondi-terem, biliárd, csocsó. 

úszómedence és wellnes a Koppány Fogadóban!

Programok

A Fogadó rengeteg kikapcsolódási lehetőséggel vár!

KALANDPARK

A kalandparkban az a jó, hogy mindenkihez teljesítmény és tűréshatárhoz mérten igazodik. Akik már tudják milyen, azok már nehezebb pályákon próbálhatják ki magukat, míg a kezdőket még nem dobják bele a mély vízbe. A gyerekek miatt sem kell aggódni, hiszen ők kizárólag gyerekpályán mennek, ahol hozzáértő kolléga kíséri őket végig az úton, ezzel is a biztonságukat és a jókedvüket garantálva. A pályákon minden biztonsági óvintézkedésnek eleget tesznek!

Egy gyerekpálya van az alsó, egy a felső tagozatosok részére. Az 1-es gyerekpályát már óvódások is tudják használni 3 éves kortól. A kalandpálya teljesen biztonságos, egy alpinista beülőt és sisakot kapnak a gyerekek, valamint felső biztosítókötéllel állandó biztosításban vannak, tehát nem tudnak leesni. Munkatársaink végig segítik a gyerekeket a pályán.

Elképesztő élmények a Koppány Kalandparkban!

QUADOZÁS

A zord, természetes talaj és a hatalmas terület tökéletes alapjául szolgálnak egy jó quadozáshoz. Ha még nem próbáltad akkor se félj, hiszen tapasztalt segítőkkel vághatsz neki a buckáknak, miközben a gyönyörű zöld erdő köszön vissza rád!

Elképesztő élmények a Koppány Kalandparkban!

LÁNY ÉS LEGÉNYBÚCSÚ illetve ESKÜVŐ

Nem tudod még hol ünnepled meg "hivatalosan szingli" életed utolsó napjait? A Koppány Fogadó és Kalandpark tökéletes alkalom fiatalságod búcsúztatására, hiszen isteni ételekkel, minőségi borokkal, remek hangulattal várnak! Az esküvői helyszín miatt sem kell aggódnod, hiszen tökéletes lakodalmat lehet csapni, igazi magyar mulatságot hagyományos ételekkel és elképesztően jó hangulattal! Nincs is szebb egy gyönyörű, természetes, erdei esküvőnél!

Elképesztő élmények a Koppány Kalandparkban!

KÜLÖNBÖZŐ FALUSI PROGRAMOK

Időközönként különböző falusi programokat rendez a hely, ahova mindenképpen érdemes ellátogatni! A programok közé tartozik például a hagyományos disznótor, bográcsozás, hurkatöltés, kerti sütögetés is! Az aktuális programokkal kapcsolatban kérdezd a szolgáltatót az elérhetőségein!

PAINTBALL

Legyél Te a játékaid hőse, és próbáld ki az igazi stratégiát és taktikát élesben! Erdei körülmények között tesztelheted a tudásod. Legyél Te a legjobb! Nagyra nőtt örök gyerekek egyik kötelező programja, megismételhetetlen körülmények között!

Elképesztő élmények a Koppány Kalandparkban!

Tökéletes ajándékötlet!

Meglepnéd valamivel a párodat, rokonodat de semmi ötleted? Megvan már mindene, és egyszerűen eleged van a sablonos tusfürdő-parfüm ajándékokból? Ajándékozz élményeket, hiszen az örökké megmarad! Garantáltan nem lősz mellé ezzel a különleges ajándékkal, hiszen nagyon ritkán vonulhatunk vissza a gyökereinkhez gyönyörű, igényes körülmények között!

Akár ajándékba, akár a családnak, akár a párodnak, de vásárold meg még ma ezt a csodálatos utazást, hiszen olyan kedvezménnyel teheted magadévá, ami szinte hihetetlen! Kezdjetek el csomagolni, és éljétek át a zöldövezeti gyönyört aktív és nem aktív pihenések közepette!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk! 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Nyári alak könnyedén? - Komplex alakformáló kezelés Dermakabinos méregtelenítéssel
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu