3 nap/ 2 éj romantikus wellness Siófokon, reggelivel, forró itallal, kedvezményekkel, 2 fő részére.

  • Foglaljatok szállást Siófokon, és hangolódjatok egy őszi-téli balatoni 3 napos élményre!
  • Bőséges, svédasztalos reggeli, wellness- és masszázslehetőség, AJÁNDÉK 2 bögre forralt borral vagy forró csokival, és sok más földi jóval.
  • Töltsetek el ketten 2 éjszakát a Royal Mediterran**** Aparthotelben, kedvezményes DD kuponáron!
Ár:19.900Ft48.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
59% kedvezmény
48.000 Ft
59%
28.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.11.28. - 2019.02.27

siófoki wellness kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

3 nap/2 éjszaka szállás standard szobákban, hétköznapokon, svédasztalos reggelivel, masszázskedvezménnyel a siófoki Royal Mediterrán**** Aparthotel vendéglátásában, 2 fő részére.

Mit tartalmaz még a kupon ára?

  • Korlátlan jakuzzi, finn-, infraszauna használatot.
  • Gyertyafényes, 45 perces privát jakuzzi használatot.
  • 2.000 Ft/fő értékű masszázs kupont (60 perces masszázsaikból).
  • 10% kedvezményt a siófoki Galérius Termál és Élményfürdőbe.
  • Korlátlan kerékpár használatot.
  • Ajándék 2 bögre forralt bort VAGY forró csokit.

Az ajánlat nem tartalmazza az idegenforgalmi adót (IFA 400 Ft/fő/éjszaka), mely 18 éves kortól a helyszínen fizetendő. Valamint az utazást egyénileg szükséges megoldani.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.11.28. - 2019.02.27 között

Időpont egyeztetés telefonon a +36-30/657-4485-ös számon a kuponkódod megadásával (munkanapokon: 9-18 óra között). Foglalás az info@royalmediterran.hu e-mail címen lehetséges a szabad helyek függvényében.

Foglalható: 2019. március 1-ig, kivéve 2018.12.25-26-án.

Check in: 14.00 - 20.00 - Check out: 08.00 - 10.00-ig.

Felárak, opciók

  • Hétvégi felár: 2.500 Ft/fő/éj (péntek és/vagy szombat éjszaka), amennyiben a visszaigazolás időpontjában a hétköznapi időpontok foglaltak, úgy csak a hétvégi időpontok foglalhatók a hétvégi felár megfizetése mellett.
  • Félpanziós felár: 2500 Ft/fő/éj (svédasztalos reggeli mellett 3 fogásos À la Carte vacsora, mely levest, főételt és desszertet tartalmaz. Gyermeknek féladagot féláron tudnak biztosítani).
  • Kiemelt időszaki felár: 8.000 Ft/éj fizetendő 2018.12.24-2019.01.01-ig, 2019.02.14-17-ig (ezen időszakban a hétvégi felárat nem kell megfizetni).
  • Superior/Deluxe szoba: 2.450 Ft/szoba/éj, (amennyiben a visszaigazolás időpontjában a Standard szobák foglaltak, úgy csak a Superior vagy Deluxe szoba foglalható a felár megfizetése mellett).
  • Balatonra néző szoba felár: 4.000 Ft/kupon.
  • Parkolási díj: 1.000 Ft/éjszaka/jármű.

Gyerekkedvezmények:

  • 0-3 éves korig ingyenes,
  • 4-13 éves korig 2.450 Ft/fő/éj,
  • 14 éves kortól 3.950 Ft/fő/éj.

Lemondási feltételek

A foglalást legkésőbb 72 órával a foglalt időpont előtt lehetséges lemondani, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

siófoki wellness kuponunk leírása

Vár rátok a minden évszakban csodálatos Balaton!

Szívesen leruccannátok a Balatonra pár napra? A szezon utáni időszakban, a nagy tömegtől mentesen garantált a nyugodt pihenés, főleg, ha olyan kitűnő helyszínt választasz ehhez, mint a siófoki Royal Mediterran**** Aparthotel. Töltsetek el 3 napot Siófokon, igazán exkluzív körülmények között.  

Royal Mediterrán Siófok

A siófoki Royal Mediterran**** Aparthotel ajánlata: 3 nap/ 2 éjszaka szállás hétköznapokon, Standard szobában svédasztalos reggelivel, 2 bögre forralt borral VAGY forró csokival,kedvezményekkel, 2 fő részére.

Miért érdemes Siófokra látogatnotok?

Kevés vonzóbb úti cél létezik Magyarországon a Balatonnál. Siófok pedig mindenképpen kiemelkedik a tavat körülvevő számos üdülőváros közül: a városba látogatókat magával ragadja a pezsgő élet, a szórakozás és számtalan egyéb kikapcsolódási lehetőség, kortól függetlenül. Minden korosztály számára számtalan programlehetőség adódik egész évben. Akár párok, akár családosok részére ajánlott programok közül a Galérius Termál és Élményfürdő csak egy a sok közül.

Royal Mediterrán Siófok

Szállásadótok a Royal Mediterran**** Aparthotel

A saját welness részleggel rendelkező, mediterrán hangulatú Royal Mediterran**** Aparthotel gyermekek és felnőttek számára is a legoptimálisabb kikapcsolódást biztosítja.

Royal Mediterran Aparthotel Siófok, szállás, svédasztalos reggelivel, infraszauna, masszázs, jakuzzi, kupon, akció

 A belső udvarból közvetlenül elérhető a Balaton, jobb idő esetén pedig az udvarban található jacuzzi igazán kényeztetővé teszi a pihenést, különösképp a lemenő nap fényeiben gyönyörködve.

Royal Mediterran Aparthotel Siófok, szállás, svédasztalos reggelivel, infraszauna, masszázs, jakuzzi, kupon, akció

A kikapcsolódni vágyók rendelkezésére áll finn-, illetve infraszauna. Az aktív pihenés szerelmeseinek remek lehetőség nyílik a környék látnivalóinak felfedezésére akár kerékpárra pattanva, akár gyalogosan.

Royal Mediterran**** Aparthotel Siófok,

Minden szoba korszerű fűtőberendezéssel felszerelt, allergia- és dohányfüstmentes. Természetesen a dohányzó vendégeiknek dohányzóterasz áll a rendelkezésére. Mozgáskorlátozottak számára pedig külön lakosztály került kialakításra a földszinten.

Royal Mediterrán Aparthotel Siófok, svédasztalos reggelivel, finn, infraszaunával, két fő részére, utazás, szállás, kupon, akció

Azonban a Balaton-parti nyüzsgő éjszakai életről sem kell lemondani, hiszen csupán néhány percre található a Balaton Szíve, Siófok belvárosa. Siófok titeket is vár egy kellemes, romantikus, őszi-téli, wellness-szel egybekötött feltöltődésre. Használjátok ki a lehetőséget!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu