3 nap/2 éj Amszterdamban 2 fő + akár 2 gyermek részére reggelivel az A&O Hotel Amsterdam Zuidoostban

Szallodavoucher - régi | Budapest, XIV. ker.

Ismerjétek meg Európa egyik leginkább pezsgő nagyvárosát, Amszterdamot!

Szálljatok meg ketten vagy akár a gyerekekkel négyesben az A&O Hotel Amsterdam Zuidoostban, ahonnan akár 15 perc alatt a belvárosban lehettek, ami tele van történelmi látnivalóval, de a szórakozni vágyók is hamar megtalálják úti céljukat.

Vásároljatok kupont a DiamondDealen, és érezzétek át kedvezményesen egy nyugat-európai nagyváros lüktetését!

Ár:36.990Ft130.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
72% kedvezmény
130.000 Ft
72%
93.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.11.23. - 2019.12.31

Amszterdam szállás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

3 nap/2 éj Amszterdamban 2 fő + akár 2 gyermek részére reggelivel az A&O Hotel Amsterdam Zuidoostban, az alábbiak szerint:

  • 2 éjszaka 2 fő részére kétágyas szobában
  • 2 gyermek 17 éves korig a szülőkkel egy családi szobában ingyenesen elhelyezhető
  • 2x svédasztalos reggeli 2 fő részére
  • Ingyenes wifi internet elérhetőség

Az utazást egyénileg szükséges megoldani. Hollandiába érvényes személyi igazolvánnyal és/vagy érvényes magyar útlevéllellehet beutazni, kiskorúaknak is.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.11.23. - 2019.12.31 között

  • A Diamond Deal-től kapott kupont, szállodavoucherre kell váltani a kupon érvényességi időn belül a http://regisztracio.szallodavoucher.com oldalon található űrlap kitöltésével.
  • Az így kapott voucher 2019. december 31-ig használható fel a szabad helyek függvényében, illetve eddig az időpontig szabadon átruházható.
  • Kizárt időszak: 2020. január 8. - március 29. (továbbá a kiemelt ünnepeken)
  • FONTOS! Foglalni csak a regisztrációt követően a partnerünktől e-mailben kapott voucherrel lehetséges, e nélkül a kupon nem érvényes!
  • Foglalás a voucher számának megadásával a https://voucher.aohostels.com linken keresztül lehetséges, a szálláshellyel egyeztetett időpontra. A foglalás a szabad helyek függvényében történik.
  • A rendelkezésre álló szabad helyek a voucher szám megadása nélkül is megtekinthetőek az alábbi linken: https://voucher.aohostels.com/availability_check.php

Felárak, opciók

Opcionális, a helyszínen fizetendő:

  • Idegenforgalmi adó fizetése kötelező lehet.
  • Reggeli: 6 éves kor alatt ingyenes, 6 éves kor felett 50% kedvezmény a reggeli teljes árából
  • Háziállatok elhelyezése: 5 EUR/nap
  • Parkolás: 10 EUR/nap

További információk

A szálláshelyet a következő térképen megtalálod: https://goo.gl/maps/d4du6j2HuPbR55bEA

Lemondási feltételek

A voucherrel való foglalás a későbbiekben nem mondható le és nem módosítható. Ha mégsem tudnátok elutazni, próbáljátok meg elajándékozni a lehetőséget!

Helyszín

A&O Hotel Amsterdam Zuidoost
Hogehilweg 22, 1101 CD Amsterdam-Zuidoost, Hollandia

Amszterdam szállás kuponunk leírása

Látogassatok el Európa egyik leginkább pörgő városába!

Amszterdamról eddig lehet, hogy csak a "füves süti" vagy a híres-hírhedt piroslámpás negyed jutna eszedbe, viszont a város jóval többet nyújt, mint a - kétségtelenül erős - éjszakai élete. Multikulturális központ, mely híres a toleranciáról, megannyi kultúra olvasztótégelye, számtalan nemzet konyháját és termékeit tárja eléd, miközben bármerre mész korabeli épületekkel, nyitott emberekkel és egyedülálló hangulattal ölel keblére a holland főváros.

Szálljatok meg Amszterdamban nagy kedvezménnyel a DiamondDeal kuponjával!

Ismerkedj Amszterdammal

A Dam tér Amszerdam főtere, a város szívében található. Annak ellenére, hogy nem a legszebb látnivaló a városban, történelmi múltja miatt mégis érdemes ellátogatni ide. A tér látnivalói: Történelmi Múzeum, ahol a tér lenyűgöző történelméről tudhatunk meg többet; a Királyi Palota, mely a tér domináns épülete, korábban városházaként funkcionált.

Az Oude Kerk egy kis öreg templom, kis gótikus stílusú házakkal körülölelve. A templom Amszterdam Vöröslámpás negyedében található, mely tulajdonképpen mint szexuális vidámpark funkcionál a városban. Legmeglepőbb sajátossága, hogy maga a negyed kifejezetten szép. A híres piros lámpák fénye világítja be a csatorna menti házakat és a hidak is pirosan vannak kivilágítva Amszterdam nagyfokú toleranciájáról híres, és ez alól nem lehet kivétel a prostitúció sem.

Szálljatok meg Amszterdamban nagy kedvezménnyel a DiamondDeal kuponjával!

Az egyik zöld pont a városban, Amszterdam déli részén helyezkedik el, 5 percnyi sétára a Leidsepleintől, 10 percre a Rijks-, és a Van Gogh múzeumtól. 10 milliós éves forgalmával Hollandia leghíresebb parkja. Sokan járnak ide: pihenni vágyó turisták, szerelmespárok, a napon sütkérezni vagyók, családók, futók. A park kb. 2 km hosszú, tehát bőven jut hely mindenki számára.

A város romantikus hangulata, pezsgő élete, sokszínűsége, csatornái, történelmi jelentőségű épületei sokmindenki szívét rabul ejti.

Leendő szállásotokról

Az A&O Hotel Amsterdam Zuidoost a holland főváros délkeleti részén, a Bullewijk metromegálló közvetlen közelségében található. A gyors tömegközlekedési lehetőségeknek köszönhetően a metróval negyed óra alatt a belvárosban lehetünk.

Szálljatok meg Amszterdamban a DiamondDeal kedvezményes kuponjával az A&O Hotel Amsterdam Zuidoostban!

A modern, egy- vagy kétágyas, illetve családi szobákban kétcsillagos hotelkategóriát talál, saját tusolóval és WC-vel. A WLAN minden vendégünk számára ingyenes. A reggelit modern környezetben, a tágas és világos étkezőben fogyaszhatja el. A gyerekeknek külön játszósarok is rendelkezésükre áll.

Szálljatok meg Amszterdamban a DiamondDeal kedvezményes kuponjával az A&O Hotel Amsterdam Zuidoostban!

Ha már utaztok nem annyira pihenni szeretnétek, hanem inkább a pörgést keresitek? Akkor Amszterdam nyüzsgését kár lenne kihagynotok. Látogassátok el a holland fővárosba a DiamondDeal kedvezményes kuponjával!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu