3 körös élményvezetés egy Monster Truck BigFoot volánja mögött, oktatással! Igazi adrenalinfröccs!

Monster Show | Országos
  • Egy közel 4 méter magas gépszörny kormánya mögül letekintve teljesen másképp látod a világot! Gyere és győződj meg róla személyesen!
  • Pattanj fel egy valódi Monster Truck volánjához és nyomás! A vezetés 3 körös lesz, de az élmény örökre veled marad, főleg, ha meg is örökítitek az utókornak!
  • Monster Truck BigFoot élményvezetés legjobb áron a DiamondDeal-nél, csak 18.990 Ft-ért!
Ár:18.990Ft40.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
53% kedvezmény
40.000 Ft
53%
21.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.11.29. - 2022.02.28

bigfoot vezetés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Ford F600 Monster Truck BigFoot élményvezetés kb. 1 órában.

A kuponnal 20 perc oktatás és felkészülés után 3 körön, kb. 15 percen át vezetheted a Monster Truckot, és használhatod a szirénát is. A képeken azt az autót láthatod, amivel száguldhatsz majd!

Kiváló ajándék kicsiknek és nagyoknak is a dimbes-dombos, kanyargós utakon való száguldás! Szerezz életre szóló élményt párodnak, gyermekednek, barátaidnak!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.11.29. - 2022.02.28 között

Szakképzett kollégák tájékoztatnak, hogyan kell vezetni az autót és miket tapasztalhatsz meg vezetés közben.

  • Az ajánlat a vezető saját felelősségére vehető igénybe. A biztonsági eszközök használata, valamint a szervező szabályainak betartása kötelező.
  • Megajándékozott 4-12 éves korú gyermek a sofőr ölében utazhat, a szülő felősségére.
  • Az élményt várhatóan március végétől egészen novemberig lehetséges felhasználni.

Bejelentkezés:

Az élményvezetéshez előzetes bejelentkezés szükséges, melyet a +36-20/351-8180 telefonszámon tehetsz meg.

Lemondási feltételek

Időpont lemondását vagy módosítását az időpont előtt legalább 72 órával korábban díjmentesen tudod megtenni, ha mégis 72 órán belül mondod le, akkor a következő foglalásnál 3.500 Ft-s felárat szükséges fizetned a Monster Shownak. 
Ha az összeg nem kerül megfizetésre, akkor az alkalom illetve a kupon is felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
2360 Gyál, Kőrösi út 194.
Integrál Motoros Klub

Videó

bigfoot vezetés kuponunk leírása

Elbírsz egy ekkora monstrummal?

Csak állsz előtte földbe gyökerezett lábbal, és nem hiszed el, amit látsz. Egy Monster Truck BigFoot bizony hatalmas, és a küszöbig sem érsz fel. Épp ezért semmihez nem hasonlító, óriási élmény lesz vezetned! S bár itt a méret a lényeg, ezzel még nem mondtunk el semmit, hiszen más meglepetések is várnak rád vagy a szerencsés vezetőre!

A Monster Show Monster Truck élményvezetése Gyálon, a motocross pályán vár téged.

Az ajánlat Monster Truck élményvezetés kb. 1 órában, oktatással, 3 körös 15 perces aktív élményvezetéssel, sziréna használattal. Kalandjaidat a gépszörnnyel akár meg is örökítheted, hogy aztán büszkélkedhess vele a haverok között!

A BigFoot élményvezetést soha nem felejted el, ezt garantáljuk!

A Monster Truck élményvezetés önmagában is nagy élmény lenne a gyáli motocross pálya dimbes-dombos vonalán, de Te vagy az, aki igazán emlékezetessé teheted! Ha nekivágtál a pályának, ne felejtsd el bekapcsolni a szirénát, hogy jelenléted a pályán még hangsúlyosabb legyen, azaz mindenki hallja!

A Monster Show Monster Truck élményvezetése Gyálon, a motocross pályán vár téged.

A napnak az utókor és a haverok részére készült tárgyi emlékeiről is te gondoskodsz, ugyanis az élményvezetésről olyan és annyi felvételt készíthetsz, amennyit csak telefonod megenged!

Lepd meg magad, vagy bármely ismerősödet egy életre szóló élménnyel, egy igazi monster truck vezetéssel, mely garantáltan feledhetetlen lesz! A DiamondDealen ezt is megkaphatod nagy kedvezménnyel!

Az alábbiakban bemutatjuk a Monster Show-t!

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

A Monster Show az AMTS-en is hódít!

Évek óta ismert fellépői, szereplői az autó-motor találkozóknak, valamint különböző fesztiválokon is feltűnnek, mint pl. az európai szinten is rangos Somogybabodi Off-Road Fesztivál vagy éppen a szintén nemzetközi ismertségnek örvendő Autó-Motor Tuning Show. Utóbbin a terepjárók szerelmesei gyűlnek össze évről-évre, az AMTS-en pedig gyakorlatilag az autó- és motorkedvelők apraja-nagyja egész Európából, így itt megjelenni saját műsorral, nem kis dolog.

A Monster Show Monster Truck élményvezetése Gyálon, a motocross pályán vár téged.

A Monster Show neve és tapasztalatuk garancia arra, hogy az élményvezetés tényleg élmény lesz. Válaszd hát bátran őket, akár Te, akár más ül majd a Monster Truck volánja mögé.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu