3 alkalmas karcsúsító, feszesítő kezeléscsomag!

  • Eleged van a narancsbőrből? Vékonyabb derekat, csípőt szeretnél?
  • Itt a megoldás! Látogass el a Rouge Szépségszalon Corvinba (1081 Budapest, Práter u. 29.) és próbáld ki a kavitációs zsírbontó kezelést, amellyel könnyedén eltüntetheted a felesleges zsírt a problémás területről.
  • Legyen újra feszes és narancsbőr mentes a tested a kavitációs zsírbontásnak köszönhetően!
Ár:13.200Ft24.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
45% kedvezmény
24.000 Ft
45%
10.800 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.03.23. - 2022.05.23

Kavitációs kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló 3 alkalmas kavitációs zsírbontó kezelés egy választott területre. Egy kúra keretében egy testrészt kezelünk.

Választható területek:

  • has
  • combok
  • popsi

Kezelés időtartama: 60 perc

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.03.23. - 2022.05.23 között

Időpont egyeztetésre a 36 20/537-5102 telefonszámon van lehetőséged vagy a  corvinrouge@gmail.com e-mail címen, hétfőtől péntekig 9.00 és 19.00 között. A szolgáltatást csak hétfő, szerda délután vagy pénteken délelőtt/délután veheted igénybe egyeztetés alapján. (Bejelentkezésre hétfőtől péntekig van lehetőséged.)

Az első alkalom felhasználása a kupon érvényességi idején belül kell, hogy megtörténjen. A további alkalmakat, a kupon lejáratától számított 5 héten belül szükséges felhasználni, mivel a látható eredmény érdekében hetente érdemes ismételni.

A szolgáltató ezen kedvezményével az új vendégeinek szeretne kedveskedni, mindenki egyszer veheti igénybe kuponnal ezt a három alkalmas kezelést.

Ellenjavallatok:

  • pacemaker
  • láz, fertőző betegség, tumoros betegség
  • terhesség, menstruáció alatt
  • has kezelésénél spirál használata
  • fém protézis, implantátum felett
  • vesebetegség, májbetegség
  • szív- és érrendszeri betegség
  • csontritkulás

További információk

  • A szolgáltató ezen kedvezményével az új vendégeinek szeretne kedveskedni, mindenki egyszer veheti igénybe kuponnal ezt a három alkalmas kezelést.
  • A szolgáltatást, a 1081 Budapest, Práter u. 29. címen veheted igénybe,
    Józsefvárosban, 4 percre a Corvin mozitól!
  • A kezelés helyén a kezelés ideje alatt átmeneti bőrpír, csalánkiütés megjelenhet, mely a kezelés végére el is múlik.
  • Fájdalommentes, enyhe melegség érzetet okoz.
  • Egy alkalom esetén egy területet célzunk meg (több testrész több kezelés).
  • A kezelést kúra szerűen, heti 1 alkalommal érdemes igénybe venni. Ennél sűrűbben nem ajánlott, mert a felszabadult méreganyagok kiürülése a szervezetből 5-7 nap alatt megy végbe.
  • Férfiak és nők is egyaránt igénybe vehetik.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges! Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
5 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 9:00-19:00
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Práter u. 29.
Józsefvárosban 4 percre a Corvin mozitól!
★★★★★
★★★★★
"kedves .hozzáértő kozmetikus."
szmari17 szmari17

Kavitációs kezelés kuponunk leírása

Felejtsd el zsírpárnákat és legyen újra feszes bőröd Neked is!

Nálad is megjelent a narancsbőr? Szeretnéd eltüntetni könnyedén? Ahhoz, hogy olyan testünk és bőrünk legyen, amilyet szeretnék, ahhoz bizony tenni kell. Éppen ezért segítünk most Neked ezzel a különleges és speciális kezeléssel, a kavitációs zsírbontással. 

Mi az a kavitációs zsírbontás?

kavitáció egy az ultrahang hullámok által kifejtett hatás, amely hullámok speciális frekvencián kerülnek kibocsátásra. 
Ez azért fontos, mert a frekvenciát és az erősséget úgy lehet megválasztani, hogy az a környező szöveteket, illetve a zsírtól eltérő sejteket ne károsítsa.

Az ultrahangos zsírbontás egy non-invazív eljárás, amely speciális ultrahang rezgésekkel képes elfolyósítani a test kontúrját elcsúfító zsírszöveteket. A kavitációs zsírbontás kezelés tehát a szervezet zsírlebontó képességét fokozza a leginkább problémás helyeken. A nyirokkeringést serkentő technikák segítik elvezetni a zsírsejt szétbomlása után keletkezett anyagokat.

Kavitációs zsírbontás

Hogyan zajlik a kavitációs zsírbontás?

A zsírsejtek csomókba rendeződnek a bőröd alatt. A kezelés alatt ezeket választják szét. A fókuszált, 40 000 Hz-s ultrahang rezgésbe hozza ezeket a "görcsöket", az ütközésektől pedig megbomlik a sejtmembránjuk, a benne lévő sejtvíz felhevül, a zsír pedig alkotó elemeire bomlik, kiürül, és távozik a szervezetedből. Mindezek mellett kavitációs zsírbontás hatására egyéb folyamatok is lezajlanak a kezelt területen.

hőnek és a sejtek intenzív rezgésének köszönhetően javul a sejtek anyagcseréje, valamint felgyorsul a nyirokáramlás, így a kavitációs zsírbontás során felszabadult salakanyagok kiürítése is hatékonyabb lesz. Az erek kitágulnak, nő a sejtek áteresztőképessége, a hő hatására vérbőség alakul ki, így a kezelés közben és után alkalmazott gélek hatóanyagai könnyebben jutnak be a sejtbe.

A kezelés menete:

Vákuumos, Bipoláris Rádiófrekvenciás kezelőfej (3 mHz)

Alakformálás alapvető eszköze, a kezelés során a vákuum segítségével fellazítjuk a bőr alatti zsírsejteket. A ritmikus masszázs hatására vérbőség keletkezik, beindulnak az anyagcsere folyamatok, élénkül a nyirokkeringés, mely segíti a lebontott zsírsejtek, felhalmozott méreganyagok elszállítását.

40kHz Kavitációs Zsírbontó fej

A Kavitációs hanghullámok terjedésével a sejtben és a sejtek közötti folyadéktérben  mikrobuborékok keletkeznek, melyek felrobbanásával a zsírsejtekben lévő zsír egy része elfolyósodik, a roncsolt sejthártyán keresztül kiürül a sejtek közötti térbe, ahonnan az anyagcsere folyamatok által távozik.

Rádiófrekvenciás fej (5 mHz)

A kezelőfej segítségével a mélyen gyökerező zsírokat is elérhetjük. Használata során a szövetek hőmérséklete megemelkedik, mely megindítja a zsírsejtek áramlását a nyirokkeringés felé, valamint – nem mellékesen - kiválóan feszesíti a bőrt.
A rádiófrekvenciás kezelésre reagálva a bőr kollagént kezd termelni, ezáltal visszanyerve korábbi feszességét.

(Ezekkel a gépekkel elérhető arc- és dekoltázs feszesítés is, külön kezelés keretein belül, ezért a szolgáltatásért, kérjük érdeklődjön a szolgáltatónál!)

Ezen kívül rendkívül nagy szerepet játszik a narancsbőr kezelések terén. Kavitációs zsírbontással egybe kötve 3 alkalom után gyakorlatilag egy 10 alkalmas klasszikus cellulit masszázs eredményét lehet elérni.

Kavitációs zsírbontás

FONTOS!

Egy alkalom esetén egy területet célzunk meg (több testrész több kezelés). Heti 1 alkalom, ennél sűrűbben nem ajánlott, mert a felszabadult méreganyagoknak idő kell a kiürüléshez. Ennél gyakoribb, vagy több testrész kezelése során túlterhelnénk a vesét és májat, amik a lebontást végzik.

A kavitációs zsírbontó kúrát férfiak és nők egyaránt igénybe vehetik. Általában 6-8 alkalom kell a látványos eredmény eléréséhez. Az 1. kezelés után a hatás még szemmel nem látható. A lebontási folyamat lassan, fokozatosan megy végbe. A szétroncsolt zsírsejtek tartalmát a nyirok rendszer vezeti el 5-7 nap alatt, ezért hetente 1 kezelés javasolt.

Tegyél a szebb és egészségesebb bőrért, és felejtsd el a narancsbőrt! Legyen újra feszes a bőröd és kezdd nagyobb önbizalommal a másnapot! Rouge Szépségszalon Corvin - Svarda Zsuzsa vár téged szeretettel egy speciális kezelésre!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu