3 alkalmas intim gyanta bérlet cukorgyantával Hollywood vagy Brazil módra, a VII. kerületben

Wax 'n' Roll gyantaszalon | Budapest, VII. ker.
  • Unod már, hogy folyton borotvával vagy egyéb fájdalmas módszerekkel próbálod elérni a tartós simaságot és így is csak hébe-hóba jut eszedbe?
  • Mondj nemet a makacs szőrszálaknak és bízd profi szakember kezei közé intim területed tartós szőrtelenítését cukorgyantával!
  • Most 3 alkalmas bérletünk gondoskodik arról, hogy sokáig élvezhesd szőrtelenséged odalent is.
  • Látogass el a Wax 'n' Roll VII. kerületi gyantaszalonjába és érd el a tökéletes simaságot gyorsan és fájdalommentesen!
Ár:4.995Ft10.250 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
52% kedvezmény
10.250 Ft
52%
5.255 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.01.29. - 2023.05.01

intim gyanta bérlet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Intim gyantázás bérlet cukorgyantával Hollywood vagy Brazil módszerrel 3 alkalom erejéig

  • A kezelést profi szakember hajtja végre, így gyorsan, alaposan és legfőképpen fájdalommentesen érheted el a szőrtelenséget.
  • A kezelés alatt cukorgyantát használnak, ami híresen kíméletes a bőrrel még az érzékeny területeken is.
  • Választhatod a teljes meztelenséget jelentő Hollywood fazont, vagy meghagyhatsz elöl egy kis háromszöget vagy csíkot a Brazil stílussal.
  • A szalon férj/barát/barátnő és kutyabarát.
  • Belvárosban, a Keleti pályaudvartól mindössze 5 percre érhető el az igényes gyantaszalon.

Nyerd vissza magabiztosságod és tapasztald meg a tökéletes simaságot tartósan és fájdalommentesen intim gyanta bérletünkkel!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.01.29. - 2023.05.01 között

  • Időpontfoglalás nem kötelező, viszont amennyiben szeretnél, akkor az alábbi webcímen teheted meg a megjegyzésben feltüntetett kuponkódoddal: https://wax-n-roll.salonic.hu/
  • Lehetőséged van időpontfoglalás nélkül is igénybe venni a kezeléseket, ebben az esetben a kezelés érkezési sorrendben történik.
  • Mind a két esetben szükséges magaddal vinned a kinyomtatott kuponodat is, másképpen nem használható fel a kupon.
  • A kupont és a kezeléseket kizárólak hölgyek vehetik igénybe.
  • A kezelés igénybevételéhez szükséges egy legalább 0,5 cm-es szőrhosszúság
  • Fontos, hogy lejárati határidőn belül váltsd be kuponodat és használd fel az első alkalmadat, hiszen ezt követően egy bérletes kártyácska kerül kiállításra számodra, amelyet a kiállítástól számított 6 hónapon belül felhasználhatsz!
  • A kártyádra vigyázz, mert minden további kezelésre szükséges magaddal vinned a bérleted, hiszen enélkül nem tudják elvégezni rajtad a kezelést!
  • FONTOS! A kupont kizárólag új vendégek vehetik igénybe. (Meglévő vendégeknek egyéb, rendszeres kedvezményekkel kedveskednek a szalonban, így ha már jártál ott korábban érdeklődj ezekről).
    Egy vendég saját részre csak egyetlen kupont használhat fel az opciók közül.

Szalon elérhetőségei

(Időpontfoglalás kizárólag online, a weboldalon keresztül történhet).

Wax 'n' Roll gyantaszalon - Budapest

1078 Budapest, Murányi utca 14-16.
Telefonos elérhetőség: +36-30/729-9922
E-mail cím: info@waxnroll.hu
Nyitvatartás: H-P: 08:00-20:00

További információk

  • A kedvezményes kupon megvásárlásával egy 3 alkalmas intim gyantázás bérletre vagy jogosult a Wax 'n' Roll gyantaszalonba.
  • A szalonban szakképzett és tapasztalt szakemberek végzik el a kezeléseket gyorsan, alaposan és fájdalommentesen.
  • A kezelések alatt a bőrkímélő cukorgyanta kerül érintkezésbe a bőröddel, amely kiváló az érzékeny területekre.
  • Foglalhatsz fix időpontot, de érkezési sorrenddel akár időpont nélkül is igénybe vehetsz egy kezelést.
  • A gyantázás eredményeképpen akár 3-4 hétig tartó simaságot élhetsz át - egyéni adottságoktól függően - valamint a visszatérő szőr mennyisége gyérebb lesz.

Lemondási feltételek

Lemondás, időpont módosítás:


Ha a fenntartott időpontban valamilyen okból nem tudsz megjelenni a szalonban, kérjük időben jelezd! Tekintettel arra, hogy az átszervezés időbe telik, a lemondás / időpont módosítás díjmentesen a lefoglalt időpont előtt 48 órával (2 nappal) lehetséges online időpontfoglaló rendszerükön keresztül.
Hogy tudsz időpontot módosítani vagy lemondani? Időpont foglaláskor kapsz egy visszaigazoló email-t, ennek az email-nek az alján található 'Foglalás megtekintése, lemondás' gomb segítségével tudod módosítani vagy lemondani az időpontodat figyelembe véve a nyitva tartást. Kérlek vedd figyelembe, hogy a rendszer csak 1 alkalommal engedi módosítani az időpontot.

Késések:


Kérjük, mindig érkezz időben az online lefoglalt és bankkártyával előre kifizetett gyantakezelésedre. Késés esetén sajnos nem tudják tartani az időpontodat, hiszen egyéb időponttal vagy időpont nélküli vendégeket kell kiszolgálniuk, hogy elkerüljék a csúszásokat. Ebben az esetben sem veszik el viszont a befizetett gyantakezelésed ára, mindössze annyi történik, hogy érkezési sorrendben tudnak kiszolgálni, tehát elképzelhető, hogy várnod kell míg sorra kerülsz. (Ha viszont egyáltalán nem mész el gyantáztatni azon a napon, amelyre az időpontod szól és előzetesen nem módosítottad vagy mondtad le az időpontot, akkor sajnos nem áll módjukban visszaadni az elmulasztott kezelésed árát, sem pedig egy másik napon elvégezni a kezelésedet, tehát az alkalom felhasználtnak minősül.)

Nyitva tartás:
Az ajánlat fontos tudnivalóiban feltüntetett nyitvatartás szerint.
Szolgáltatás helye
1078 Budapest, Murányi utca 14-16.

intim gyanta bérlet kuponunk leírása

Érd el a tartós szőrtelenséget intim gyantázás bérlettel!

Ne bajlódj az otthoni szőrtelenítéssel és kíméld meg a bőrödet a fájdalmas kísérletezésektől! Válaszd a profi segítséget és próbáld ki a Hollywood vagy Brazil fazont, hogy a magabiztosságod is újra a régi legyen!

Biztosan eleged van már a folytonos borotválkozásból, hiszen csak megerősödik a szőrzet és a simaság sem tart tovább pár napnál. Mindemellett az intim terület eléggé nehezen belátható és így könnyen még meg is vághatod magad.

Válaszd a hetekig tartó tökéletes simaságot és gyantáztasd az intim területedet. A kezelés alatt bőrkímélő cukorgyantával dolgozik a profi szakember, akinek összehasonlíthatatlan tapasztalata végett gyorsan, alaposan és fájdalommentesen szabadulhatsz meg a makacs szőrszálaktól. Ne kockáztasd bőröd épségét, fordulj szakszerű megoldáshoz!

Kedvezményes kuponunk segítségével most nem csak 1, de 3 alkalommal veheted igénybe a kiváló szolgáltatásukat a nívós és igényes gyantaszalonban a VII. kerületben a Keleti Pályaudvartól mindössze 5 percnyi távolságra.

A profi kezelésen még választási lehetőséged is van, ugyanis dönthetsz a teljes meztelenség mellett a Hollywood fazonnal, vagy ha szeretsz meghagyni egy kis háromszöget vagy csíkocskát, akkor voksolhatsz a Brazil stílus mellett is.

A Wax 'n' Roll gyantaszalonba nem szükséges előre sem bejelentkezned, egyszerűen amikor kedved szottyan és időd engedi, akkor beugorhatsz hozzájuk és érkezési sorrend szerint kezelésbe vesznek. Inkább a pontos időpontokat szereted? Az sem gond, hiszen az online felületükön elektronikus úton is bejelentkezhetsz hozzájuk, ami csupán pár percedbe kerül, de fontos, hogy ebben az esetben a 'Megjegyzés' mezőbe szükséges feltüntetned a kuponkódodat. Minden esetben, ha ellátogatsz hozzájuk, ne felejtsd el hónod alá kapni a kinyomtatott kuponodat, hiszen enélkül nem tudnak beazonosítani és kezelésbe venni a kupon jóvoltából!

Próbáld ki a fantasztikus és kellemes környezetű gyantaszalont és mondj búcsút az irritáló intim szőrszálaidnak akár hetekre!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu