3-4-5-6 D, XD vagy ombre pilla építés és töltés, garanciával, értékes ajándékokkal!

Derm CliniC | Budapest, VII. ker.
  • Kápráztasd el a világot egyetlen pillantással!
  • Exkluzív megjelenést biztosító, hosszú, dús szempillád vagy színes Ombre szempillád mesterkozmetikus felügyelete mellett készülhet el.
  • Ráadásként pilláidra egy-egy Swarovski kristály, egy töltés, valamint egy 30.000 Ft értékű kedvezménykártya is a tiéd Budapest III. és VI. kerületében.
Ár:6.490Ft50.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
88% kedvezmény
50.000 Ft
88%
43.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.05.26. - 2019.08.26

műszempilla építés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Egy alkalom pilla építés 2 hét garanciával + egy alkalom 3 héten belüli töltéssel

Választhatsz: 

  • 3-4-5-6D, XD vagy Ombre pilla közül, 
  • a pilláidra díszítésnek pedig egy-egy Swarovski kristályt,

+ egy 30.000 Ft értékű kedvezménykártya - bármire beváltható a  szalon  teljes kezelési listájáról.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.05.26. - 2019.08.26 között

  • Előzetes időpont egyeztetés és foglalás a +36-70/351-1856 számon, hétköznapokon 10-19 óra között a kuponkódod utolsó 5 jegyének és emailcímed megadásával.
  • Ha nem fogadják rögtön hívásodat, próbáld meg később!
  • A szolgáltató nagy népszerűségnek örvend, így kérjük, hogy időpont foglalásnál gondolkodj előre 1-2 hetet, továbbá nem garantált, hogy az általad megjelölt időpontban fogadni tudnak!
  • Az időpont foglalásodról e-mailben értesítenek, és 24 órával az időpontod előtt is kapsz egy értesítést, hogy másnap várnak. Ehhez az időpont foglalásakor egy létező e-mail cím megadása szükséges.
  • Egy vásárló saját részre egy kupont használhat fel, ajándékba bármennyi kupont vehet.
  • A kupont mindenképpen kinyomtatva is vidd magaddal mert kérni fogják a kezelés előtt!
  • A kezelés az alábbi helyszíneken vehető igénybe:
    • VI. ker. Perényi Szalon (Pest)
      1066 Budapest, Dessewffy u. 13.
    • III. ker. Perényi Szalon (Buda)
      1037 Budapest, Bécsi út 50-52.

További információk

  • A szempillák felhelyezése előtt konzultálnak veled, hogy mit szeretnél, mi állna jól neked!
  • Az épített pillákra 2 hét garanciát vállalnak, ha hiányosra hullana, újraillesztik.
  • Kérhetsz Ombre pillákat is, mely a szemed vagy sminked színével harmonizál az igazán alkalmi külsőért.
  • A töltés csak a Derm Clinic-ben épített pillákra használható fel egy alkalommal, az építés időpontjától számított 3 héten belül.
  • Kérhetsz pilláidra egy-egy Swarovski kristályt is az igazán alkalmi megjelenésért! A pillák felhelyezése kb. két óra, a töltés egy-másfél óra.
  • A kedvezménykártya a honlapon feltüntetett eredeti és kedvezménykártyás árak különbözetére használható fel! Az összeg vásárlás során levonásra kerül.

Lemondási feltételek

Időpont módosítás és lemondás legalább 24 órával a kezelés előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. 

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Előzetes bejelentkezés alapján minden hétköznap 10-19 -óráig
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Dessewffy u. 13.
Perényi Szalon

műszempilla építés kuponunk leírása

Szeretnél hosszú, dús szempillákat, amilyenek a rajzfilmbeli hercegnőknek vannak?

Elképzeltél pilláidra valami csillogót és feltűnőt vagy inkább visszafogott, természetes hatású tekintetre vágysz? Vagy csak arra, hogy pilláid mindig, minden körülmények között rendben legyenek, és ne kelljen sokat foglalkoznod sminkeléssel? Kívánságaid most teljesülhetnek, és ellenállhatatlanul csábos tekinteted lehet a Derm Clinic - XD szempilla ajánlatának köszönhetően.

De mi is az az XD szempilla?

A nemzetközi kozmetikus trénerként is elismert Dr. Németh Judit csaknem 15 éve találkozott először a szálanként illesztett szempillával, s azóta rengeteg tapasztalatot gyűjtött össze a témával kapcsolatban. Ezek alapján hosszas fejlesztőmunka után született meg az XD szempilla, amit most a Derm Clinic-ben  kaphatsz meg a Dr. Németh Judit által felkészített, vizsgáztatott kozmetikusoktól, s ez garancia a minőségre is!

A szálanként illesztett szempillákról tudni kell, hogy egészségedre teljesen ártalmatlan mind a pilla selymes anyaga, mind a rögzítéshez használt ragasztó, és ezek saját szempilláidat sem károsítják. Könnyen viselhetők, hatásuk természetes, kezelésük sem igényel több időt, mint a saját pilláid, a selyemszálak rögzítése pedig semmiképp nem lesz látható, hogy szépségedet tovább emelhesse az új pillasor.

 3-4-5-6 D? Most akkor melyik?

A különbség a szempilla kialakításában, súlyában és szerkezetében van. A 3D szempillát bizonyára rengetegen ismerik, ez egy nehezebb súlyú, tömörebb, sérülékenyebb "kezdetlegesebb" műszempilla. Ennek a továbbfejlesztett változata a 4D, ez már egyenesebb felületű, könnyebb, rugalmasabb anyagú, így a viselése is sokkal egyszerűbb és kellemesebb.

A "D"-k a számok mögött azt mutatják, a saját szempilládra hány műszempilla szálat tesznek fel. Így tehát a 2D-s műszempilla esetén a saját szempilládra plusz 2 műszálat tesznek, 3D esetén pedig plusz hármat. Ahhoz, hogy ezeket kényelmesen tudd viselni más szerkezetűnek és könnyebbnek kell, hogy legyen a pilla protézised.

Milyen az ombre szempilla?

Lényegét tekintve XD pilla, ám a pillaszálak végei felé világosodó színátmenetes egy választott színben. Kérheted a szemed vagy a sminked színéhez illően. Garantáltan lélegzetállító tekinteted lehet velük!

Az XD vagy ombre pillák felhelyezése hogyan történik?

Első alkalommal szánj rá 2 órát, töltéskor már egy-másfél óra is elég. Kb. 90 percig relaxálhatsz csukott szemekkel egy kényelmes kozmetikus székben, és feledheted a napi gondokat, miközben pilláidat dúsabbá, szemeidet még gyönyörűbbé teszik. A profi, tapasztalt kozmetikusra nyugodtan rábízhatod magadat, tudja, hogy mit csinál. Alsó pillasorodat kíméletesen leragasztja, majd felső szempilláidat egy speciális anyaggal lemossa. Ezután minden szál saját pilládra egy vagy több selyempillát helyeznek fel, ügyelve a fazonra. Ezután máris bátran rebegtetheted is hihetetlenül dús, mégis természetes hatású pilláidat! Bátran, mert a Derm Clinicben garanciát vállalnak szemeid újdonsült ékeire.

ajándék, szépségápolás
+ Ajándék: Swarovski kristály a pilláidra!

A szempilla hosszabbítás és dúsítás mellé Swarovski kristályt is kérhetsz pilláidra a még különlegesebb, még exkluzívabb megjelenésért, valamint egy 30.000 Ft értékű kedvezménykártyával is megajándékoznak.

Mi a Derm Clinic QUALITY GARANCIA?

Ez a GARANCIA, mely elismerés birtoklásához szükséges tudást, a rendszeresen megtartott, világszínvonalú képzéseiken sajátítják el. Ez egyrészt garantálja a kezelések minőségét, és eredményük tartósságát, de ha mégis probléma fordulna elő a szempillák felrakása utáni 2 héten belül, akkor díjmentesen újraillesztik.

Hozzád illő, dús és megfelelően hosszú, szálanként illesztett pillasort kapsz. Tartósat, amit elég 4 hetente tölteni. Könnyen viselhetőt, észrevétlenül könnyűt, selymeset. Könnyen kezelhetőt, amivel nem kell többet foglalkoznod, mint igazi pilláiddal. Ha igazán feltűnő tekintetet szeretnél, kérhetsz egy-egy Swarovski kristályt is elkészült pilláidra, mindezt most ajándékban! Élvezheted a szalon kellemes hangulatát, kényelmét, a következő töltéskor pedig már kedvezménykártyás vendégünkként, kedvező áron veheted igénybe szalonunk további szolgáltatásait.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Csodálatos szempilláid Budapesten a Derm Clinic-ben készülhetnek el , csak látogass el a III. vagy a VI. kerületbe!

Ízlésesen berendezett környezetben, felkészült kozmetikai munkatársakkal vár mindenkit a Derm Clinic Budapesten a Perényi Szalonban két helyszínen.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu