3+1 alkalmas körömerősítő géllakkozás bérlet, egyszínű lakkal 1-1 köröm díszítésével, Pesterzsébeten

Rebinails | Budapest, XX. ker.
  • Erős körmöket szeretnél, melyek színes géllakkal pompáznak és ehhez akár egy bérlet is jól jönne?
  • Csodás és tartós hardeneres körömfestésed mellé 1-1 köröm matricával, kövekkel vagy sellőporral történő díszítését is megkapod, 4 alkalommal is, szuper áron. Kiváló választás, ha a körmeid gyengék, és szeretnéd őket megerősíteni.
  • Vásárolj kupont és váltsd be a XX. kerületi Rebinailsben, vagy lepd meg vele hölgy ismerősödet!
Ár:5.990Ft14.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
58% kedvezmény
14.000 Ft
58%
8.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.07.02. - 2020.10.02

Körömerősítő géllakkozás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

 3+1 alkalmas bérlet egyszínű, körömerősítő (hardeneres) géllakkozással, minden alkalommal mini manikűrözéssel, 1-1 köröm matricával, kövekkel vagy sellőporral való díszítésével, 60-90 percben.

A géllakkozással 2-3 hétig is tökéletesek maradhatnak a körmeid, anélkül, hogy károsodnának, egyéniségedhez is passzoló, trendi színekkel.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.07.02. - 2020.10.02 között

  • A beváltáshoz előzetes időpont egyeztetés a +36-30/578-3126 számon a kuponkódod megadásával, H-P 08:00-16:00.
  • A kupon érvényességi idején belül elegendő az első alkalmat felhasználni, a többiről egyeztess a szolgáltatóval!
  • A kezelés csak ép és egészséges körömbőr esetén végezhető el, a szolgáltatás igénybe vétele nem ajánlott nagyon rágott köröm, gombás köröm, köröm alatti anyajegy, szemölcs, vírusos elváltozások esetén.

Megközelítés

  • Parkolás a Szent Erzsébet téren ingyenes.

Felárak, opciók

Az ajánlat natúr körmökre vehető igénybe, ha műköröm, vagy géllakk leszedését kell végezni, a helyszínen felárat kell fizetni, mely 499 Ft/kupon.

Plusz díszítés kérhető, melynek ára attól függ a díszítés módjától, mennyiségétől, így kérjük érdeklődj a szolgáltató partnerünknél.

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani, vagy lemondani legkésőbb a kezelés előtt 48 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük a pontos érkezést!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 08:00-16:00
Szolgáltatás helye
1204 Budapest, Tóthfalusy Kis Miklós sétány 2.

Körömerősítő géllakkozás kuponunk leírása

Tudjuk, hogy mire vágysz ...

...és az álmokat legjobb mielőbb valóra váltani, hiszen úgyis annyiszor jut az ember eszébe, míg meg nem teszi. Kérd meg családodat, hogy lepjenek meg egy ilyen bérletként funkcionáló kuponnal, vagy lepd meg vele saját magadat.

A Diamond Deal és a Rebinails közös ajánlata: Egyszínű körömerősítő géllakkozás, mini manikűrrel, ajándék körömdíszítéssel 1-1 körömre, 3+1 alkalommal.

Az alábbi képen a Rebinails munkája látható:Csodás géllakkozás körömdíszítéssel, mini manikűrrel a Rebinails-ben, kedvezményes DD kuponnal!

Mini manikűrrel a géllakkozás biztos alapjáért

A kezelés alkalmával levágják és lereszelik a körmeidet, a körömre nőtt bőrt eltávolítják, és rendbe teszik a körömágyadat is. Segítségével ismét szép és egészséges lehet a kezed, hogy minden évszakban büszkén mutogathasd őket.

Körömerősítés

Ismered már a körömerősítő hardener zselét? Ha a természet nem áldott meg erős körmökkel, akkor imádni fogod, hiszen a saját körmeidre szakszerűen felvitt körömerősítő zselé a körmöt befedi, és stabil réteget képezve a felületén megóvja a hétköznapok esetleges sérüléseitől, kopásától.

A Hardener vitaminos ápoló körömerősítő ami főként problémás, gyenge, töredezett körmök tökéletes megoldása, de normál körmök alapjának is tökéletes. Ez egy sűrű ecsetes zselé, ami könnyen felkenhető, UV fényre köt, mégis könnyen oldható és eltávolítható, rugalmas és követi a természetes körmök mozgását - jó tapadásának köszönhetően - ráadásul E- és B5- vitaminnal dúsított. Erre jöhet a gél lakk, ízlésed és választásod szerint.

Az izgalmas géllakk

A géllakkozás a hölgyek egyik kedvenc szépségápolási eszköze, segítségével ugyanis akár 3 hétig csodálatosak lehetnek kezeid körmei. UV-fényre köt meg pillanatok alatt, betonkemény lesz. Nem pattog be, és nem törik fel, így a mosogatás miatt sem kell aggódnod. Sőt, védi a körmeidet a külső, káros behatásoktól, hogy egészséges és ragyogó legyen. Válaszd ki a számodra legideálisabb színt, vagy kérdezd profi körmösöd az aktuális divatszínekről.

A színezés után jöhet az ajándék körömdíszítés. Választhatsz köveket, matricát vagy egyenesen sellőport is. Rajtad áll, milyet szeretnél, az aktuális alkalomhoz vagy éppen hangulatodhoz illően. Ahogy az az alábbi képeken is látható, egyik-másik körmöd lehet másféle színű körömlakkal festve, ízlésednek megfelelően.

Az alábbi képeken a Rebinails munkái láthatók:Csodás géllakkozás körömdíszítéssel, mini manikűrrel a Rebinails-ben, kedvezményes DD kuponnal!

Vedd meg a kupont a Megveszem gombra kattintva, hogy körmeid a legszebb fényükben ragyogjanak!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu