2x15 perces egészségügyi és esztétikai kezelés, narancsbőr elleni hullámmasszázs bérlet, Miskolcon

DL.Stúdió | Miskolc
  • Miskolciak figyelem! A bérlet segítségével könnyedén és fájdalom nélkül szabadulhatsz meg a narancsbőrtől!
  • A kezelés méregtelenít és relaxál is, így nem csak az álomalakod lesz meg, de az egészségedre is kifejezetten jó hatással van!
  • A szalon a Szinvaparktól csupán 3 perc sétára van!
Ár:1.690Ft3.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
52% kedvezmény
3.500 Ft
52%
1.810 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.04.08. - 2018.07.09

Narancsbőr kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

2x15 perces egészségügyi és esztétikai kezelés, narancsbőr elleni hullámmasszázs bérlet, hogy ismét feszes és sima legyen minden problémás rész!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.04.08. - 2018.07.09 között

A kupon előzetes bejelentkezés után használható fel. Ehhez hívd a +36-30/654-0807-es számot, és diktáld be a kuponkódodat!

További információk

  • A kezelés kitűnő narancsbőr kezelésére.
  • Erősíti az immunrendszert, és relaxál is.
  • Az ellenjavallatokról érdeklődj a szolgáltató partnerünknél.
  • Váltóruha (pl.: cicanadrág, póló, zokni) szükséges, kérjük, ezzel érkezz a megbeszélt időpontra!
  • A kezelés segítségével jobb lesz a közérzeted, csökkenti a stresszt.
  • A gépi hullám masszázs segítségével ösztönözni lehet a kezdeti nyirokedények kinyílását és mennyiségének növelését, így elkerülheted a fájdalmas duzzanatokat és szövetközi ödémákat.
  • A kezelés annál hatásosabb, minél rendszeresebben jársz a masszázsra.
  • Mint minden narancsbőr elleni kezelésnél, ennél is elengedhetetlen a megfelelő folyadék bevitele!

Ne feledd, a narancsbőr hosszú évek során keletkezik. Sajnos nem tudod egy alkalommal végleg megsemmisíteni a karfiolokat, de kitartó munkával, hatásos kezeléssel megszabadulhatsz tőle! A kuponból korlátlanul tudsz felhasználni, így kedvezményesen szerezheted be a hosszabb kúrát is!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges e-mailben, telefonon! Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést, maximum 15 perc késés elfogadott!

Szolgáltatás helye
3530 Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky út. 15. 1/110

Narancsbőr kezelés kuponunk leírása

Narancsbőrmentes, egészséges élet, hullámmasszázs bérlettel!

A narancsbőr nem csak idegesítő, de nem is egészséges. A legrosszabb az egészben talán az, hogy láthatatlanul oson be a bőrünk alá, ahonnan szinte lehetetlen kiűzni. Válaszd a kuponunkat, hiszen türelemmel és kitartással örökre megszabadulhatsz a kis gödröcskéktől, a legproblémásabb helyeken is!

Számolj le a kellemetlen narancsbőrrel, és hozd vissza az életet a legproblémásabb helyekre kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

A nyirokrendszeredről

A nyirokrendszer a testünkben azon fáradozik a nap 24 órájában, hogy épek és egészségesek maradjunk. Ennek a működése nélkül lufiként puffadnánk fel a pangó folyadék miatt, ráadásul a legtöbb betegség is a rossz anyagcserére vezethető vissza. A megfelelő méregtelenítési folyamat elengedhetetlen az egészséged, így a szépséged megőrzése érdekében.

A nyirokedények kinyílnak, amikor valamilyen változás történik a szövetek között, például kissé megnyúlik a bőr. Így tehát a szövetközi folyadék kiáramlik, a nyirok pedig megszűri azt. Segít eltávolítani a fehérjéket, amik túl nagyok ahhoz, hogy az érfalon keresztül visszajussanak a keringésbe.
 
Ez fontos, hiszen a vizet felvéve hatalmasra duzzad ez a protein, és a szövetközi résekben ödémákat, és duzzanatot generál. A nyirok edények összegyűjtik a vizet, baktériumokat, vírusokat és elhalt sejteket is.

Kiváló kezelési mód a szülés előtti alakod visszaszerzésére!

Számolj le a kellemetlen narancsbőrrel, és hozd vissza az életet a legproblémásabb helyekre kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

A kezelés hatása

A hullámmasszázs segítségével a nyirokedények nagyobb mennyiséget képesek felvenni, és gyorsabb lesz a folyadék áramlása is a nyirokkeringésben. A folyamatos terápia segítségével ez a folyamat a többszörösére gyorsítható. Ez azt jelenti, hogy intenzívebben fog dolgozni a nyirokkeringés, így gyorsabban, látványosabban távolítja el a méreganyagokat, amik a narancsbőrt okozzák.

A narancsbőr

A narancsbőr a felgyülemlett méreganyagok, salakanyagok és zsír összességei, amit a szervezet nem volt képes kitisztítani a szervezetedből. A hullámmasszázs segítségével ez a folyamat felgyorsul, így a szervezet meg tud tőlük szabadulni.
 
Számolj le a kellemetlen narancsbőrrel, és hozd vissza az életet a legproblémásabb helyekre kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

Igyál sok vizet!

A narancsbőr kezelések a szervezeted méregtelenítő rendszerét hívják segítségül. Ahhoz, hogy ki tudja mosni ezeket a felgyülemlett méreganyagokat a nyirokrendszered, elengedhetetlen a fokozott folyadék bevitel!

Így működik a kezelés

A kezelés a lábadtól egészen a hasadig tart. Egy nyomásterápiás csizmát, és egy szoknyát helyeznek fel rád, amelyek fakkosak. Ezekbe a fakkokba egymás után pumpálják a levegőt, hullámszerű mozgást imitálva. A kezelés kellemes, nem fájdalmas, de annál hatásosabb!
 

Szépülj relaxálás közben kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

Válaszd a Diamond Deal kuponját, és szabadulj meg a stressztől és a méreganyagoktól!

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodon is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A változás kulcsa: 5 alkalmas egyéni vagy párkapcsolati coaching - személyesen vagy online
30.000 Ft kupon ár helyett MA csak 27.000 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu