24 perces szolárium és személyre szabott ajándék az 5 éves Lona Starline Szoláriumtól a Lehel térnél

Bronzos barna bőr a vágyad, és még csak most merülnél bele a szoláriumozásba?

Kezdetnek tökéletes lesz egy 24 perces szolárium bérlet, melyet több alkalomra is beoszthatsz bőrödhöz igazítva a Lona Starline Szoláriumban!

Apropó, a Szolárium most 5 éves, ezért választható, személyedre szabott ajándékkal is kedveskednek neked, csak látogass el kedvezményes kuponoddal a Lehet tértől pár perce található Szalonba.

Ár:1.690Ft3.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
52% kedvezmény
3.500 Ft
52%
1.810 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.05.25. - 2019.08.07

Szolárium bérlet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

24 perc szolárium bérlet biztonságos álló vagy fekvő szoláriumba, valamint személyre szabott ajándék, mely az alábbiak közül választható:

  • 10 perc Kyokei Fitness használat
  • tarot
  • angyal kártya

Személyre szabott felmérést, tanácsadást is kapsz az edzést, és bőrtípusodnak megfelelő krémek használatát illetően.

A kuponnal kipróbálhatod a biztonságos barnulást, hiszen a szoláriumban töltött időtartamot bőröd típusához igazítják, és akár a megfelelő krémek választásában is segítenek. Ráadásként pedig még te kapsz ajándékot a most 5 éves Lona Starline Szoláriumtól!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.05.25. - 2019.08.07 között

  • Egy fő egy kupont használhat fel, de bármennyit vásárolhat ajándékba.
  • A kupon beváltása után két külön bérletet kapsz mindkét szolgáltatásra, és akár el is ajándékozhatod az egyiket, tehát csak a szolárium vagy csak a Hypoxi Trainer használata is lehetséges.

Bejelentkezés:

A +36-30/265-3640 telefonszámon a neved, kuponkódod megadásával!

Személyesen vidd magaddal a kinyomtatott kupont! Kuponbeváltás után a felhasználhatóság 3 hónap!

Ellenjavallatok

Vérszegénység, keringési panaszok esetében, alacsony vagy magas vérnyomásnál, menstruáció idején, műtét, vagy sebészeti beavatkozás után, gerinc vagy hátsérülés, sérv esetén, magatehetetlen, vagy fogyatékosság esetén, daganatos betegségeknél

Pacemaker viselése esetén, szédülés, rossz közérzet esetén

További információk

A szoláriumról:

  • Bőrfelmérés mindenkinek személyre szabva: megfelelő krémek választása, a barnítást így mindenkinek megfelelő értékre lehetséges egyéni bőrtípushoz szabni.
  • Coctail csöves mélybarnító, szexy cacao, caffe love, Cosmo tökéletes minőségű csöveivel biztonságosan barnulhatsz! Kizárólag EU03-s csövek!
  • A szalonban 3 fekvő és 1 álló szolárium van.

Kyokei fitnessről:

  • A Kyokei fitness fogyaszt, csökkenti a narancsbőrt, javítja a keringést, megmozgatja a belső izmokat és serkentőleg hat rád. A flabéloshoz áll a legközelebb.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P 15:00-20:30 Szo-V: Zárva
Szolgáltatás helye
1136 Budapest Hegedűs Gyula utca 30
★★★★★
★★★★★
"Kedves, segítőkész szolgáltató."
Pintér-Varga Tünde

Videó

Szolárium bérlet kuponunk leírása

A biztonságos barnulás ezzel a szolárium bérlettel kezdődik!

Szeretnéd, ha bőröd mindig szép, barna árnyalatú lenne, de sajnos nem olyan bőrtípust örököltél, mely akár a pincében is tökéletes barnaságot nyer? Ha ezt a kupont választod barnulásodhoz, akkor jól választasz, hiszen odafigyelnek majd bőrödre, és személyedre szabott tanácsokkal segítenek majd, hogy a végeredmény tökéletes legyen!

Ezért válaszd a szoláriumot!

A szolárium jótékony hatásai közé tartozik, hogy csökkenti a depressziót és a rossz kedvet, vagyis boldogsághormon termelését idézi elő a szervezetben. Az UV fény pozitív hatása révén elősegíti a D-vitamin szintézisét és így csökkenti a csontritkulás kialakulásának az esélyét. Javítja a hormon és az immunrendszer működését, sőt még a megfázások megelőzésére is kiváló.

Ha barnulni szeretnél, szeretettel vár a Lona Starline Szolárium a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen.

A zsíros bőrnél csökkenti a faggyútermelődést, vagyis segít a szabályozásban.

Egy dologra azért mindenki figyelmét szeretnénk felhívni, a szolárium használatnál a legfontosabb a mértékletesség! A mai szolárium gépek már nagyon rövid idő alatt is képesek gyönyörű színt biztosítani a bőrünk számára, ezért érdemes inkább kevesebb ideig, többször igénybe venni a szolgáltatást, minthogy egyszer is túlpirulni.

Hogy ezt elkerüld:

Teljes körű, személyre szabott felmérést és tanácsadást is kapsz, hogy az edzés után is meg legyen a hatása a tréningnek, valamint a szolárium megfelelő használatához szükséges bőrápolási módszereket is megtudhatod. Például, hogy mikor és milyen krémet érdemes használni.

ajándék, szépségápolás
+ Ajándék: választható Kyokei Fitness vagy tarot vagy angyal kártya!

Kyokei Fitness

A vibrációs trénerek a világ minden táján az újdonságok közé tartoznak a fitnesztermekben. Ezen gépek közül is a a Kyokei fitness az egyik legjobb választás.

Ezek a készülékek különösebb erőfeszítés nélkül erősítik a testet, teszik hatékonyabbá az edzéseket és segítenek a súlyfelesleg leadásában.

A készülék a rezgések és a masszázs hatásait egyesítve csökkenti a nem kívánt zsírt a derék és a csípő mentén. Növeli a bőr rugalmasságát, feszesebbé teszi a bőrt, formálja alakját.
A fogyás folyamatos, mert a gép egyszerre mozgatja az izmok több mint 80%-át. Megnövelt vízbevitellel, kontrollált étkezéssel garantált hatás érhető el.

Lona Starline Szolárium és Kyokei Fitness

A Kyokei vibrációs készülékkel napi egy vagy két alkalom kb. 10-15 perces edzés egy óra edzõtermi gyakorlással egyenértékű, mellyel akár 400 kalóriát is elégethet.

A Lona Starline Szolárium és Stilustanácsadó Centrum igényes környezetben vár Téged is!

Kellemes, barátságos környezetben várja a barnulni vágyókat a Lona Starline Szolárium és Stílustanácsadó Centrum a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen

Ünnepelj az 5 éves Lona Starline Szolárium és Stílustanácsadó Centrummal, és hódíts pár tónussal barnább bőrrel, mint eddig bármikor, mindezt személyedre szabott, biztonságos szoláriumozással!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a Facebookon, ahol további kedvezményekről, nyereményekről és érdekes hírekről értesülhetsz minden nap. Spórolj, vásárolj, lájkolj!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Kutyajó képek, amelyek mindig veled maradnak: 1 órás fotózás a kiskedvenceddel
13.000 Ft kupon ár helyett MA csak 11.700 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu