21 órás önsminkelő tanfolyam, sminktanácsadással a Prokop Kata SminkAkadémián!

Prokop Kata SminkAkadémia | Budapest, VII. ker.
  • Te sem tudod kiválasztani a megfelelő alapozót? Szoktál sminkelni, de valamiért nem az igazi? 
  • Tanuld meg a sminkelés trükkjeit, fortélyait a Prokop Kata SminkAkadémián tanult profi oktatóktól, most 21 órás önsminkelő tanfolyam által! Sminktanácsadás, elmélet majd 9 gyakorlati alkalom után, Te is könnyedén elkészítheted pikk-pakk a reggeli sminked! 
  • Készítsd el egyszerűen Te is és tudd meg mi áll Neked a legjobban! Vagy lepd meg vele hölgy szerettedet, hidd el imádni fogja! 
Ár:49.900Ft80.000 Ft
Ár: 13.970 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 35.930 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
38% kedvezmény
80.000 Ft
38%
30.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.06.29. - 2022.09.29

21 órás önsminkelő tanfolyam, sminktanácsadással kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon, amely egy 21 órás önsminkelő tanfolyamot tartalmaz, plusz egy alkalommal sminktanácsadás. 

  • Ha bizonytalan vagy, hogy milyen smink illik hozzád, itt a lehetőség, hogy változtass ezen!
  • A sminktanácsadás során egyénre szabottan, saját korosztályod, arcvonásaid, személyiséged szerint találják ki, hogy mi állna neked a legjobban és megmutatják az apró trükköket, amit otthon, videókból már nem lehet elsajátítani.
  • Egyénre szabott, de minden esetben 2 fővel történik, ugyanis sokkal hatékonyabb a tanulás, ha kívülről is látod az ecsetmozdulatokat.
  • 3-féle sminket mutatnak meg, amit gyakorlással később 5-10 perc alatt is elkészíthetsz.
  • Professzionális termékekkel dolgoztok.
  • 9 alkalom gyakorlatban a tanácsadás után. 

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.06.29. - 2022.09.29 között

Bejelentkezés, beváltás

  • Bejelentkezés és időpont foglalás a+36-20/379-1822 telefonszámon, kuponkódod megadásával.
  • Több alkalmas kupon vásárlása esetén a kupon érvényességi idején belül elegendő az első alkalmat felhasználnod, a többiről egyeztess a szolgáltatóval!
  • A sminktanácsadás egyénre szabott, de minden esetben 2 fővel történik. Tapasztalataink alapján sokkal hatékonyabb a tanulás, ha kívülről is látod az ecsetmozdulatokat, nemcsak csukott szemmel hallgatod a magyarázatot.
  • A helyszínen kérjük, mutasd be a kinyomtatott kuponodat.

Megközelíthetőség

A sminkiskola a Király utca/ Erzsébet körút vagy Wesselényi utca/ Erzsébet körút 4/6 villamosmegállótól 300-300 méter sétára helyezkedik el.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 13.970 Ft-ért! A különbözetet, ami 35.930 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A fennmaradó összeget a Szolgáltatónál tudod rendezni.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 48 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül.

Videó

21 órás önsminkelő tanfolyam, sminktanácsadással kuponunk leírása

Tanuld ki egy profitól a sminkelés titkait, és legyen Neked is tökéletes sminked! 

Szeretnéd Te is megtanulni profi reggeli sminkedet? Örülnél, ha végre jó alapozót választanál magadnak és nem ütne el a bőröd színétől? Akkor mostani ajánlatunk Neked szól, hiszen könnyedén elsajátíthatod egy tanfolyam által az önsminkelést. Megtudhatod mi áll Neked a legjobban és mi az, amit inkább kerülj smink terén. 

A Smink tanfolyamról

Készítsd el könnyedén Te is saját sminkedet otthon, a Prokop Kata SminkAkadémiáján tanultak alapján! 

A sminktanácsadás során egyénre szabottan tanuljátok ki, hogy mi állna Neked a legjobban és megmutatják az apró trükköket, amiket egy youtube videóból már nem tudsz megtanulni. A tanfolyam által 3-féle sminket mutatnak meg Neked. 

A tapasztalatok alapján sokkal hatékonyabb a tanulás, ha kívülről is látod az ecsetmozdulatokat, nem csak csukott szemmel hallgatod a magyarázatot. A tanácsadást a Prokop Kata SminkAkadémia végzett tanítványai tartják, akik a 15 éves múlttal rendelkező iskolában sajátították el a szakmát. 

A tanfolyam során professzionális termékekkel dolgoztok, úgymint például: MAC, Ga-De, Guarlain, Dior, YSL és egyéb. A tanácsadás után jön a gyakorlás, ahol kipróbálhatod a gyakorlatban profi oktató segítségével, amit már elméletben megtanultál. Ez 9 alkalommal történik. 

Amiért ez jó lesz Neked:

  • A tanácsadás alkalmával elsajátíthatod azokat az apró trükköket, amelyekkel reggel pár perc alatt tökéletes sminket és megjelenést varázsolhatsz.
  • Megtanulhatod, hogyan készül a szolid, akár láthatatlan smink, amellyel akár a munkahelyeden is tündökölhetsz
  • Segítséget kapsz, melyek a legmegfelelőbb sminkeszközök, -termékek, mit használj alkalmi vagy munkahelyi megjelenéshez, hogyan tartsd tisztán a sminkkészletedet, és egyéb hasznos, praktikus trükköket is elsajátíthatsz.
  • Megtudhatod, hogy milyen termékeket használj leginkább.

Ha Te is bizonytalan vagy a sminkedet tekintve és szeretnéd kitanulni milyen smink állna Neked jól, hogy reggelente könnyedén fel tudd magadnak vinni, akkor csapj le most kedvezményes DD kuponunkra!

Ha valami igazán ütős, csajos ajándékon gondolkozol, akkor itt a megoldás! Egy 21 órás önsminkelő tanfolyam, ahol kitanulhatja a sminkelés titkait, hidd el tökéletes meglepetés lesz megajándékozottad számára! Hiszen melyik hölgy ne örülne annak, ha tudná, mi az ami igazán jól áll Neki és ráadásul ezt még könnyedén el is tudja végezni majd reggelente?!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu