20 az egyben kulcstartó

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:1.790Ft1.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
11% kedvezmény
Már csak 10 db maradt!
1.990 Ft
11%
200 Ft

kulcstartó legfontosabb tudnivalók

  • Szeretnéd legfontosabb eszközeidet egy helyen tartani?
  • Pont az az eszköz nincs kéznél, amire a legnagyobb szükséged lenne?
  • Kiruccannál, de nem tudod milyen eszközt kellene midenképen magaddal vinned?

Van megoldás!  Ezzel az új, multifunkcionális rozsdamentes acél kulcstartóval most minden hétköznapi, apró szerszámot igénylő műveletet végrehajthatsz, hiszen könnyedén övedre csatolhatod és magaddal viheted mindenhová. Akár komolyabb barkácsoláshoz, akár kikapcsolódáshoz használod, tökéletes társad lesz a mindennapokban.

Tulajdonságai:

  • Anyaga: rozsdamentes, edzett acél
  • 20 különböző funkció
  • Praktikus kialakítás, kis méret

Hasznos tudnivalók:

Karabineres kialakításának köszönhetően kulcsaid biztos helyen vannak nálad ezen a kulcstartón, többé nem vesznek el nyomtalanul. Változatos felhasználási lehetőségekkel rendelkezik, lehet sör- és konzervnyitó, körömtisztító, ötféle csavarhúzó, hatféle villáskulcs, borotvaéles vágópenge, drótvágó, vonalzó, doboznyitó, reszelő és feszítővas. Vonalzója és drótvágója segítségével bármilyen drótot könnyedén méretre vághatsz.

Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db 20 az 1-ben rozsdamentes acél kulcstartó

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)