2 személyes Extra tál a ház pálinkájával és egy üveg minőségi borral az egyedülálló Vagon étteremben

Vagon Étterem | Budapest, I. ker.
  • Ebédeljetek vagy vacsorázzatok egy olyan étteremben, amilyenben még nem voltatok!
  • Ami a tálon vár titeket: Isteni rántott camambert, bélszínsteak, választható szószokból, cigánypecsenye, fokhagymás emulzióval, kakastaréjjal. Köretnek steakburgonya, röszti és savanyúság ékesíti a tálat plusz minőségi bor, és a ház pálinkájával is koccinthattok!
  • A Vagon étterem a Déli pályaudvar mellett kápráztat el benneteket! Lepd meg vele párodat és élvezzétek a finom falatokat! 
Ár:17.710Ft23.820 Ft
Ár: 3.720 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 13.990 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
26% kedvezmény
23.820 Ft
26%
6.110 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.03.13. - 2023.04.15

Extra tál kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

2 személyes Vagon Extra tál a különleges Vagon Étteremben, egy üveg minőségi borral és a ház pálinkájával.

Az Extra tálon a következő finomságokat találjátok:

  • Rántott camambert cumberland mártással
  • Bélszínsteak (20 dkg) választható mártásokkal (BBQ szósz, borsmártás, tejszínes gombamártás)
  • Cigánypecsenye kemencében sütve fokhagymás emulzióval, kakastaréjjal
  • Steakburgonya
  • Röszti
  • Savanyúság

Az étkezés mellé az étterem egy üveg minőségi borral , és a ház pálinkájával kedveskedik Nektek.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.03.13. - 2023.04.15 között

Abban az esetben ha ajándékba szeretnéd vásárolni a kupont, a fenti elérhetőségek egyikén vedd fel a kapcsolatot az étteremmel a kupon megvásárlása után, hogy a fennmaradó összeget is szeretnéd rendezni.

  • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal és érkezéskor jelezd, hogy kuponnal kívánsz fizetni. A kupon csak foglalósan vásárólható meg.
  • Bármennyi kupon vásárolható mennyiségi korlátozás nélkül, akár ajándékba is. Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.

Bejelentkezés

A kupon megvásárlását követően előzetes asztalfoglalás szükséges a +36- 30/333- 16-26-os telefonszámon a kuponkódod megadásával, vagy az étterem weboldalán, a http://vagonetterem.hu/foglalas.php oldalon. Itt a megjegyzésbe írd be, hogy kuponnal rendelkezel, és annak kódját. 

Bejelentkezés legalább 24 órával korábban szükséges. Foglaláskor jelezd a szolgáltatónak, ha kuponnal érkezel. Más kedvezménnyel nem vonható össze, a kinyomtatott kuponodat minden esetben vidd magaddal.

Megközelítés

1013 Budapest, Vérmező 70-72.  A Vagon Étterem könnyen megközelíthető helyen, a Déli pályaudvarnál, a Vérmezőn található. 

További információk

  • A pálinkát és a bort az étterem biztosítja. Ez egy féle pálinkát és bort takar, erről további információt a szolgáltató partnerünk tud adni.

Az ételek allergén anyagaival kapcsolatban, kérjük, egyeztess szolgáltató partnerünkkel.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 3.720 Ft-ért! A különbözetet, ami 13.990 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A fennmaradó összeget a Szolgáltatónál tudod rendezni.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!

30 perc késés után a kupon felhasználtnak minősül.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-V: 12:00 - 24:00
Szolgáltatás helye
1013 Budapest, Vérmező park 70-72.

Extra tál kuponunk leírása

Dobjátok félre a monoton hétköznapokat, és töltsetek el ketten egy estét, egy bőséges, Extra tálas vacsorával! 

Add meg a módját a vacsorának és legyetek egy hangulatos helyen, mint a Vagon étterem. Ilyen helyen és étteremben ebédelni vagy vacsorázni egy élmény, szinte biztos, hogy örökre emlékezni fogsz rá!

Ez az izgalmas kialakítású étterem és söröző, 1993 óta télen-nyáron várja régi és új vendégeit, házias ízvilágú magyaros és nemzetközi ételeivel, figyelmes kiszolgálással és semmihez nem hasonlítható hangulatával.

Az étterem maga egy vagon, amely olyan hangulatot varázsol, mintha egy vonaton ülnél, de még is úgy van kialakítva, mint egy rendezett étterem. Egy ilyet kár lenne kihagyni! 

Lakjatok jól extrém helyszínen két személyes bőségtállal kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával!

Miből is válogathattok az Extra tálon? 

Az Extra tálon sokféle étel megtalálható, hogy mindenki igényeit kielégítsék. Először is kezdjük az elmaradhatatlan rántott camamberttel, cumberland mártással. Kevés embert ismerek, aki azt mondaná nem szereti a rántott sajtot, reméljük Neked is az egyik kedvenced. Azonban, ha még sem, és húsimádó vagy, vagy éppen a húst kívánod, akkor kétféléből is választhatsz. Ugyanis a rántott camambert mellett bélszínsteak-et (20 dkg) is találsz a tálon, választható mártásokkal, úgymint, a BBQ szósz, borsmártás vagy tejszínes gombamártás. Továbbá meglepünk Titeket cigánypecsenyével, amelyet kemencében sütött fokhagymás emulióval, kakastaréjjal kísérünk. A tálon még találhattok a finom húsok és sajtok mellé steakburgonyát és egy kis rösztit is. Azonban nem feledkeztünk el a savanyúságról sem, hiszen minden falat mellé jól tud esni. 

A Vagon étterem Extra tálja

Lakjatok jól ti is, élvezzétek egymás és a vagon hangulatát és lépjetek ki egy kicsit a megszokott hétköznapokból! Próbáljátok ki ezt az izgalmas kialakítású vagon éttermet és kortyolgassátok az ajándékba kapott bort is! 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu