16 órás angol nyelvtanfolyam diákoknak Budapest X. kerületében, Budai Zsanettnél

Budai Zsanett | Budapest, XIX. ker.
  • Magabiztos angol nyelvtudást szeretnél? Vagy kezdő vagy és belevágnál az angol tanulásba? Magán angol tanfolyam kuponunkat neked találták ki!
  • Budai Zsanett nyelvi szintednek, egyben letenni kívánt nyelvvizsga típusodnak megfelelően biztosít tananyagot, és angol órákat a X. kerületben!
  • A kuponnal 16 órás angol nyelvtanfolyamon vehetsz részt kedvező áron a DD jóvoltából!
Ár:22.400Ft48.000 Ft
Ár: 6.270 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 16.130 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
54% kedvezmény
48.000 Ft
54%
25.600 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.07.07. - 2018.09.26

angol tanfolyam kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

16 órás angol nyelvtanfolyam 1 fő diák részére az alábbiak szerint:

  • heti 2x60 perces angol órán való részvétel
  • nyomtatott segédanyag biztosított, attól függően, hogy ki milyen célból tanul angolt, milyen nyelvvizsgára készül

Választható időpontok

  • Hétköznap 10-15 óra között
  • Szombaton 9-14 óra között

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.07.07. - 2018.09.26 között

A kupon diákoknak szól, érvényes diákigazolvány szükséges!

  • Kezdők és haladók is igénybe vehetik a szolgáltatást.
  • 1 ember 1 kupont használhat fel és bármennyit vehet ajándékba.
  • Szükség esetén akár 2 fő is mehet egyszerre a tanfolyamra, ebben az esetben vásároljatok 2 kupont!
  • A 2 fős csoportok főként délelőtti időpontokban szoktak lenni.

Bejelentkezés:

Előzetes bejelentkezés mindenképp szükséges a +36-20/368-5711-es számon vagy a zsanett16@gmail.com e-mail címen.

További információk

16 órás angol nyelvtanfolyamunkat Neked ajánljuk, ha:

  • úgy érzed extra motivációra van szükséged a nyelvtanuláshoz
  • szívesen rászánod szabadidődet nyelvtanulásra

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 6.270 Ft-ért! A különbözetet, ami 16.130 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A fennmaradó rész kifizetésére a szolgáltató kizárólag készpénzt tud elfogadni!

Lemondási feltételek

Az időpont lemondása, illetve annak módosítása legkésőbb 24 órával a tanfolyam megkezdése előtt lehetséges. Ennek hiányában a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést is a megbeszélt időpontra!

Szolgáltatás helye
1107 Budapest, Mázsa tér 2-6.
Irodaház

angol tanfolyam kuponunk leírása

Turbózd fel angol nyelvtudásodat vagy kezdd el most az angolt!

Az angol nyelv 2018-ban még mindig a 4. leggyakrabban beszélt nyelv a világon, és 1. az idegen nyelvet tanulók körében. Több mint 400 millió ember beszél anyanyelvként angolul és becslések alapján 2-3 milliárd ember beszéli idegen nyelvként, vagy legalább meg tudja magát értetni ezen világnyelven.

A kínai mandarin, arab és hindi nyelveket követi a rangsorban az angol, melyet hivatalosan az USÁ-ban, Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában használnak anyanyelvként. Beleértve a brit és amerikai angolt is a statisztikába.

Legyél iskoláskorú vagy már nyugdíjas, Budai Zsanett szeretettel vár, hogy átadja angol tudását, látásmódját Neked! DiamondDeal kuponunkkal most kedvezményesen!

A munkahelyeken alapkövetelmény az angol!

Amellett, hogy iskolába jársz, képzed magad, hogy valamilyen szakképzettséget, végzettséget szerezz, gondolj a nyelvtudásodra! Csiszold minél jobban, emeld fel minél magasabb, stabilabb szintre a 4 alapkészséget angolból is: olvasott és hallott szöveg értése, beszéd- és íráskészség.

Sokszor a 21. században még a diploma, azaz felsőfokú végzettség megléténél is fontosabb az aktív, bármikor használatra kész nyelvtudás. Legalább az, hogy az adott szakmának megfelelően tudd alkalmazni nyelvtudásodat, kellő magabiztossággal fűszerezve, szinttől függetlenül.

Tehát, ha stabil lábakon szeretnél állni, az idegen nyelvtudásba, különösképp az angolba, bármikor kapaszkodhatsz! Ennek hátterében az áll, hogy sokszor a külföldi tulajdonú multicégek leányvállalatokat hoznak létre Magyarországon, költségeik optimalizálása, nyereségük maximalizálása érdekében. Hiszen a legjelentősebb költséget szinte minden iparágban a munkaerő jelenti a cégek számára, és a külföldön drágának számító munkaerőt olyan emberekkel igyekeznek pótolni, mely a magyar emberek számára még versenyképes jövedelmet biztosít, nekik viszont már megéri.

Legyél iskoláskorú vagy már nyugdíjas, Budai Zsanett szeretettel vár, hogy átadja angol tudását, látásmódját Neked! DiamondDeal kuponunkkal most kedvezményesen!

Miért válassz magántanárt?

Az információval telített mindennapokban érdemes bekapcsolni az a szűrőt, amelyiket csak tudjuk. Egy magántanár kezedbe adja a kulcsot. Azt a kulcsot, hogy saját szituációdnak megfelelően főként mely ajtókon érdemes bemenned. Hiszen ha angolul tanulsz, nem az egész szótárt szeretnéd majd megtanulni oda-vissza, hiszen azt valószínűleg még az anyanyelven beszélők sem tudják, hanem szókapcsolatokat, -csoportokat, ahogy érdemes a tananyaghoz, tudásodhoz, logikádhoz mérten.

Ha nyelvvizsgára készülsz, a típusfeladatok begyakoroltatásán kívül egy magántanár adott nyelvvizsgával kapcsolatos tapasztalatait is át tudja adni, melyre módszertanilag érdemes koncentrálni. Hisz a módszerek legalább olyan értékűek, mint maga a nyelvtudás, sőt, sokszor még nagyobb jelentőséggel bírnak!

Ha már ott ülsz a nyelvvizsgán, eszedbe fognak jutni a nyugtató tanácsok, melyeket útravalóul tanárodtól kaptál. Aki rendesen oda tudott Rád figyelni, hiszen magánóráról van szó...

Legyél iskoláskorú vagy már nyugdíjas, Budai Zsanett szeretettel vár, hogy átadja angol tudását, látásmódját Neked! DiamondDeal kuponunkkal most kedvezményesen!

Miért járj angolozni, ha diák vagy, de a fentiek (még) nem érvényesek rád?

Lehetséges, hogy szimplán szeretnél valamilyen kellemes és hasznos tevékenységbe fogni. Korhatártól függetlenül bármikor elkezdheted a nyelvtanulást, csak elhatározás kérdése! Hogyha pedig viszonylag egyszerű nyelvre vágysz, az angol amellett, hogy világnyelv, az egyszerűek körébe tartozik! Egyszerű és nagyszerű, valamint boldogsághormonokat is termel ha megfelelő módon tanulunk és a Flow-élménynek átadjuk magunkat. Budai Zsanett tanácsai ehhez az élményhez is hozzásegítenek, ha őt választod jobb kezedként.

A nyelvtanulás alapvetően hasznos a gondolkodásnak, csiszolja a logikát. Segítségével képesek leszünk más nyelven olvasni, énekelni, filmet nézni.

Valamint IV. Károly által mondott nagy igazsághoz is közelebb kerülünk: "Ahány nyelvet beszélsz, annyi embert érsz."

Legyél iskoláskorú vagy már nyugdíjas, Budai Zsanett szeretettel vár, hogy átadja angol tudását, látásmódját Neked! DiamondDeal kuponunkkal most kedvezményesen!

Szerezd be a Diamond Deal kuponját, alapozd meg jövődet és örvendj biztos angol nyelvtudásnak!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól!  Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A változás kulcsa: 5 alkalmas egyéni vagy párkapcsolati coaching - személyesen vagy online
30.000 Ft kupon ár helyett MA csak 27.000 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu