12 kezeléses komplett fogyasztó program: rádiófrekvenciával, tekercseléssel és méregtelenítéssel

5/5Catwalk Salon | Budapest, II. ker.
  • Unod már, hogy semmilyen diétával nem éred el a kívánt eredményt? Eleged van már a narancsbőrből, és szívesen megszabadulnál néhány felesleges kilótól is?
  • Elhoztuk Neked a legjobb fogyasztó programot, amellyel végre búcsút inthetsz a narancsbőrnek! A Catwalk Salon által most kedvezményesen próbálhatod ki a 12 kezelésből álló fogyasztó programjukat!
  • Kerülj bomba formába és élvezd a feszes és üde bőrödet!
Ár:29.500Ft45.600 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
36% kedvezmény
45.600 Ft
36%
16.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.06.22. - 2021.09.22

Fogyasztó program kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon, amely tartalma egy 12 kezelésből álló komplett fogyasztó program.

A legújabb technológiás Zsírbontó Hexapoláris Rádiófrekvenciával, hatóanyag tekercseléssel és Alpha méregtelenítő programmal.

A kezelés 4 alkalommal történik, heti 2 alkalom (javasolt 4 naponta )

A kezelés menete:

  • Konzultáció
  • 30 perces rádiófrekvenciás zsírbontó kezelés ( has, comb vagy fenék)
  • Hatóanyag tekercselés
  • 35 perces Alpha LED Spa

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.06.22. - 2021.09.22 között

Előzetes bejelentkezés szükséges. Időpont egyeztetés a +36-30/601-8070 számon a kuponkódod megadásával lehetséges.

Csak az első alkalmat kell a felhasználási időn belül beváltanod, ezután bérletet kapsz, amit egy hónapon belül kell lejárnod és a következő alkalmakra kötelezően magaddal vinned.

Az ajánlattal a szolgáltató az új vendégeinek szeretne kedveskedni, mindenki egyszer használhat fel kupont saját részre.

Ellenjavallatok

  • terhesség
  • menstruáció
  • láz
  • nedvedző bőrbetegségek
  • súlyos szív és érrendszeri megbetegedések
  • szívelégtelenség
  • trombózis
  • nagyon magas vérnyomás

További információk

  • A kezelés akkor is ajánlott, ha a méregtelenítés a cél.
  • Fogyás közben relaxálhatsz, és kellemesen pihenhetsz.
  • A testtekercselés a fogyasztó kezelések és cellulit elleni harc egyik királynője!
  • Az Alpha LED SPA serkenti a vérkeringést, fokozza a méregtelenítést és megnyugtatja az idegeidet is, kezelés alkalmas komplex- anyagcsere fokozó, testsúly csökkentő kúrák kivitelezésére.

Lemondási feltételek

Időpont módosítás vagy lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával történhet meg. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Bejelentkezés alapján, Hétfőtől-Szombatig 9:00-20.00-ig
Szolgáltatás helye
1024 Budapest, Fényes Elek utca 5.

Catwalk Salon értékelése

★★★★★
★★★★★
"Kellemes környezet, remek kozmetikus"
balkanyi marta

Fogyasztó program kuponunk leírása

Érd el Te is a kívánt alakod a 12 kezelésből álló fogyasztó programmal!

Folyamatosan küzdesz az alakoddal, a zsírok eltüntetésével? Többféle diétát is kipróbáltál már, de egyik sem használt? A narancsbőrből meg már végleg eleged van? 

Akkor itt a tökéletes megoldás számodra, hiszen most lehetőséged van kedvezményesen kipróbálni a Catwalk Salon által egy 12 kezelésből álló komplett fogyasztó programot, a legújabb technológiás Zsírbontó Hexapoláris Rádiófrekvenciával, hatóanyag tekercseléssel és Alpha méregtelenítő programmal!

A kezelés menete:

  • Első alkalommal konzultáció és megbeszélés lesz a megfelelő fogyás és a hatás érdekében. Egyénre szabott programot állítanak össze Neked.
  • Rádiófrekvenciás zsírbontó kezelés 30 percben a kért területre: (Has, comb, vagy fenék). Erős zsírbontó és feszesítő hatású kezelés.
  • Hatóanyagos tekercselés paprika kivonatta és narancsos test feszesítő krémmel a kiválasztott területre. Anyagcsere fokozó, méregtelenítő, feszesítő hatású.
  • Majd ezt követi egy Alpha Led Spa 35 perces méregtelenítő program.

Hexapoláris rádiófrekvencia

Széleskörűen alkalmazható berendezés, amely ragyogó eredményeket ér el mind alakformálásban és az arcfiatalításában is. Megoldást ad a testméretek csökkentésében, zsírbontásban, cellulit és nyúlási csíkok kezelésében, miközben feszesíti és fiatalítja a bőrt. Különlegességét az adja, hogy kombinálja a rádiófrekvenciás technológiát és az intenzív LED fénytechnológiát.

Métecsökkenés: A Hexa-poláris superior technológiának köszönhetően már az első alkalom után  is meggyőző eredményeket végez. Mélyen és a felülethez közel lévő zsírszövetekre hat. Ez a kezelési technika a manuális masszázshoz hasonló mozdulatai vannak, amelyek  a keringési rendszerre és a nyirok keringésre stimulációs hatással vannak. 

Cellulit kezelés: A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul, az anyagcsere folyamatok helyreállnak, amely megindítja a cellulit leépítését. Az eredmények már az első kezelés után jól láthatóak.

Testtekercselés

Ha küzdesz a túlsúly és a zsírpárnák ellen, szinte biztos, hogy hallottál már a testtekercselésről! Nem is csoda, hiszen az egyik leghatásosabb módszerről van szó. A kezelés kezdetén zsírégető olajat vagy krémet kennek a felületre, ahol fogyást szeretnél elérni, ezután pedig speciális fóliával szorosan, de nem túl szorosan betekerik azt. Így egy kompresszió alakul ki, az anyagcsere serkenni kezd, beindul a zsírégetés.

Az Alpha OXY LED SPA masszázs - a fogyasztás új generációja

Álmodtál már arról milyen jó lenne, ha neked csak feküdnöd kéne miközben a zsír leolvad rólad?  A speciális kezelés közben neked csak feküdnöd és relaxálnod kell, minden mást elvégez helyetted a csúcstechnológiás gépezet! A kapszula 65-70°-ra melegszik, közben pedig a fényterápia is beindul. 4 az 1-ben szerkezet, hiszen még aroma és a vibrációs terápiának is akad hely a kapszulában.

A kezelés segítségével elégnek a felesleges kalóriák, tisztítja és szépíti a bőrt, még a stressztől is megszabadít. Serkenti a vérkeringést, masszíroz, így pedig a fájdalmakat is csökkenti.

A Catwalk Salon

A Catwalk Salon exkluzív környezetben vár Téged is szépülni, az II. kerületi szalonjába.  A Catwalk-ban Te vagy az első és a legfontosabb, ezért nemcsak a kezelésekre összpontosítanak, hanem a lelki harmóniádra is. A szalon, hosszas működését a tapasztalt szakembereknek, és a professzionális termékeknek köszönheti. Próbáld ki Te is a szépülést, luxus környezetben!

Legyen Neked is bomba alakod és felejtsd el a zsírpárnákat végleg! Légy újra önmagad és legyen újra önbizalmad!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 11% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Tavaszi kezelés az üde arcbőrért: Zsíros bőr arctisztítása Anesi termékekkel, 3 helyszínen
13.990 Ft kupon ár helyett MA csak 12.450 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu