10x60 perces zsírégető vákuum masszázs és testtekercselés. A bomba alakod többé már nem kérdés!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
  • Szeretnél újra kirobbanó, bombaformában lenni végre? Hoztunk neked két idő- és energiahatékony módszert!
  • Próbáld ki kuponnal a zsírégető vákuum masszázst és a testtekercselést 10x60 perces bérlettel, és érd el azt az alakot, amire mindig is vágytál!
  • A Diamond Masszázs Stúdió, a VII. kerületben, a Király utcai villamos megállótól pár perc sétára található.
Ár:19.490Ft110.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
83% kedvezmény
110.000 Ft
83%
90.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.08.24. - 2018.12.05

zsírégető masszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

10x60 perces bérlet zsírégető vákuum masszázsra és tekercselésre.

  • Bármilyen testfelületet lehet kezelni ezzel a módszerrel (comb, popsi, has, derék, kar), és bármilyen korosztály igénybe veheti a kezelést.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.08.24. - 2018.12.05 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni elsődlegesen email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges. A +36-20/220-7001-es számon csak korlátozottan értek el minket.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Csak az első alkalmat kell a beváltási időszakban felhasználnod, a többiről öt hónapig érvényes bérletet kapsz, amelyet a következő alkalmakra kötelezően magaddal kell hoznod.

Amennyiben a bérleted nem lesz nálad a kezeléseknél, sajnos nem áll módunkban a szolgáltatást elvégezni, vagy a szolgáltatás árát a helyszínen külön ki kell fizetni. A bérlet elvesztése vagy elhagyása esetén a Stúdió nem biztosít pót bérletet. A bérlet szabadon átruházható másra. Megértésed köszönjük!

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén (e-mailben, és telefonon is) amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

  • A zsírégető masszázs kiváló a narancsbőr eltüntetésére, az alakformálásra és fogyasztásra.
  • Javítja a nyirokrendszert és a vérkeringést, felgyorsítja az anyagcserét. Segíti a szervezetet a méreganyagok eltávolítására.
  • A tekercselés segít abban, hogy a kezelés után akár még órákig is dolgoztassa a szervezeted a zsírégetésre.
  • A zsírégető masszázs bérletünkkel alkalmanként akár 1 cm körméret csökkenést is elérhetsz! A tekercselés és vákuumolás nem okoz hormonális zavarokat, fájdalmas gerincproblémákat.
  • Egy tökéletes és különleges ajándék lehetőség mindenki számára. Meglepheted a párodat, szüleidet, barátaidat vagy akár a kollégáidat is!
  • Minden kezelést a vásárló saját felelősségére vesz igénybe. Bármilyen allergiát, betegséget, érzékeny bőrtípust, a kezelés előtt a vásárló felelőssége jelezni a recepción, vagy masszőröknek a szolgáltatás megkezdése előtt.
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadja, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt legalább 48 órával! Az érvényességi időn kívül eső dátumra lefoglalt időpontot kizárólag az érvényességi időn belül lehet módosítani! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
113 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"meg voltam elégedve mindennel jó kezekben voltam köszönöm"
SZONDINÉ PELLER IBOLYA

Videó

zsírégető masszázs kuponunk leírása

"Csinos vagyok és hódítani akarok!"

Felvegyem? Ne vegyem? Itt is szűk és ott is kilóg. Smile jelek helyett csak a szomorú arcok villannak fel előtted, amikor a Facebookon a barátaid a hétvégi bulikról posztolnak? Akkor itt az ideje ezen változtatni! Nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Csak olvass tovább!

Szerte a világon a tudósok és az orvosok azon dolgoznak karöltve, hogy mindenféle gyógyszerekkel és műtéti beavatkozásokkal segítsék elő a páciens fogyását. Ezek valószínű gyors és látványos eredményeket is jelenthetnek, mellékhatásokkal és élethosszig tartó műtéti hegekkel. Amit mi ajánlunk, ott garantáltan nem kell a tájékoztatón olvasható következményektől tartani, vagy éppen hosszú ideig lábadozni! Itt csak egy valakinek van félni valója: a párodnak, hogy tökéletes alakoddal újra visszakerülsz, a „csinos vagyok és hódítani akarok kategóriába”!

Alakformálás a Diamond Masszázs Stúdióban.

Melyek a zsírégető masszázs pozitív hatásai?

A vákuum masszázs hatása segít ellazulni, nem csak a lelkedre van ilyen jótékony hatással, hanem a szöveteidre és izmaidra egyaránt. Az ügyes kezekben a harangok, alkalmanként akár 1 cm karcsúsodáshoz is hozzásegíthetnek, amit a tekercselés és a vákuumolás a mindenféle serkentő olajoknak köszönhetően nem csupán elősegít, de meg is tart „fogyasztójának”!

A tekercselés során a vendéget egy speciális alakformáló krémmel kenik végig a mellektől egészen a lábig. Az összetevőknek köszönhetően az anyagok jótékony kombinációként bejutnak a zsír és kötőszövetekbe, ahol kifejtik a rég várt testsúlycsökkentő hatásukat. A másik szóban forgó kezelés magának a vákuumnak a használata, melynek révén egy üvegharang szívja be a bőr felső rétegét, így a meghízott zsírsejtek kisebbek lesznek.

Szóval a csoda most itt hever előtted, méghozzá hihetetlenül kedvezményes áron!

Alakformálás a Diamond Masszázs Stúdióban.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Nyári alak könnyedén? - Komplex alakformáló kezelés Dermakabinos méregtelenítéssel
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu