100 részes tortadíszítő készlet

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:2.390Ft2.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
21% kedvezmény
Már csak -1 db maradt!
2.990 Ft
21%
600 Ft

tortadíszítő készlet legfontosabb tudnivalók

Sokat süteményezel?

Szeretnéd, ha az elkészült nyalánkságok nemcsak finomak, de szépek is lennének?

Ha házi készítésű süteményeid ízvilága már tökéletes, de megjelenésükön szívesen csinosítanál még, akkor jó helyen jársz!

Ezzel a 100 részes díszítő készlettel igazán pompás külsőt varázsolhatsz desszertjeidnek. Legyen szó tortákról, muffinokról vagy kekszekről, a szettben megtalálsz minden ahhoz szükséges felszerelést, hogy snassz megjelenésű süteményeidet egyedivé és mutatóssá varázsold.

Díszítőelemek:

Krém-lehúzó: A torta oldalán, a krém egyenletes elosztására, tetszés szerinti oldalát választva, különböző mintákat készíthetsz.

7 db habzsák-fej: Formázd a mázat kedved és fantáziád szerint! Sima hullám, vagy spagetticsíkok, virágminta, vagy egy fondant-rózsa? Szinte bármit kihozhatsz a krémből, itt tényleg csak a fantáziád szabhat a határt!

Minta-nyomók: Szív és nonfiguratív mintákat is készíthetsz.

Betűkészlet: Betűsablonnal Készíts egyedi feliratot, egy valóban édes üzenetet szeretteidnek.

Pót habzsákok és tartozékai.

Mindez egy praktikus, zárható tároló dobozban.

A tortadíszítő készlet tulajdonságai:

Anyag: műanyag

Tárolódoboz mérete: 19 x 12.5 x 8 cm

Mit rejt a termék doboza?

1 db tortadíszítő készlet

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)