100 perces Énidő Csomag – Lávaköves aromamasszázs és Germain de Capuccino antiaging arcmasszázs

My Spa | Budapest, XIV. ker.
  • Eljött az idő, hogy a rohanó hétköznapok sűrűjében saját magadra és a testi-lelki feltöltődésedre is gondolj. Kikapcsolódásra, feltöltődésre, luxus masszázsra vágysz? Akkor Neked való a 100 perces Énidő Csomag.
  • Igazi wellness élményben lesz részed, mintha egy másik „dimenzióba” kerültél volna. A lávaköves aromamasszázst és az antiaging arcmasszázst illóolajok kellemes illata kíséri, és Te választhatod meg, hogy milyen illatra vágysz.
  • Induljon az új év lazítással, feltöltődéssel. Az Énidő Csomag igénybevétele után azt fogod érezni, hogy kipihent, felfrissült, energikus lettél.
  • Most a DD kuponnal kedvezményesen juthatsz hozzá ehhez a kényeztető wellness csomaghoz, a My Spa XIV. kerületi szalonjában, könnyen megközelíthető helyen.
Ár:22.990Ft27.900 Ft
Ár: 6.440 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 16.550 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
18% kedvezmény
27.900 Ft
18%
4.910 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.01.22. - 2022.04.22

Lávaköves masszázs és arcmasszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon, amely tartalmazza a 100 perces Énidő Csomag igénybevételét – Kényeztető, 60 perces lávaköves aromamasszázs és 60 perces Germain de Capuccini méhpempős antiaging arcmasszázs, 2 órás luxuskezelés

  • Az Énidő Csomag időtartama: összesen 100 perc a két kezelésre, 50 perces lávaköves aromamasszázs és 50 perces Germain de Capuccini méhpempős, Gua Sha antiaging arcmasszázs.
  • A luxuskezelés keretében előbb a 50 perces lávaköves aromamasszázzsal indítanak, majd a 50 perces Germain de Capuccini méhpempős Gua Sha antiaging arcmasszázzsal zárják le a kezelést.
  • A masszázs az egész testet érinti: hát, lábak, karok, vállak, nyak.
  • A kezelés során vegyesen, a thai, svéd, gyógymasszázs és lágy, stresszoldó, energetizáló lomi-lomi masszázs technika alkalmazására kerül sor, az egyéni igényekhez igazodó intenzitással.

12 fajta illóolaj áll rendelkezésre, a beszélgetés során ezekből kiválasztásra kerül 3 illóolaj, attól függően, hogy nyugtató vagy inkább frissítő hatásra vágysz. Állapotfelmérést követően, Te választhatsz olyan illóolajat, ami a személyiségedhez, az igényeidhez és a hangulatodhoz a legjobban passzol. Ezáltal személyre szabottabb lesz a kezelés.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.01.22. - 2022.04.22 között

Bejelentkezés

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-20/221-5127 telefonszámon 8:00 és 20:00 között vagy online.

  • Online időpontfoglalásra a My Spa weboldalán van lehetőséged: https://myspa.hu/
  • Online időpontfoglalás esetén a foglalt időpont előtt 24 órával módosítás már nem lehetséges!
  • A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze.
  • Bármennyi kupon vásárolható saját részre, vagy meglepheted ezzel az ajándékkal a családtagjaidat, barátaidat.
  • A kezelést nők és férfiak egyaránt igénybe vehetik.

Nyitvatartás:

  • Hétfőtől - péntekig 07:00 -21:00
  • Szombat - vasárnap 08:00- 20:00

További információk

  • Mindenkinek ajánlott, aki kimerültnek érzi magát, és stresszelt az elmúlt évben, vagy ha egy kényeztető, luxus masszázs révén szeretne feltöltődni.
  • Leterheltség esetén, a hétköznapi rohanásból való kiszakadást, kikapcsolódást, megnyugvást, a lelki béke elérését is szolgálja.
  • A masszázs fokozza az anyagcserefolyamatokat, immunrendszer erősítő és csökkenti a stressz.
  • Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott.
  • Zuhanyzásra van lehetőség.
  • Törülközőt és váltópapucsot biztosítanak a helyszínen.
  • Ellenjavallat: Covid, trombózis, esztétikai beavatkozások után 3 hétig, műtét után.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 6.440 Ft-ért! A különbözetet, ami 16.550 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A fennmaradó összeget a Szolgáltatónál tudod rendezni készpénzben vagy bankkártyával.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az egyeztetett időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges! Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük, hogy a lefoglalt időpontra pontosan érkezz!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 07:00 -21:00, Sz-V: 08:00-20:00
Szolgáltatás helye
1141 Budapest Szugló u 105

Lávaköves masszázs és arcmasszázs kuponunk leírása

Az "Énidő" most a Te időd, ez csak Rólad szól!

Ajánlatunkkal a My Spa 100 perces luxus kezelési csomagja lehet a Tiéd. Időnként fontos egy kis szünetet tartani, kilépni a rohanó hétköznapokból, és harmóniába kerülni önmagunkkal, hiszen a szervezetünknek szüksége van a feltöltődésre. A saját magadra szánt idő többszörösen megtérül, azonnal érezni fogod az eredményt, a tested és a lelked is hálás lesz ezért.

A 100 perces Énidő Csomag keretében 50 perces lávaköves aromamasszázsban (Hot Stone masszázsban), valamint 50 perces Germain de Capuccini méhpempős, Gua Sha antiaging arcmasszázsban lesz részed.

A kényeztető, lazító, energetizáló masszázs közben, a kiválasztott illóolajok és hangulatfények is hatnak az érzékeidre, úgy érezheted magad, mintha egy másik „dimenzióba” kerültél volna, ahol erre az időszakra teljesen elfelejtheted a kinti világot és a mindennapi pörgést.

A lávaköves masszázs jótékony hatásai

A vulkanikus eredetű, simára csiszolt, magas hőmérsékletre, kb. 500C -ra hevített bazaltkövekkel végzett relaxáló, nyugtató, pihentető kezelés jótékony hatása már nagyon régóta bizonyított.

A speciális masszázstechnika a stresszoldással párhuzamosan javítja a közérzetet. A kezelés hatására a merev izmok ellazulnak, az ízületi fájdalmak enyhülnek, a vérkeringés és nyirokkeringés fokozódik. A vérkeringés és az anyagcsere fokozása által a kiválasztó szervek is hatékonyabban dolgoznak, így segítve a méregtelenítést. A kezelés az általános egészségmegőrzéshez is hozzájárul. A meleg hatás az idegrendszerben a paraszimpatikus hatást erősíti, vagyis a lazító hatás, nem csak a test izmaiban, hanem az elmében is megtörténik.

A gyógyító lávaköveknek kisugárzásuk van. Gyógyító rezgései energiát bocsátanak ki, mely több energiaformán keresztül befolyásolja a testet és a lelket. A kezelés segíti az energiaáramlást, és enyhíti az álmatlanságot is. Rendívül jót tesz a bőrnek is, mivel a meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe is eljut, ahol felszívódva kifejtheti jótékony hatását. Miközben az izmok ellazulnak, a lélek is meditatív állapotba kerül, ami így együtt nagyon kellemes, nyugtató és tökéletes relaxációs élményt jelent.

A Germain de Capuccini termékkel végzett, luxus arcmasszázs

A kezelést a Germain de Capuccini méhpempős, Gua Sha antiaging luxus arcmasszázzsal zárják, prémium krémeket használnak, ennek eredményét már a kezelés után azonnal érzékelni fogod.
Az Énidő Csomaghoz tartozó kezelések során igazi WOW élményben lesz részed!

A luxus Énidő Csomag Rád vár, ez most valóban a Te időd, ideje van a feltöltődésnek! Szinte új embernek fogod érezni magad a kezelés után. Lepd meg magad ezzel a kényeztető wellness csomaggal, ami a testednek és a lelkednek is különleges élményt okoz.

A My Spa szalon tulajdonosa átfogó szakmai tapasztalattal és több nemzetköri oklevéllel rendelkező, profi gyógymasszőr, aki korábban dolgozott kórházban, óceánjárók és luxusszállodák wellness részlegén is. A szalonban az 5 csillagos sztenderdet tekinti irányadónak, nála a vendégek személyre szabott eljárásban részesülnek.

Most kedvezményes DD kuponunkkal 22.990 Ft-ért, a XIV. kerületi My Spa szalonban egy luxus kezelésben és pihentető, kényeztető, relaxációs élményben lesz részed.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Készülj a tavaszra komplett Fáraó nőnek kijáró kezeléssel! - Arany gélmaszkos Nefertiti arckezelés
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu