100 perc 4 kezelés, formás idomok: Ultratone, Magicpolar, gépi vákuummasszázs, Vibrotrénerrel

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
  • Még mindig keresed az igazi fogyasztó, feszesítő kezelést?
  • Most 4-féle testkezelő, testformáló gépet is kipróbálhatsz, összesen 100 percben. Tapasztald meg, számodra melyik a leghatásosabb.
  • A DD kedvezményt a Király utcai villamos megállótól pár perc sétára, VII. kerületben található Diamond Masszázs Stúdióban használhatod fel.
Ár:3.990Ft49.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
92% kedvezmény
49.000 Ft
92%
45.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.05.27. - 2019.09.27

alakformáló kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Az ajánlattal komplett alakformáló kezeléscsomagot vehetsz igénybe, 1 alkalommal, melyet a Diamond Masszázs Stúdió dolgozói saját bőrükön már kipróbáltak Neked:

  • 30 perc Magicpolar rádiófrekvenciás zsírolvasztás, fogyasztó ananászos krémmel.
  • 30 perc fogyasztó holisztikus biostimuláció (Ultratone Excel Pro technológia).
  • 30 perc gépi vákuummasszázs.
  • 10 perces Vibrotréner-edzés.

Garantált, cm-ben mérhető körméret csökkenést eredményez.

A 4 kezelés kiváló fogyasztásra, narancsbőr eltüntetésre, feszesítésre, szülés utáni izmok és bőr helyreállításra, popsiemelésre, méregtelenítésre, striák halványítására. 

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.05.27. - 2019.09.27 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

  • Nők és férfiak egyaránt jöhetnek a fogyasztó kezelésre!
  • A szolgáltatásokat mindenki saját felelősségre veheti igénybe.
  • Tájékoztatunk Téged arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadod, úgy a szolgáltatást nem veheted igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
  • https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

Ellenjavallatok:

Azon a napon, amikor jössz kezelésre tilos a szolárium, szauna vagy más intenzív hőhatású szolgáltatás igénybe vétele.

Az ajánlat nem vehető igénybe a következő egészségügyi okok fennállása esetén: terhesség, szoptatás, súlyos szív-és érrendszeri, daganatos, epilepszia, bőrbetegség, fertőző betegség, menstruáció, pajzsmirigy, hormonális zavar, fémallergia, fényérzékenység, magas vérnyomás, lázas állapot vagy gyulladás esetén.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben! 

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
113 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Mindig más masszőr van"
Szarka Mária

Videó

alakformáló kezelés kuponunk leírása

Pazar, időtakarékos megoldás az extravagáns kinézetért

Végre egy lehetőség, mely rendkívüli eredmények produkálására képes 1 alkalommal. Ugyanis ezen az egy alkalom 4 gép fog alakod érdekében dolgozni. Neked pedig könnyű dolgod lesz.

Itt olvashatsz részletesebben csomagajánlatunkról.

Ultratone Excel Pro izomstimuláció

Először is, egy biostimulációs izom átdolgozásban részesítünk, ahol bőrödnek legmegfelelőbb programot ajánljuk a számodra. Lehet fogyasztás, cellulitkezelés, kötényhas kezelés, holisztikus izomkidolgozás vagy popsi emelés. Kényelmesen fekszel, miközben izmaid dolgoznak. Akár 400 izom átdolgozás is elérhető, ami több, mint amit egy sima edzésen elérsz.

Hexapoláris Magicpolar

Jöhet a csúcstechnológiás zsírolvasztás, ez a hexapoláris Magicpolar, amely a leghatásosabb és legmodernebb technológia. Csak egy kis meleget fogsz érezni, belül viszont rádiófrekvenciás zsírolvasztás megy végbe, ennek következményeképpen csökken a zsírsejt körmérete. A szövetekben keletkezett magas hőmérséklet miatt a zsírsejtek megolvadnak, a megolvadt zsírfelesleg pedig a nyirokkeringésen keresztül távozik a szervezetből. A zsírmennyiséges, körméretben azonnal csökken.

Vákuummasszázs

A vákuumos zsírgyalu, vagyis az ősi köpölyözés szinte azonnal kisimítja a bőrt. Elenyésző mellékhatás mellett nagyon hatékony a feszesítésben, a méregtelenítésben és beindítja, valamint serkenti a vér- és nyirokkeringést.

A 3D vibrotréner

A 3D vibrotrénerrel fáradság nélkül edzheted izmaidat, formálhatod alakodat, feszesítheted testedet! Egy folyamatosan rezgő, mozgó talpazatra kell állnod, melynek rezgését átveszik lábaid, tested pedig korrigálni próbálja a rezgésből adódó egyensúlyvesztést. Ennek révén akár 10 percben is annyi izomösszehúzódást tud produkálni, amennyit egy 45-50 perces hagyományos edzés.

A szalonban csak és kizárólag olyan kezeléseket ajánlunk, amit saját magunk is kipróbáltunk és bátran, bárkinek merjük ajánlani, amelyeket a kezelő személyzet is szívesen használ. Ezek a kezelések egyike sem károsítja a szöveteket, nem hagy maradandó sérülést, vagy nyomot. Megkapod a megfelelő tájékoztatást és végig TE leszel a középpontban. Külön kezelő helyiségekben leszel elszeparáltan a többi vendégtől, és nem egy elhúzható műanyag függöny fogad majd. A kezelő személyzet végig figyelemmel kísér a kezelés alatt, így nincs mitől tartanod.

Az összes kezelés fogyasztó, körméret csökkentő, bőrfeszesítő és narancsbőr mentesítő EGYBEN a DiamondDeal jóvoltából!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu