10 alkalmas IPL tartós szőrtelenítés bérlet választható NAGY testrészre. Hölgyeknek és uraknak is!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
  • Szabadulj meg hosszú időre a nemkívánatos szőrszálaktól, akár az egész testeden!
  • IPL tartós szőrtelenítés választható nagy testrészeken nők és férfiak számára, 10 alkalmas bérlettel!
  • Szépülj a Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc sétára, a Diamond Masszázs Stúdióban.
Ár:16.990Ft546.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
97% kedvezmény
546.000 Ft
97%
529.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.08.18. - 2018.11.30

IPL tartós szőrtelenítés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

10 alkalom IPL tartós szőrtelenítésre szól, szabadon választott területre.

  • Választható testrészek: lábszár, comb, intim terület, has, mellkas, vállak, nyak, hát felső része, derék rész, far, alkar, felkar, kézfejek, hónalj, arc.
  • A kezelendő területeket kombinálni is lehet.
  • Nők és férfiak egyaránt igénybe vehetik a szolgáltatást!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.08.18. - 2018.11.30 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni elsődlegesen email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges. A +36-20/220-7001-es számon csak korlátozottan értek el minket.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak!

A kupon beváltásnál bérletet biztosítunk a számodra, amelyet a következő alkalmakra kötelezően magaddal kell hoznod. Az első alkalmat követően 1 éven belül kell felhasználnod a maradék kezeléseket.

Amennyiben a bérleted nem lesz nálad a kezeléseknél, sajnos nem áll módunkban a szolgáltatást elvégezni, vagy a szolgáltatás árát a helyszínen külön ki kell fizetni. A bérlet elvesztése vagy elhagyása esetén a Stúdió nem biztosít pót bérletet. A bérlet szabadon átruházható másra. Megértésed köszönjük!

Időpontfoglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén (e-mailben, és telefonon is) amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alapesetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

  • Amennyiben egy időpontban több testrész kezelését is kéred, az annyi alkalom felhasználásának minősül, amennyi testrészt kezelünk.
  • A kezelés előtt 2-3 nappal le kell borotválni az adott terültet, és két kezelés között minimum 3 hétnek kell eltelnie.
  • A két kezelés között csak borotválni szabad a kezelendő területet. Egyéb szőrtelenítő módszerek használata (gyanta, epilátor) nem ajánlott.
  • A kezelés előtt legalább 2-3 héttel abba kell hagyni a szolárium használatát.
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadják, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
  • Egy kupont egy fő használhat, nem bontható fel több személy kezelésére!
  • A kezeléseket mindenki saját felelősségre veheti igénybe.

Ellenjavallatok:

Súlyos betegségnél a kezelés nem vehető igénybe: daganatos megbetegedés, szívritmus zavar, diabétesz, epilepszia, melanoma, bőrbetegség, isotretinoint (Roaccutane) gyógyszert szedők.

Terhesség és szoptatás ideje alatt a kezelést nem lehet igénybe venni.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt legalább 48 órával! Az érvényességi időn kívül eső dátumra lefoglalt időpontot kizárólag az érvényességi időn belül lehet módosítani! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
113 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Minden tökéletes volt!"
dr. Szebeni Andrea

IPL tartós szőrtelenítés kuponunk leírása

Nem marad más, csak a simaság!

Állandó borotválkozás, gyantázás, epilálás, szőrtelenítő krémek… Ezek mind-mind felesleges harcok a szőr ellen. Mondhatni pénzkidobás, mert a szőr visszanő. Újra és újra. Ami még ennél is rosszabb, az a szőrbenövés, vagy begyulladt szőrtüsző.

Egy férfi esetében az áll alatti rész is probléma lehet. Nem mindenki viseli jól a borotválkozást, előfordulhat a kiütés, gyulladás. Vagy a zavaró hátszőrzet miatt inkább nem megy strandra, uszodába, szaunába, masszázsra. Úgy érzi a természet túlságosan is bőséges volt, amikor a férfias jellemzőket osztotta neki. Uraim! Itt az alkalom önbizalom növeléshez, kényelemhez. Az IPL tartós szőrtelenítés lehetővé teszi, hogy megszabaduljatok a nem kívánatos szőrszálaktól. Legyen az arc, hát, has vagy mellkas. Az IPL új teret nyit a férfiak számára, hiszen a legtöbb férfi utál borotválkozni, sőt néhány testrészén is zavarja a szőr jelenléte. Nem kell többé gondolkodni, lépjetek hát a tettek helyére.

Diamond Masszázs Stúdió

A nők esetében az egész test szőrmentessége a divat. Aki már egyszer is volt intim gyantázáson, biztosan egyetért azzal, hogy ez felér egy kínzással. De hát a közismert mondás szerint „a szépségért meg kell szenvedni”. Na de ennyire? Most már nem, az IPL új lehetőséget ad számodra. Igaz, a kezelés itt is minimális fájdalommal jár, de az, hogy véglegesen megszabadít a nem kívánatos szőrzettől, ezért ez a kezelés minden hölgy számára ajánlott. De mivel a teljes csupaszság hódít napjainkban, ezért a láb, combok, karok és hónaljak sem maradhatnak ki a sorból. Még szerencse, hogy bármennyi testrészt kezelhetsz egyszerre.

Miért válaszd az IPL tartós szőrtelenítést?

A készülék intenzív fényimpulzussal elpusztítja az aktív szőrszálakat. A kezelés minimális fájdalommal járhat, a fájdalom enyhébb, mint a gyantázás vagy epilálási folyamatnál. Az ideális kezeléshez fehér, vagy kifakult testrészt tudunk kezelni és sötét szőrt tudunk elpusztítani. Az aktív szőr azt jelenti, hogy növési fázisban van és sikeresen tudjuk kezelni. Ezen kívül még van pihenő, vagy inaktív szőrfázis. Azért van szükség több kezelésre egy testrészen, mert a szőrnek kb. 20-25% van éppen aktív stádiumban, a többi inaktív vagy pihenő. Ezért kb. 2-6 hét intervallumban váltakoznak a szőrfázisok – ez természetesen egyénenként változhat. A kezeléshez használt készüléket egyénre szabottan használjuk, szakképzett személyzet segítségével. Ezért a vásárlók maximális odafigyelésben és minőségben részesülhetnek általunk!

Diamond Masszázs Stúdió:

Diamond Masszázs Stúdió

A DiamondDeal ajánlata révén most 10 alkalmas IPL kezelést vásárolhatsz, szabadon választott akár több vagy nagy testrészre is, kedvezményes kuponáron. Nők és férfiak egyaránt igénybe vehetik a kezelést, tehát bárki megvásárolhatja és használhatja.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu