5-5 alkalom BioMed SHR végleges szőrtelenítés hónaljra és bajuszra, bármely bőr és szőrtípusra!

  • Számolj le végleg a makacs szőrszálakkal és válaszd a tartós szőrtelenítést! Hagyd a macerás hagyományos módszereket és próbáld ki az SHR-t!
  • A BioMed SHR napjaink legkorszerűbb szőrtelenítési eljárása és most 5-5 alkalom keretén belül búcsút inthetsz a hónaljszőrtől és a bajuszkától!
  • Váltsd be kedvezményes végleges szőrtelenítés kuponodat a VII. kerületben, a Király utcai villamosmegállótól pár perc sétára, a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióban!
Ár:22.990Ft106.000 Ft
Ár: 11.990 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 11.000 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

Megveszem
A gombra kattintva választhatsz az opciók közül!
79% kedvezmény
106.000 Ft
79%
83.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 18 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.03.18. - 2024.06.18

shr végleges szőrtelenítés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

SHR végleges szőrtelenítés csomag hölgyek részére az alábbi kis területekre:

  • 5 alkalom hónalj szőrtelenítés,
  • 5 alkalom bajusz szőrtelenítés.

Szabadulj meg a szőrszálaktól véglegesen, kíméletesen és gyors kezeléssel!

A BioMed SHR a legújabb és leghatékonyabb tartós szőrtelenítési eljárás, amely ötvözi a lézer és az IPL technológia előnyeit:

  • Gyors és kényelmes eljárás
  • Barnult bőrön és világos, szőke szőrszálakon is alkalmazható.
  • Hatékonyabb az IPL-nél, így jobban kíméli a bőrt, kisebb fájdalomérzettel jár.
  • Bármely szőrszálak kezelhetők SHR-rel, az IPL-el ellentétben. amellyel csak növekedési fázisban kezelhetőek a szálak.
  • A kezelésre 3 mm-es szőrzettel kell érkezni, melyet kizárólag borotvával lehet előkészíteni.
  • Mondj búcsút a szőrbenövésnek! Az SHR technológia nem csak a szőrtől, de a szőrbenövéstől és a bőrirritációtól is megszabadít, amit az egyéb szőrtelenítő eljárások okoznak.
  • Csak hölgyeknek szól az ajánlat

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.03.18. - 2024.06.18 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

A kezelést Marányi Adrienn szalonvezető, és Darmos Sándor tulajdonos, oktató masszőr és testkezelő végzi. A választott kezelő személyét előzetesen szükséges e-mailben jelezni, jelzés hiányában az egyeztetett időpont napján dolgozó kolléga végzi el a kezelést.

Kérjük, saját törölközőt és papucsot hozz magaddal a szolgáltatás igénybevételéhez! A helyszínen törölközőt mi is tudunk biztosítani 500 Ft/fő felárért, melyet a szolgáltatás előtt a helyszínen szükséges rendezni.

A kupon érvényességi idején belül csak a kupont kell beváltani, és ezzel együtt időpontot egyeztetni. De az időpontot kaphatod a kupon lejárata utánra is. Többalkalmas kuponnál az első alkalommal bérletet kapsz. 5 alkalmas kezelésnél a vásárlástól számított legfeljebb 6 hónapig lehet lejárni. A bérletet minden alkalomra kötelezően magaddal kell hoznod.

Amennyiben a bérleted nincs nálad a kezeléseknél, sajnos nem áll módunkban a szolgáltatást elvégezni, vagy a szolgáltatás árát a helyszínen külön ki kell fizetni. A bérlet elvesztése vagy elhagyása esetén a Stúdió nem biztosít pót bérletet. A bérlet szabadon átruházható másra. Megértéseteket köszönjük!

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk: https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

A kezelést terhesség, szoptatás ideje alatt, illetve súlyos betegség fennállása esetén nem veheted igénybe.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy kuponos vásárlás esetén egy szolgáltatás típusra (pl.: masszázs) egy kupont lehet felhasználni, minden további kupon 25% felár megfizetésével vehető igénybe.

Felárak, opciók

  • Törölköző: 500 Ft/fő

További információk

  • A kezelést BioMed SHR 1000 szőrtelenítő géppel végzik.
  • A szőrtüszőket fokozatosanmelegíti fel úgy, hogy csak enyhe kellemetlen érzés társulhat hozzá.Tökéletes eredményt érhető el a bőrfelszín sérülése nélkül.
  • A szőrtelenítés általában fájdalommentes, egyéni adottságoktól függően járhat kicsit kellemetlen érzéssel.
  • Az SHR-rel elpusztított szőrszálak soha többé nem nőnek ki, és akár 10 évre is elfelejtheted a szőrtelenítést. Viszont keletkezhetnek új szőrszálak. Ezek eltávolítására érdemes lehet évente egyszer fenntartó kezelésre bejelentkezni.
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadja, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.

ELLENJAVALLATOK

A kezelést, terhesség ideje alatt, illetve súlyos betegség fennállása esetén nem veheted igénybe. Daganatos, pacemaker, szívritmuszavar, fényérzékenység, hormonális zavar esetén a kezelés nem vehető igénybe!

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál. 2023. január 9-től minden SZÉP-kártya szolgáltatásért a szálláshely zsebről fizethetnek, így a vendéglátás és a szabadidő zseb megszűnik. Az új rendeletnek köszönhetően a SZÉP kártya tulajdonosok már mindenféle megkötés nélkül használhatják fel a kártyájukon lévő összeget. A kártyával fizethető szolgáltatások köre nem változik. Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 11.990 Ft-ért! A különbözetet, ami 11.000 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A szolgáltató elfogadott fizetőeszközei: készpénz, K&H - MKB - OTP - Edenred Szép kártya, bankkártya

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben! 

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"minőségi szolgáltatás "
Varga Virág

Videó

shr végleges szőrtelenítés kuponunk leírása

SHR szőrtelenítéssel a végleg sima bőrért

Minden nő álma a tökéletes szépség a lehető legkevesebb erőfeszítéssel. Ám a szőrtelenítés képes valódi nyűggé válni az évek során, hiszen borotválás vagy gyantázás után is visszanőnek a bosszantó szálacskák. De van már megoldás! Csak válaszd ezt a kupont, és a BioMed SHR kezelésnek hála már nem kell sokat várnod a végleges szőrmentességre!

A Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió ajánlata: 5-5 alkalmas SHR végleges szőrtelenítés hónalj és bajusz területén.

Sima bársonyos hónalj

Nézzük, mik az SHR szőrtelenítés előnyei!

Talán ismersz már más (hagyományos vagy IPL) tartós szőrtelenítő eljárásokat, de most megtudhatod, hogy ezekkel szemben mi az előnye a BioMed SHR készülékkel végzett végleges szőrtelenítésnek.

  • Nagyobb kezelőfej -> Gyors és kényelmes eljárás
  • Hatékonyabb az IPL-nél, így jobban kíméli a bőrt is.
  • Kisebb fájdalomérzet, kevesebb kényelmetlenség
  • Barnult bőrön is alkalmazható.
  • Akár világos, szőke szőrszálakon is megfelelő hatást fejt ki.
  • telogén fázisban lévő szőrszálakat is lehet kezelni szemben az IPL-el, ott ugyanis csak növekedési fázisban kezelhetőek a szálak.

Az SHR-re elpusztított szőrszálak nem nőnek vissza, azonban újak nőhetnek. Ezért egyéni adottságoktól függően érdemes lehet évente emlékeztető kezelésre bejelentkezni.

Hogyan képes erre a BioMed SHR végleges szőrtelenítés?

Az SHR a „Super Hair Removal” kifejezés rövidítése. A legújabb és leghatékonyabb végleges szőrtelenítési eljárás, amely ötvözi a lézer és az IPL technológia előnyeit. Ezek a kezelések kényelmesebbek, mint a hagyományos módszerek, a bőr pedig védettebb.

Ahelyett, hogy nagy erősséggel levillantanák a kezelni kívánt szőrszálakat, ez a módszer a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel úgy, hogy csak enyhekellemetlen érzés társulhat hozzá, ez egyénenként eltérő. Tökéletes eredményt érhető el a bőrfelszín sérülése nélkül. A módszer annyira kíméletes, hogy szemkörnyék kivételével bármely testrészen alkalmazható! Az IPL-lel ellentétben akár szőke, világos szőrszálon is alkalmazható, és a barna bőr sem akadály többé! Így nem kell várnod az őszre, télre vagy hófehérré fakulnod a végleges szőrtelenítés érdekében.

Vásárolj kedvezményes DD kupont, és szabadulj meg a BioMed SHR tartós szőrtelenítéssel a nemkívánt szőrszálaktól, hogy nagyon sokáig selymes bőrödnek örülhetsz. 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Te is tökéletes frizurára vágysz? Megtaláltad! - Balayage hajfestés, hajvágással ajándék hajsütéssel
12.800 Ft kupon ár helyett MA csak 11.500 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu