Zselés műköröm építés vagy töltés díszítéssel Csillaghegyen 6000.Ft helyett 2.300Ft-ért!

Nefelejcs Fodrászat | Budapest, III. ker.
Zselés műköröm építés vagy töltés díszítéssel Csillaghegyen 6000.Ft helyett 2.300Ft-ért!
A kéz sok mindent elárulhat annak gazdájáról, és a kéz egyik dísze, ékessége a köröm. Egy szép alkalmi műköröm elegáns, jellegétől függően lehet ünnepélyes, de emellett a bulikra, partikra is nagyszerű gondolat lehet! Na és ne feledjük, közeledik a Karácsony, az óév búcsúztatása, amelyre szintén új külsőt kaphatnak körmeid!
Ár:2.300Ft6.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
62% kedvezmény
6.000 Ft
62%
3.700 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2012.12.08. - 2013.02.28

Kuponunk fontos tudnivalói

 • Profi műkörmöshöz érkezel, profi szolgáltatásra számíthatsz.
 • Egy kuponnal vagy a kezed körmeit, vagy a lábad körmeit építik fel.
 • Előbb az esetlegesen fent lévő lakkot távolítják el, majd érdesítik, és zsírtalanítják a körmödet az építés előtt.
 • A felépített körmöt díszítik is, de ezt veled egyeztetik.
 • A zselés műköröm tartós, és esztétikus.
 • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.
 • A beváltás helye: Nefelejcs Stúdió, 1039. Bp. Attila .u. 86. Megközelíthető Békásmegyerről és a Szent Lélek térről a 134 busszal, az Attila utcai megállótól, 2perc séta a Duna irányába lefele.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges: Anita 06/20-950-80-33 telefonszámon, ahol időpontot is tudsz egyeztetni.
 • Az időpont egyeztetés azért is fontos, hogy valóban várakozási idő nélkül kerülj sorra.
 • A szalon mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető.
 • A kupon 2013. 02. 28-ig váltható be.
 • Közvetlenül manikűr után a körömépítést nem lehet elvégezni.
 • Beteg, gombás, sérült, gyulladt körömre nem építhető műköröm.
 • A szolgáltatóról bővebb info: www.nefelejcsfodraszat.5mp.eu

Nefelejcs Fodrászat

Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Attila u. 86.

Kuponunk leírása

Nézz rá a kezemre, és megmondod ki vagyok? Árulkodik a kéz, a köröm rólad? Hiszen az információt adhat a szakmádról éppen úgy, mint egy közösségi eseményen, vagy egy partin az érdeklődésedről, ízlésedről. Hogy ezen alkalmakon a hétköznapi igénybevételt eltakarják, sokan lakkozzák a körmüket, vagy műkörmöt ragasztatnak fel? Ám nem mindenkinek a körme viseli gond nélkül a ragasztást, de van olyan is, aki eleve idegenkedik a műkörömtől. Nekik lehet a megoldás a zselés műköröm, hiszen itt nincs külön ragasztás, teljesen az egyénhez igazítható a forma, és éppen úgy díszíthető, mint a felragasztott hosszabbítás. Minden bizonnyal ezért egyre népszerűbb!

Ma már az alkalmi, vagy állandó műkörmök mindennaposnak számítanak, és éppen ezért maga a technika is folyamatosan fejlődik. Míg régebben csak az előre legyártott körmök felhelyezésére volt lehetőség, addig egyre élet hűbb, egyre valóság hűbb műkörmök készültek, immáron építve, nem ragasztva.

De mi is ez a „zselés műköröm”? Nos, egy olyan a saját körmödre épített műköröm, amikor külön ragasztás nélkül valóban felépítenek egy hosszabb körmöt a sajátodra. Ezt UV lámpa alatt fixálják, rögzítik, illetve a teljes kikeményedés is itt történik meg. Sajátossága ennek, hogy nincs klasszikus ragasztás, hiszen a saját körmödet alapként használva, arra építik, így tartósan rajta maradhat. Másik jellegzetessége, hogy a más módozatoknál a zselés jellege miatt rugalmasabb. Éppen úgy színezhető, díszíthető, mint akár a saját körmöd, vagy egy ragasztott műköröm.

Természetesen nem azonnal a köröm építéssel kezdik a munkát, amikor megérkezel, hiszen meg kell tenni minden olyan előkészületet, ami azt biztosítja, valóban tartós legyen az új kézdíszed. Ez magába foglalja az esetleges korábban felrakott lakk leszedését, a köröm érdesítését is. Az érdesítés után következik a portalanítás-zsírtalanítás. Ezután következhet maga a körömépítés.

Te úgy gondolod, hogy inkább a lábadra szeretnél szép körmöket csináltatni? Semmi akadálya, természetesen a szalonban állnak elébe, elkészítik számodra azt is! Sőt! Mivel a megvásárolható kuponok száma nincsen korlátozva, ezért akár mindkettőt megcsináltathatod! Már készítettél korábban körmöket, de lenőttek? Ez sem lehet probléma, hiszen a kupon feltöltésre is felhasználható.

Ugye te sem gondolod, hogy az ajánlatunk mindössze csak a körömépítésre használható fel? Hiszen ünnepek jönnek, a körmeidet is ünnepi díszbe kell öltöztesd, ezért természetesen a díszítés is az ajánlat része. De csakis veled egyeztetve, hiszen fontos, hogy neked is tetszen a végeredmény!

Vagyis, ajánlatunk révén 6000 Ft helyett 2300 Ft-ért építenek számodra szép, díszített zselés műkörmöket (vagy a meglévőt töltik fel) kezedre, vagy a lábadra – ahogy kéred! Add ajándékba, kedves figyelmességként értékeli majd a megajándékozott!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 18% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Ki ez a jó pasi? Műtermi portfólió fotózás férfiaknak Gráf Ildikó profi fotós kamerája előtt
13.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.490 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu