Varázslatos Valentin-nap a Kincsem Parkban 2 főnek! Egyedülálló ajánlat szerelmeseknek!

Kincsem Park | Budapest, X. ker.
Varázslatos Valentin-nap a Kincsem Parkban 2 főnek! Egyedülálló ajánlat szerelmeseknek!
Töltsetek el egy varázslatos, kalandokkal teli napot a Kincsem Parkban, a Valentin-nap jegyében! Pillantsatok be a kulisszák mögé, simogassátok meg a gyönyörű lovakat, üljetek fel a kétszemélyes kocsira és fogadjatok a versenyekre! Gazdagodjatok felejthetetlen élményekkel a Kincsem Park és a DiamondDeal jóvoltából, vegyétek meg az ajánlatot most csak 7.990 Ft-ért!
Ár:7.990Ft15.980 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
Már csak 14 db maradt!
15.980 Ft
50%
7.990 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.20. - 2016.02.26

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon 2 fő részére szól a következő programokra:
  • exkluzív körbevezetés a kulisszák mögé hosztesz kísérővel
  • az istállóban versenyló simogatás, közben szakember magyarázza el a lóverseny rejtelmeit
  • egy napi tréning megtekintése a versenyek előtt
  • asztalfoglalás a Panoráma étteremben, különleges Valentin-napi dekorációval
  • kaptok 2 db szerencsehozó patkószöget
  • Randi koktél 1-et fizet, 2-őt kap kedvezmény (alkoholos és alkohol mentes)
 • Egy kiváló randi helyszínként is szolgálhat, ha szeretitek a páratlan élményeket
 • Most kipróbálhatod, hogy milyen egy versenyló mögött ülni egy profi hajtóval. Speciális kétszemélyes kocsiban élheted át ezt a remek élményt egy kör erejéig.
 • A kupon 2016. február 13-án, ügető versenynapon használható fel.
 • Időpont foglalási határidő 2016. február 11-e
 • Időpont foglaláshoz hívjátok a +36 30/421-1455-ös telefonszámot!
 • A helyszínen egy kvízjátékban és különböző programokban is részt vehettek, aminek a nyertesei olyan helyekre is bejuthatnak, ahova csak a versenyszervezők!
 • A program szombaton 12 órakor istálló látogatással és lovas kocsizással kezdődik. Ezt követi a Park bemutatása és a napi tréning megtekintése. 14-18 óráig az étteremből kísérhetitek figyelemmel a versenyeket, amelyekre érdemes fogadni (félóránként vannak a futamok). Eközben kényelmesen ülhettek a foglalt asztaloknál a Panoráma Étteremben. Itt lesz a kvízjáték.
 • Legyetek részesei ennek a kiváló programnak és gazdagodjatok egy felejthetetlen élménnyel! Nyerd vissza akár a kupon árát egy szerencsés fogadással a lovin!
 • A kuponnal ráadásul a tiétek egy ajándékcsomag, valamint az aznapra szóló program újság (Magyar Turf), ami mellé egy fogadási tájékoztató is jár.
 • Rossz idő esetén is megrendezésre kerül. Az éttermi fogyasztást nem tartalmazza a kupon.

Kincsem Park

Szolgáltatás helye
1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.

Videó

Kuponunk leírása

Nyeregbe magyar!

Tegyétek különlegessé az idei Valentin napot! Gyertek a Kincsem Parkba, ahol életreszóló élményekkel teli napot tölthettek egy Budapest szívében található legendás helyszínen.

A Kincsem Park a főváros egyik leghangulatosabb helyszíne, ahol egy olyan világba pillanthattok  be, amely még azoknak is élmény, akik rendszeresen kijárnak a versenyekre.

Így telik egy élményekkel teli Valentin-nap!

Közös programotok istállólátogatással indul, ahol egy igazán sajátos miliőbe csöppentek. Sok-sok barátságos, és néhány makrancos paci néz ki rátok a bokszokból. Barátkozzatok velük, simogassátok őket, jobb már az esetleges félszet a látogatás elején leküzdeni. 

kincsem3

Akik már közelebb kerültek a gyönyörű lovakhoz, a kocsizást is kipróbálhatják. Kétüléses sulkyban profi hajtó mellett tehettek egy kört az istállóknál. Párotok pedig folyamatosan fotózhat, és olyan ritka képeket láthattok majd, hogy magatok is meglepődtök.

A gyakorlati foglalkozás után megismerkedhettek a magyar lóversenyzés gazdag történelmének legnagyobb egyéniségeivel, láthatjátok szobraikat, hallhattok pályafutásuk jelentős állomásairól. Érdemes figyelni az ismertetésekre, mert később kvíz kérdések formájában találkoztok néhánnyal, és aki jól emlékszik, és jó megfejtést ad, olyan exkluzív helyekre is bejuthat, ami csak keveseknek adatik meg. 

Tétre, helyre, befutóra

Minderre már akkor kerül sor, amikor a pálya főépületében lévő, alkalomhoz illően díszített Panoráma étteremben az aznapra szóló program újságot, a Turfot böngészitek. A lóversenyhez szervesen hozzátartozik a fogadás, amit nektek is mindenképpen ki kell próbálnotok. A fogadási lehetőségekről szakszerű tájékoztatást kaptok, a tippeket viszont már Ti magatok teszitek meg. A sikeres választásban sokat segít majd az ajándékba kapott patkószög, szinte garantálja az eredményes tippelést. Azaz ne csak akkor menjetek a kasszához, amikor tétjeitek megteszitek, hanem akkor is, amikor a nyereményt felveszitek!

Csapjatok bele, ne hagyjatok ki egy ilyen ritka izgalmas alkalmat, hogy emlékezetessé tegyétek ezt a közösen eltöltött napot!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 20% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

3 alkalmas hajtő festés vagy melírozás bérlet a White Angel Stúdióban + ajándék hajvágással!
9.190 Ft kupon ár helyett MA csak 7.350 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu