Uraim! A hajhullás és kopaszodás ellen: itt a OAZE lézeres hajnövesztő sisak!

FairVita Kft. | Budapest, XI. ker.
Uraim! A hajhullás és kopaszodás ellen: itt a OAZE lézeres hajnövesztő sisak!
A kopaszodás a férfiak egyik legnagyobb problémája, már nagyon fiatalon is elindulhat a hajvesztés. Azonban ez a folyamat megállítható, sőt még visszafordítható is. Mellékhatások és fájdalom nélkül itt az OAZE lézeres hajnövesztő sisak, amit otthon, kényelmesen alkalmazhat. Most 245.000 Ft-ért megvásárolható a DiamondDeal által!
Ár:245.000Ft499.000 Ft
40.000 Ft foglalóval

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
499.000 Ft
51%
254.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.04.02. - 2013.05.31

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon által 51%-os kedvezménnyel juthatsz hozzá az OAZE lézeres hajnövesztő sisakhoz.
 • A terméket "Foglalóval" is megvásárolhatod. Ennél az opciónál a termék csak egy részét fizeted ki most - vagyis 40.000 Ft-ot, a fennmaradó részét (jelen esetben ez 205.000 Ft-ot), a szolgáltatónál kell kiegyenlítened a kupon beváltásakor.
 • Ez a termék a kopaszodás és hajhullás megelőzésére használatos lézer.
 • A búrát kényelmesen, bárhol viselheti, akár tv nézés közben is.
 • Oaze megakadályozza a további hajhullást és javítja a haj növekedését.
 • Az Oaze lézeres sisak közvetlenül a fejbőr belső celláit stimulálja.
 • Képes behatolni a szőr- és hajtüszőbe véd a hajhullás és részleges kopaszodás ellen.
 • Megelőzi a hajhullást, hajhullásra kiváló megoldást nyújt. Serkenti a hajnövekedést és a véráramlást.
 • Legalább hat hónapos folyamatos használat (heti több alkalom) ajánlott az eredményes kezeléshez.
 • Napi 18 perces használat ajánlott ideális esetben.
 • Mellékhatások és fájdalom nélkül hat.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A kupon beváltását követően a terméket kb. 5 munkanapon belül futárral küldjük ki. A kiszállítás díjtalan Magyarországon belül. Vagy személyes átvétel is választható.
 • A kupont 2013.május 31-ig lehet beváltani.
 • A termékhez 6 hónapos garancia jár.
 • Ez a világon az első sisak típusú hajhullást megelőző lézeres orvosi termék!
 • Nemcsak magánszemélyek, hanem szépségipari egységek, üzletek is megvásárolhatják kiegészítő új szolgáltatásnak.
 • Bővebb információt az alábbi telefonszámon kérhet +36-70-599-6222, vagy e-mailben: info@hajnovesztolezer.hu .
 • Web: www.hajnovesztolezer.hu .
 • Kizáró okok a használatra: Tumor, szív- és érrendszeri megbetegedések, magas láz, értelmi fogyatékosság, vérzékenység, arcplasztika, szteroid hormonok rendszeres szedése, pacemaker vagy más elektromos testrészek, terhesség, 12 évnél fiatalabb gyermek, nyílt seb vagy törött csont, bőrproblémák, implantátumok, amelyek fémet, műanyagot vagy szilikont tartalmaznak.
 • A termék forgalmazója: FairVita Kft., 1114 Budapest, Bartók Béla út 15/A.

FairVita Kft.

Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Bartók Béla út 15/A.

Kuponunk leírása

Az Oaze gép főbb alkotóelemei szorosan beágyazott lézerek és egy vibrációs motor, amely serkenti a fejbőrt, a szőrtüszőt és a kapilláris ereket, hogy a megfelelő táplálás és oxigénellátás biztosítva legyen. A fejbőrön egyenletesen eloszlatott lézer-, vibrációs- és akupresszúrás hatás alakul ki.

Az Oaze szorosan beágyazott lézerei közvetlenül a fejbőrrel érintkeznek és ezáltal abszolút hatékonyak a lézersugarak. Azáltal, hogy a lézer közvetlenül érintkezik a fejbőrrel, csökken a szórás és visszatükröződés lehetősége, így lézer mélyen be tud hatolni a fejbőrbe, hogy ezáltal javítsa a véráramlást és a kapilláris erek keringését.

Világon az első sisak típusú hajhullást megelőző lézeres orvosi termék. Mellékhatások nélkül, fájdalommentesen hat. Oaze megakadályozza a további hajhullást és javítja a haj növekedését, fájdalommentesen és mellékhatások nélkül, mert az FDA által elismerten legjobban használja ki az LLLT-t (Low Level Laser Therapy - alacsony fokozatú lézeres terápia). Amikor a test cellái elnyelik az alacsony szintű sugarakat, az opikai energia átalakul kémiai energiává, ami gyógyítja a károsult sejteket. Ezt a féle gyógyítást Bio-Stimuláló hatásnak hívják. Az Oaze egy lézeres hajnövesztő termék, amelyet 3 éves kutató munka során fejlesztettek ki, majd 1 évig teszteltek lézerekre specializálódott vállalatok. Az Oaze termék, az LLLT lézer (Low Lever Laser Therapy - alacsony fokú lézeres terápia) segítségével hanövekedést stimulál.

Használhatja az Oaze terméket TV nézés vagy újságolvasás közben, esetleg beszélgetéskor. Csak tegye fel a fejére és indítsa el a készüléket. Oaze az első lézeres búra hajhullás kezelésére. Legalább hat hónapos folyamatos használat (heti több alkalom) ajánlott az eredményes kezeléshez.

Használat:

Mielőtt üzembe helyezné a gépet, kérem olvassa el figyelmesen a használati útmutatót.

1. Csatlakoztassa az Oaze adaptert az áramforráshoz.

2. Helyezkedjen el kényelmesen, majd tegye két kézzel a fejére a sisakot.

3. Nyomja meg az ON/OFF gombot, amely közvetlenül a táviárnyító oldalán található.

4. A távirányító segítségével válassza ki a megfelelő üzemmódot és időtartamot, majd nyomja meg a start gombot. Mode1 = lézer, Mode2 = vibráció, Mode3 = lézer és vibráció

5. Mode 1: Lézer módban csak lézerkezelés történik.

6. Mode 2: Vibrációs módban csak a fejbőr masszírozása történik.

7. Mode 3: Lézer- és vibrációs módban lézerkezelés és vibráció is történik.

8. Ha az "idő" (timer) gombot megnyomja, automatikusan 3 perces kezelésre kapcsol az időzítő. Ezt egészen 24 percig lehet emelni. (Az alapértelmezett beállítás 18 perc)

9. 3 perccel befejezés előtt hangjelzést hall, ezt követően a készülék leáll.

10. Ha a készülék kikapcsolt, nyomja meg az ON/OFF gombot és húzza ki az adaptert, majd a terméket helyezze vissza a dobozába.

Figyelmeztetés! Kérem a használati útmutatóban leírtak alapján használja a terméket. Az időkorlátot kérem ne lépje túl. Kérem ne nézzen közvetlenül a lézerbe. Kérem ügyeljen arra, hogy a terméket ne ejtse le. Kérem ne tegye ki a terméket magas nyomásnak, hőmérsékletnek, erős napsugárzásnak, nedvességnek, pornak, kénnek.

Használatot kizáró tényezők:

Tumor, szív- és érrendszeri megbetegedések, magas láz, értelmi fogyatékosság, vérzékenység, arcplasztika, szteroid hormonok rendszeres szedése, pacemaker vagy más elektromos testrészek, terhesség, 12 évnél fiatalabb gyermek, nyílt seb vagy törött csont, bőrproblémák, implantátumok, amelyek fémet, műanyagot vagy szilikont tartalmaznak.

Uraim! Most a DiamondDeal elsősorban rátok gondolt, amikor a hajhullás probléma felmerült. Vége a kopasz időszaknak. Itt az újdonság, egy orvosi termék, ami kényelmesen, otthoni használattal visszafordíthatja a hajhullási folyamatot. Most 51%-ot spórolhatsz, hiszen 499.000 Ft helyett, 245.000 Ft-ért megvásárolható! Sőt, "Foglalóval" is hozzájuthatsz, ahol csak 40.000 Ft-ot kell kifizetned most, a többit közvetlenül a szolgáltatónál, a kupon beváltásakor. Tetszik az ajánlat? Akkor csatlakozz te is a DiamondDeal facebook rajongó táborához, ahol, több, mint 280.000-en követik a legcsillogóbb ajánlatait és híreit! Lájk!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

10 alkalmas svédmasszázs bérlet teljes testre vagy hátra a IV. kerületben!
20.000 Ft kupon ár helyett MA csak 16.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu