Új év, megújult autó, teljes kézi tisztítás kocsidnak 23.100 Ft helyett 9.900 Ft-ért!

Rózsakert Autómosó | Budapest, II. ker.
Új év, megújult autó, teljes kézi tisztítás kocsidnak 23.100 Ft helyett 9.900 Ft-ért!
Új év, de minden nem lehet új, viszont megújítható, megszépíthető, egy alapos takarítás, tisztítás révén! Az autód is igényli a rendszeres „nagytakarítást”, amikor a rejtett zugokból is eltűnik a morzsa, és az üléskárpit színe is felélénkül. Az újra fényessé vált lakkozású kocsiba Te magad is jobb kedvvel, és büszkébben ülsz be!
Ár:9.900Ft23.100 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
58% kedvezmény
23.100 Ft
58%
13.200 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.01.07. - 2013.03.02

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kuponnal az autód teljes körű, kézi tisztításon esik majd át.
 • A külső mosás mellett a felniket is áttisztítják.
 • A gumikat, és a külső műanyag alkatrészeket is ápolják.
 • Az autó tartós fényét gépi wax biztosítja.
 • Teljes belső takarítást is tartalmaz a csomag, a speciális technológia révén a rejtett zugokból is eltűnnek a szennyeződések.
 • A kárpittisztítás kiterjed az ajtó és tetőkárpitra is.
 • A belső műanyag alkatrészek is megújulnak.
 • A kupont 2013.03.01-ig válthatod be.
 • A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A bejelentkezést a következő elérhetőségen tudod megtenni: 06-1-391-5875.
 • Most 58% engedménnyel újul meg az autód!
 • Az ajánlat része: 2 órás díjtalan parkolás is!
 • A több éves tapasztalat garancia a ragyogó eredményre!
 • Csak korszerű, és jó minőségű anyagokkal dolgoznak.
 • Az ajánlat nem összevonható más akciókkal!
 • A feltüntetett szolgáltatást a Rózsakert autómosóban veheted igénybe. 1026 Budapest, Gábor Áron 74-78.
 • A szolgáltatóról bővebb info: www.rozsakertautomoso.hu
 • Nyitva tartás: H-K-SZ: 06.00-22.00, előzetes egyeztetés szerint.

Rózsakert Autómosó

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-K-SZ: 06.00-22.00
Szolgáltatás helye
1026 Budapest, Gábor Áron 74-78.

Kuponunk leírása

Nagytakarítás... Még a hideg is átjár sokakat, ha ezt meghallják,így aztán az autó is rendre kimarad eme igen hálás tevékenységek alól. Pedig az eredmény magától érthetődő: akár évekkel fiatalabbnak látszik majd a család motorizált tagja: a fényessé vált lakkozásával, a megélénkült színű kárpitozással, az újra fekete gumifelületekkel, és az ismét eredeti színben pompázó műszerfalával. S az érzés, ahogy beülsz egy teljes kézi nagytakarításon átesett autóba, egyedülálló, hiszen csaknem új autó illat fogad a teljesen felfrissült kocsibelsőben. S a büszkeség, amikor a szomszéd megkérdezi: újrafestetted a kocsit, és alufelnit cseréltél? - Holott csak elhoztad a Rózsakert Autómosóba egy teljes kézi tisztítás programra... kipróbálnád? Most igazi DiamondDeal áron teheted ezt meg!

A tél derekán járva sok autó már magán viseli a szeszélyes időjárás nyomait: sárfoltok, még a nyári naptól megfakult fényezés... Ismerős? Akkor az sem nagyon ismeretlen, hogy az ajtókárpiton nyomot hagyott a hozzáért sáros láb, vagy a dobozos kóla nyitásakor a kifreccsenő barna ital... Műszerfalad úgy néz ki mint egy gyárból kigördült autóé, vagy már látszanak a szilikon áttörlés nyomai, por, szöszök? Biztosan szembesültél már azzal a problémával is, hogy már fél órája porszívózod az üléshuzatot, de még mindig kerül elő szösz, morzsa, vagy más szennyeződés? S biztosan az sem ismeretlen, hogy kitisztítod az üléseket, átfényezed a műszerfalat, és akkor felnézel - - - és foltos a tetőkárpit. És ekkor gondolod: soha nem lesz tökéletesen tiszta a kocsid! Pedig lehet, és lesz is, ha elfogadod az ajánlatunkat!

Vásárolni szükséges rossz. De az autód addig nem csinál semmit (mit is csinálna – te nem vagy ott...). Pedig: ameddig Te a polcok között sétálsz, addig az autód megszépülhet, ha betérsz a Rózsakert Bevásárlóközpont P1 szintjén a Rózsakert Autómosóba.

És a család motorizált tagja tényleg teljesen megújulhat! Egy alapos külső mosás után, ami magában foglalja a felnik alapos tisztítását is, komplett kozmetikán esik át az autó. A gumi és műanyagfelületek (kívül és belül)visszakaphatják eredeti színüket, és az ápolóanyagoknak köszönhetően jobban ellenállnak majd az időjárás viszontagságainak is.

A beltérben olyan porszívózási technikát használnak, ami lehetővé teszi, hogy valóban nem marad por, szennyeződés sehol. A kárpit tisztítása során nem csak az ülésed színe újulhat meg, de az ajtó és tetőkárpit is teljes egészében megtisztul! Bőrülésed van? Nem probléma: teljes ápolásban részesül az is. Beülsz, és a saját szemednek sem fogsz hinni...

Mint ahogy alig ismersz majd rá akkor, amikor a bevásárlás után visszatérsz, hogy átvedd, hiszen a fényezés a teljes gépi waxnak köszönhetően ragyog, a műanyag és gumifelületek makulátlanok, a gumid pedig ébenfeketén keretezi a ragyogó felnidet.

Nos? Még hezitálsz? Vagy több autó van a családban? Nem gond, annyi kupont veszel, amennyire szükséged van. Most megengedheted magadnak, hogy ne csak magadról gondoskodj, hanem az autódat is kényeztesd, hiszen az eredeti 23.100 Ft helyett most 9.900 Ft ellenében kapja vissza autód a régi fényét.

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 18% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Ki ez a jó pasi? Műtermi portfólió fotózás férfiaknak Gráf Ildikó profi fotós kamerája előtt
13.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.490 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu