Tű nélküli mezoterápia, kérésed szerinti kozmetikummal, három kedvezményes csomagban!

Green Beauty | Budapest, VII. ker.
Tű nélküli mezoterápia, kérésed szerinti kozmetikummal, három kedvezményes csomagban!
Te most minden bizonnyal arra törekszel, hogy a bőröd fiatalodjon, fiatalos maradjon. A krémek azonban a bőr mélyebb rétegeiben fejtik ki hatásukat, ahova eddig csak fájdalmasabb kezeléssel sikerült a hatóanyagot eljuttatni. Eddig, mert most itt az újdonság, a tű nélküli mezoterápia! És most akár öt alkalmas bérletet is vásárolhatsz!
Ár:2.990Ft12.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
76% kedvezmény
12.000 Ft
76%
9.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.03.13. - 2013.04.30

Kuponunk fontos tudnivalói

 • Akár több alkalomra is vásárolhatsz még kedvezményesebben kupont! A csomagok közül a "Megveszem" gomb megnyomása után tudsz választani.
 • Egy kezelés: 2.990 Ft
 • Három kezelés: 6.990 Ft
 • Öt kezelés: 9.990 Ft
 • A kozmetikumot a kozmetikussal közösen választjátok ki, attól függően, mire van a bőrödnek a legnagyobb szüksége:
 • Multivitamin, vagy A vitamin vagy E vitamin, Botox, Hialuron sav
 • Az eljárás során speciális hullámok segítenek abban, hogy a kozmetikumok értékes hatóanyagai a bőr mélyebb rétegeibe is eljussanak a lehető legoptimálisabb hatás érdekében.
 • A mélyebbre juttatott hatóanyagok a jobb felszívódással nagyobb hatást érhetnek el.
 • Az eljárás teljesen fájdalommentes.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • FONTOS: A kupont 2013.04.30-ig élesítheted online!
 • A kupon kódját az alábbi linken kell megadni (ezzel aktiválod a kupont): http://www.green-beauty.net/#!gifts/c1zh7
 • A kuponkód aktiválása után a kezelés idejének megválasztására nincs határidő!
 • A bejelentkezést a következő elérhetőségen tudod megtenni: +36 30 753 9404.
 • Egy vásárló több kupont is vásárolhat.
 • Az ajánlat nem összevonható más akciókkal!
 • A feltüntetett szolgáltatást a Green Beauty-ban veheted igénybe.
 • A szolgáltatóról bővebb info: www.green-beauty.net
 • Előzetes bejelentkezéssel a hét minden napján, minden napszakban tudnak fogadni!
 • Cím: 1077 Budapest Rózsa utca 19

  Green Beauty

  Időpont egyeztetés:
  Szolgáltatás helye
  1077 Bp. Rózsa utca 19

  Kuponunk leírása

  Talán most már lassan búcsút inthetünk a télnek, s ilyenkor egyre többen veszik észre az arcukon, hogy bizony a tavalyi csillogás már a múlté, a bőr megfakult, esetleg kicsit be is szürkült. Bizony nem csoda, hiszen a hideg, s szél alaposan kizsigerelte a szervezetedet, és a bőrödet is, s a krémek által bevitt tápanyagok is sokkal nehezebben szívódtak fel, és sokszor idejük sem volt arra, hogy a bőrt alaposabban, a mélyebb rétegekben is táplálják. Bizony ilyenkor már alaposabb kezelések szükségeltetnek, hogy az értékes hatóanyagok valóban azt nyújtsák, amit Te elvársz tőlük: Vitalizáljanak, halványítsák az apró gyűrődéseket a bőrön, visszaadják annak fiatalságát. Igen, természetesen léteznek kellemetlenebb eljárások, amikor tűkkel a krémek hatóanyagát a mélyebb rétegekbe is el tudják juttatni, de van olyan is, ami semmi fájdalommal nem jár, a hatás mégis ugyanaz: a hatóanyagok oda jutnak, ahova azokat a kozmetikus szánta! Ez a tű nélküli mezoterápia.

  A mezoterápia egy nagyon hatásos eljárás, hiszen apró mikrotűk segítségével a hatóanyagokat pontosan oda lehet eljuttatni, ahova azt a kozmetikus szánja, így biztosítva azt, hogy a hatás a legoptimálisabb legyen. Azonban van egy hatalmas hátránya: sokaknak ez kellemetlen érzés, sőt, esetleg fájdalmas is lehet – a legnagyobb körültekintés ellenére - a sok-sok apró tűszúrás, és ezért idegenkednek ettől az eljárástól. Pedig, így a tél végén, a tavasz elején nem kevesen vannak, akiknek szükségük lenne célzott kezelésre, mert a hideget, a szelet nem viselte nyom nélkül a nyakbőre, vagy a szája körüli területen jelentek meg kis ráncocskák, esetleg más helyeken látszik: a bőrnek alapos ápolásra, tápanyag utánpótlásra lenne szüksége. Lehet, hogy most, ahogy ezeket a sorokat olvasol, te is rájössz arra: bizony a te bőrödet is megviselte a hosszú hideg évszak?

  Van azonban egy új kezelés, a tű nélküli mezoterápia, amely az aktív bőrfiatalító hatóanyagokat – más néven koktélt – a bőr mélyebb rétegébe és zsírsejtekbe juttatja be. Ez a kezelési forma a kozmetikai készítmény hatóanyagainak 90%-át a kiválasztott területbe juttatja (az általános krémek használatakor ez csak 3-5%) tű használata nélkül. Egy kezelés 30-40 percig tart. A kezelések nagyobb felületen is hatásosak, tű és fájdalom nélkül.

  A ránctalanításra alkalmazott eljárás elősegíti a kollagén és elasztán képződést, hidratálja és tonizálja a bőrt (szem és száj körül, homlok, arc, nyak és dekoltázs). A bőr alá juttatott koktél nemcsak táplálja a bőrt, de méregtelenít, nyugtató és regeneráló hatása van. Serkenti az immunrendszert és gyulladáscsökkentő.

  Ez a kezelés most neked is elérhetővé vált, ráadásul a a Green Beauty szalonban most különösen előnyös áron. Hiszen már a próba (amennyiben csak ki akarod próbálni) is igen jelentős kedvezménnyel vehető igénybe. S hogy milyen krémet, kozmetikumot használjatok? Nos, ezt közösen beszélitek majd meg, annak fényében, hogy éppen mire, és hol lenne a legszükségesebb a kezelést alkalmazni. A tű nélküli mezoterápia általában 3-4 kezelés után tudja teljes mértékben kifejteni a hatását, de ez neked most nem lehet probléma, hiszen akár 5 alkalmat is megvásárolhatsz, különösen előnyös áron!

  Még nem tudod, mikor jutsz el a szalonba? Ez sem probléma, mivel a megvásárlás után, ha a kupont a megadott linken beaktiváltad, a kezelést már bármikor igénybe veheted egy előzetes bejelentkezés után!

  A tű nélküli mezoterápiás kezelést 12.000 Ft helyett most 2.990 Ft-ért veheted igénybe, de három alkalomra is mehetsz a Green Beauty-ba, 6.990 Ft-ért, és az öt kezelés is csak 9.990Ft-ba kerül!

  Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


  Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


  A nap ajánlata

  MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

  10 alkalmas svédmasszázs bérlet teljes testre vagy hátra a IV. kerületben!
  20.000 Ft kupon ár helyett MA csak 16.990 Ft-ért!

  100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

  Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

  Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

  Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
  munkanapokon 10-17 óráig.

   +36-46/786-840

   help@diamonddeal.hu