Tű nélküli mezoterápia, kérésed szerinti kozmetikummal, három kedvezményes csomagban!

Green Beauty | Budapest, VII. ker.
Tű nélküli mezoterápia, kérésed szerinti kozmetikummal, három kedvezményes csomagban!
Te most minden bizonnyal arra törekszel, hogy a bőröd fiatalodjon, fiatalos maradjon. A krémek azonban a bőr mélyebb rétegeiben fejtik ki hatásukat, ahova eddig csak fájdalmasabb kezeléssel sikerült a hatóanyagot eljuttatni. Eddig, mert most itt az újdonság, a tű nélküli mezoterápia! És most akár öt alkalmas bérletet is vásárolhatsz!
Ár:2.990Ft12.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
76% kedvezmény
12.000 Ft
76%
9.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.03.13. - 2013.04.30

Kuponunk fontos tudnivalói

 • Akár több alkalomra is vásárolhatsz még kedvezményesebben kupont! A csomagok közül a "Megveszem" gomb megnyomása után tudsz választani.
 • Egy kezelés: 2.990 Ft
 • Három kezelés: 6.990 Ft
 • Öt kezelés: 9.990 Ft
 • A kozmetikumot a kozmetikussal közösen választjátok ki, attól függően, mire van a bőrödnek a legnagyobb szüksége:
 • Multivitamin, vagy A vitamin vagy E vitamin, Botox, Hialuron sav
 • Az eljárás során speciális hullámok segítenek abban, hogy a kozmetikumok értékes hatóanyagai a bőr mélyebb rétegeibe is eljussanak a lehető legoptimálisabb hatás érdekében.
 • A mélyebbre juttatott hatóanyagok a jobb felszívódással nagyobb hatást érhetnek el.
 • Az eljárás teljesen fájdalommentes.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • FONTOS: A kupont 2013.04.30-ig élesítheted online!
 • A kupon kódját az alábbi linken kell megadni (ezzel aktiválod a kupont): http://www.green-beauty.net/#!gifts/c1zh7
 • A kuponkód aktiválása után a kezelés idejének megválasztására nincs határidő!
 • A bejelentkezést a következő elérhetőségen tudod megtenni: +36 30 753 9404.
 • Egy vásárló több kupont is vásárolhat.
 • Az ajánlat nem összevonható más akciókkal!
 • A feltüntetett szolgáltatást a Green Beauty-ban veheted igénybe.
 • A szolgáltatóról bővebb info: www.green-beauty.net
 • Előzetes bejelentkezéssel a hét minden napján, minden napszakban tudnak fogadni!
 • Cím: 1077 Budapest Rózsa utca 19

  Green Beauty

  Időpont egyeztetés:
  Szolgáltatás helye
  1077 Bp. Rózsa utca 19

  Kuponunk leírása

  Talán most már lassan búcsút inthetünk a télnek, s ilyenkor egyre többen veszik észre az arcukon, hogy bizony a tavalyi csillogás már a múlté, a bőr megfakult, esetleg kicsit be is szürkült. Bizony nem csoda, hiszen a hideg, s szél alaposan kizsigerelte a szervezetedet, és a bőrödet is, s a krémek által bevitt tápanyagok is sokkal nehezebben szívódtak fel, és sokszor idejük sem volt arra, hogy a bőrt alaposabban, a mélyebb rétegekben is táplálják. Bizony ilyenkor már alaposabb kezelések szükségeltetnek, hogy az értékes hatóanyagok valóban azt nyújtsák, amit Te elvársz tőlük: Vitalizáljanak, halványítsák az apró gyűrődéseket a bőrön, visszaadják annak fiatalságát. Igen, természetesen léteznek kellemetlenebb eljárások, amikor tűkkel a krémek hatóanyagát a mélyebb rétegekbe is el tudják juttatni, de van olyan is, ami semmi fájdalommal nem jár, a hatás mégis ugyanaz: a hatóanyagok oda jutnak, ahova azokat a kozmetikus szánta! Ez a tű nélküli mezoterápia.

  A mezoterápia egy nagyon hatásos eljárás, hiszen apró mikrotűk segítségével a hatóanyagokat pontosan oda lehet eljuttatni, ahova azt a kozmetikus szánja, így biztosítva azt, hogy a hatás a legoptimálisabb legyen. Azonban van egy hatalmas hátránya: sokaknak ez kellemetlen érzés, sőt, esetleg fájdalmas is lehet – a legnagyobb körültekintés ellenére - a sok-sok apró tűszúrás, és ezért idegenkednek ettől az eljárástól. Pedig, így a tél végén, a tavasz elején nem kevesen vannak, akiknek szükségük lenne célzott kezelésre, mert a hideget, a szelet nem viselte nyom nélkül a nyakbőre, vagy a szája körüli területen jelentek meg kis ráncocskák, esetleg más helyeken látszik: a bőrnek alapos ápolásra, tápanyag utánpótlásra lenne szüksége. Lehet, hogy most, ahogy ezeket a sorokat olvasol, te is rájössz arra: bizony a te bőrödet is megviselte a hosszú hideg évszak?

  Van azonban egy új kezelés, a tű nélküli mezoterápia, amely az aktív bőrfiatalító hatóanyagokat – más néven koktélt – a bőr mélyebb rétegébe és zsírsejtekbe juttatja be. Ez a kezelési forma a kozmetikai készítmény hatóanyagainak 90%-át a kiválasztott területbe juttatja (az általános krémek használatakor ez csak 3-5%) tű használata nélkül. Egy kezelés 30-40 percig tart. A kezelések nagyobb felületen is hatásosak, tű és fájdalom nélkül.

  A ránctalanításra alkalmazott eljárás elősegíti a kollagén és elasztán képződést, hidratálja és tonizálja a bőrt (szem és száj körül, homlok, arc, nyak és dekoltázs). A bőr alá juttatott koktél nemcsak táplálja a bőrt, de méregtelenít, nyugtató és regeneráló hatása van. Serkenti az immunrendszert és gyulladáscsökkentő.

  Ez a kezelés most neked is elérhetővé vált, ráadásul a a Green Beauty szalonban most különösen előnyös áron. Hiszen már a próba (amennyiben csak ki akarod próbálni) is igen jelentős kedvezménnyel vehető igénybe. S hogy milyen krémet, kozmetikumot használjatok? Nos, ezt közösen beszélitek majd meg, annak fényében, hogy éppen mire, és hol lenne a legszükségesebb a kezelést alkalmazni. A tű nélküli mezoterápia általában 3-4 kezelés után tudja teljes mértékben kifejteni a hatását, de ez neked most nem lehet probléma, hiszen akár 5 alkalmat is megvásárolhatsz, különösen előnyös áron!

  Még nem tudod, mikor jutsz el a szalonba? Ez sem probléma, mivel a megvásárlás után, ha a kupont a megadott linken beaktiváltad, a kezelést már bármikor igénybe veheted egy előzetes bejelentkezés után!

  A tű nélküli mezoterápiás kezelést 12.000 Ft helyett most 2.990 Ft-ért veheted igénybe, de három alkalomra is mehetsz a Green Beauty-ba, 6.990 Ft-ért, és az öt kezelés is csak 9.990Ft-ba kerül!

  Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


  Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


  A nap ajánlata

  MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

  Légy Te is Pin Up lány és bújj Marilyn Monroe bőrébe 120 kép erejéig profi fotós előtt!
  15.990 Ft kupon ár helyett MA csak 13.590 Ft-ért!

  100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

  Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

  Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

  Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
  munkanapokon 10-17 óráig.

   +36-46/786-840

   help@diamonddeal.hu