Thai herbál labdacsos masszázs tanfolyam a Bessimeon Központban!

Bessimeon Központ | Budapest, X. ker.
Thai herbál labdacsos masszázs tanfolyam a Bessimeon Központban!
Már a masszőr szakmában dolgozol és érdekel egy továbbképzési lehetőség? Vagy csak a párod, családod, esetleg barátaid kedvére tennél egy kényeztető, ellazító masszázzsal? Tanuld meg a nagy népszerűségnek örvendő tradicionális thai herbál labdacsos masszázs alapjait. Elmélet, gyakorlat és tanúsítvány! Sajátítsd el a továbbképzési lehetőséget most mindössze 10.000 Ft-ért!
Ár:9.990Ft25.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
25.000 Ft
61%
15.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.04.21. - 2016.07.22

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma: 30 órás Thai herbál labdacsos masszázs tanfolyam 1 fő részére, sikeres vizsga esetén tanúsítvánnyal.
 • A tanfolyam a következőkből áll (1 tanóra 45 perces): 
  • elméleti rész: távoktatás keretein belül zajlik, az elméleti anyag elsajátításához javasolt idő 22 tanóra,
  • gyakorlati rész: 8 óra, helyszíni csoportos gyakorlás.
 • A tanfolyam ajánlott:
  • masszőröknek, leendő masszőröknek, akik szeretnék a már meglévő szolgáltatásaik körét ezzel az igen hatékony - kozmetikai kezeléssel  kibővíteni!
 • Továbbá ajánlott a tanfolyam a lelkes érdeklődőknek, akik új tudással gazdagodnának és családtagjaikat, ismerőseiket masszázzsal kényeztetnék.
 • Bármennyi kupon vásárolható mennyiségi korlátozás nélkül, akár ajándékba is.
 • A kupon beváltása: 2016.07.22-ig.
 • A tanfolyamra való jelentkezés módja: a medium@bessimeon.hu email címre történő bejelentkezéssel.
 • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!

Bessimeon Központ

Szolgáltatás helye
1016 Budapest, Derék utca 10.

Kuponunk leírása

Thai herbál labdacsos masszázs tanfolyam!

A tanfolyam különösen ajánlott neked, ha már hosszabb ideje a masszőr szakmában tevékenykedsz és olyan speciális tudással gazdagítanád a repertoárod, amivel új pácienseket szólíthatsz meg. Persze lelkes érdeklődők is jelentkezhetnek, hogy a megfelelő elméleti alapok elsajátítása után a gyakorlati órákon is bizonyítsák rátermettségüket.

Thai herbál labdacsos masszázs tanfolyam végén a Nemzeti Munkaügyi Hivatal által elfogadott tanúsítványt kapsz erről a végzettségről. Ezzel akár fő- vagy mellékjövedelmet is szerezhetsz, ha ilyen irányú terveid lennének és kiegészítenéd már meglévő tudásod!

 A kezelésről

A masszázs gőz felett felmelegített gyógynövényes zsákocskákkal történik. A meleg hatására kitágult bőr kapillárisain könnyebben felszívódik a gyógynövényekből kioldódó hatóanyag, és illó olaj. A gőz melege és a gyógynövény olajának bedörzsölése a meridián pontokon keresztül hat a szervezetre, segít helyre állítani az energia háztartás egyensúlyát. 

Thai herbál labdacsos masszázs tanfolyam

A masszázs hatása túlterjed a kezelt testrészen, ez azzal magyarázható, hogy az idegek ingerlésével, a belső szervek működése pozitívan befolyásolható. A hagyományos keleti orvoslás szerint, pedig a masszázzsal az életerő áramlását befolyásolja. 

A tanfolyam elvégzése után tanúsítványt is kapsz újonnan megszerzett tudásodról, aminek köszönhetően már hivatalosan is ajánlhatod pácienseidnek új szolgáltatásodat.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 20% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

3 alkalmas hajtő festés vagy melírozás bérlet a White Angel Stúdióban + ajándék hajvágással!
9.190 Ft kupon ár helyett MA csak 7.350 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu