Tested dísze lehet kicsi, vagy nagyobb tetoválás, profitól, konzultációval!

Hegedűs Szépség Lak | Budapest, XIII. ker.
Tested dísze lehet kicsi, vagy nagyobb tetoválás, profitól, konzultációval!
Az önkifejezés egyik eszközeként is szokták említeni a tetoválást, ami ha jól megválasztott a motívum, ha színvonalas a rajz, akkor szép, és esztétikus, netán még szexi is lehet! A jól átgondolt tetoválás mind a „tulajdonosának”, mind a beavatott ismerőinek örömet okozhat!
Ár:5.900Ft15.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
Már csak 99 db maradt!
15.000 Ft
61%
9.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.02.25. - 2013.05.31

Kuponunk fontos tudnivalói

 • Jelen ajánlatban a "Megveszem" gombra kattintva kétfajta kupont vásárolhatsz: egy kisebb motívumra beválthatót, ami egy órás műveletre beváltható, ez 15.000 Ft helyett most 5.900 Ft-ért vásárolható meg, illetve egy nagyobbra beválthatót, amely két és fél órás műveletre szól, és 25.000 Ft helyett 11.900 Ft-ért lehet a Tiéd.
 • A tetoválással nem csak azt mutathatod meg, hogy ki vagy Te, mit gondolsz, de életed egy-egy fontos eseményét is megörökítheted.
 • A tetoválás egy életre szól.
 • A jól elhelyezett, szép hozzád illő motívum esztétikus, és szemet gyönyörködtető lehet.
 • A szalonban nagy tapasztalattal bíró, gondos szakember "varrja fel" a kiválasztott mintát a testedre.
 • A kupon felhasználása előtt telefonos egyeztetés szükséges.
 • A személyenként megvásárolható kuponok száma nincsen korlátozva, de összesen csak 100 db kupon áll rendelkezésre. Siess, le ne késd!
 • Motívumok egy része megtekinthető: http://www.hegedus-szepseglak.hu/tetovalasref.htm, de mintát Te is kereshetsz, illetve Zoltán is segít a megfelelő megtalálásában!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A kuponok megvásárlása előtt telefonon egyeztess Libor Zoltánnal ( 06-30/307-16-71) hogy a kiválasztott motívum "felvarrásához" hány kupon felhasználására lesz szükség. A mintát akár emailban is elküldheted: zlotan78@hotmail.com
 • Egy tetoválás elkészíttetése felelősségteljes döntés! Alaposan gondold át: azt szeretnéd-e, oda szeretnéd-e, és sok év után is ott szeretnéd-e látni!
 • Döntésedért a felelőséget csak Te viseled, ne feledd, hogy egy elkészült tetkót csak súlyos költségek árán lehet eltávolíttatni, és akkor sem bizonyos, hogy nyom nélkül sikerül!
 • A tetoválás során a legszigorúbban betartják a higiéniai szabályokat, hogy esélyt se adjanak bármilyen egészségügyi kockázatnak.
 • Az akció semmilyen egyéb akcióval nem vonható össze!
 • A szolgáltatóról bővebb info:http://www.hegedus-szepseglak.hu/
 • A kupont 2013.05.31 -ig válthatod be.
 • Cím: 13.kerület Hegedűs Gyula utca 27/a Hegedűs Szépség Lak (Nyugatitól 2 percre)

Hegedűs Szépség Lak

Szolgáltatás helye
1133 Budapest, XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca 27/a

Kuponunk leírása

Az, hogy most hogy nézel ki: lehet neked kevés, mert nem mutatja az egyéniségedet? Vagy olyan csodálatos a barátnőd, hogy szeretnéd, ha mindenki tudná ezt a strandon? Örökre megörökítenél egy az életedben fontos eseményt? Esetleg úgy érzed, hogy valami kis pihekönnyű motívum a válladon szexi lenne? Elgondolkodtál már azon, hogy egy szép tetoválás csináltatsz? Nos, akkor ez az ajánlat feltétlen Neked szól, Neked, aki tudod, hogy egy ilyen döntés egész hátralévő életedre szól, de tudod azt is, hogy jól döntesz, amikor betérsz a szalonba, felvarratni a kiválasztott képet.

Ugye emlékszel még Popeye-re, akinek izmos felkarján tetkó díszelgett, vagy biztosan eszedbe jutnak olyan képek, ahol egy fekete pillangó sejlik elő egy hölgy lapockájáról? Na ez a két véglet: egy ízléstől mentes (na jó rajzfilm), és egy ízléses, odaillő tetoválás. Persze annak megítélése is egyénfüggő, hogy mi az ami szép, és mi az ami nem…

De, ha Te úgy gondolod, hogy neked szükséged van egy tetoválásra, mert meg kell mutatnod, mert valamit tudatnod kell a világgal, vagy csak éppen a kedvesednek akarsz meglepetést szerezni egy szép mintával: akkor itt az alkalom!

Hiszen Libor Zoltán sokéves tapasztalattal vár a szalonba, hogy a bőrödre varázsolja azt a mintát, amit Te már régen kinéztél magadnak, csak eddig nem mertél belevágni. Mert igen, kell egy komoly elhatározás ahhoz, hogy belevágj, hiszen csakúgy, mint a házasságkötőben, itt is egy életre szóló döntést hozol, amiért egyedül Te vállalod majd a felelősséget. Hiszen a Te döntésed, a Te választásod, a Te elhatározásod! De az is biztos, hogy önmagaddal Te lehetsz a legjobban tisztában, Te érezheted azt, mit is akarsz megmutatni a világnak, vagy éppen mit is akarsz emlékképként rögzíteni úgy, hogy arra egész életedben emlékezhess.

Márpedig minta az sok van, és nagy szerencse, hogy a weboldalon Te már előre tallózhatsz közöttük, hogy melyiket is szeretnéd, mi állna Neked a legjobban, mi az, ami Téged a legjobban kifejez, mi mutatja meg a leginkább: ki is vagy Te?

De éppen így válogathatsz aszerint is, hogy mi tetszene a legjobban annak, aki felé az üzenetedet közvetíteni szeretnéd? Mi lenne az, amit a legszívesebben látna rajtad? A lehetősége száma csaknem korlátlan! S hogy milyen is maga a tetoválás? Természetesen érezni fogod, de nem vészes. És főleg nem veszélyes, hiszen a teljes folyamatban fokozottan ügyelnek a higiéniára, az eszközök sterilitására, és természetesen ellátnak majd jó tanáccsal, hogy a frissen varrott mintát hogyan kezeld, hogy az valóban sokáig maradjon olyan, mint amilyennek Te elképzelted, és Zoltán elkészítette.

Jelen ajánlatban kétfajta kupont vásárolhatsz: egy kisebb motívumra beválthatót, ami egy órás műveletre beváltható, ez 15.000 Ft helyett most 5.900 Ft-ért vásárolható meg, illetve egy nagyobbra beválthatót, amely két és fél órás műveletre szól, és 25.000 Ft helyett 11.900 Ft-ért lehet a Tiéd.

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 20% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Bowlingozzatok 2 órán át akár 6 fő részvételével a Dunakavics Étterem & Bowling Klubban.
4.990 Ft kupon ár helyett MA csak 3.990 Ft-ért!

Tombola nyár a DiamondDeal-en

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu