Télre téligumi - biztonságos vezetés hóban-jégben, átszerelés, centírozás 3.400 Ft.

Ad-Vesz Car Kft. | Budapest, XV. ker.
Télre téligumi - biztonságos vezetés hóban-jégben, átszerelés, centírozás 3.400 Ft.
Télen te sem szandálban közlekedsz, a csizma nagyobb biztonságot ad. Autóddal is nyugodtabban indulsz el a következő hónapokban, ha azon téli abroncsok vannak. Ajánlatunk révén most igazán jutányos áron elvégzik a kerekek le-felszerelését, a gumik le-felszerelését, és a kerekek centírozását – hogy télen is nyugodt lehess!
Ár:3.400Ft9.600 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
65% kedvezmény
9.600 Ft
65%
6.200 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2012.11.20. - 2013.02.28

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon a teljes munkafolyamatra szól, a kerekeket leszerelik, azokról az abroncsokat gépen leszerelik.
 • A nyári abroncsokat elteszik az ajándék abroncstároló zsákba.
 • Felszerelik a téli abroncsokat.
 • Elvégzik a centírozást, hogy biztonságosan autózhass.
 • Visszaszerelik a kerekeket, és Te már készen is állsz a téli útviszonyok közötti vezetésre.
 • Szerelés közben megvizsgálják a kerékabroncsot (felnit), és esetleges sérülés esetén javaslatot tesznek a kijavításra.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • Bármennyi kupon vásárolható saját célra, és ajándékba.
 • A kupon 2013.02.28-ig váltható be.
 • Térítés ellenében vállalják a nyári gumik szakszerű tárolását is.
 • Amennyiben a felnit javítani kell, annak költségét nem tartalmazza a kupon.
 • Kisteherautónál, vagy terepjárónál abroncsonként +500 Ft a helyszínen fizetendő.
 • Szolgáltató: Ad-Vesz Car: 1153 Budapest,Pázmány P.u.73-75 Web: www.ad-vesz.car.hu
 • Telefonos egyeztetés szükséges a kupon beváltása előtt: 06-30/301-800

Ad-Vesz Car Kft.

Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1153 Budapest, Pázmány P.u.73-75

Kuponunk leírása

Télvíz idején nyári papucsban az utcára menni: ugye eszedbe sem jutna, hiszen csak csúszkálnál benne, fázna a lábad. Nos, az autóval is valahogy ez a helyzet, télvíz idején nyári gumikkal közlekedni több mint felelőtlenség, hiszen az elveszíti a tapadását a hidegben, csúszik, nehéz vele megállni. Ilyenkor már itt az ideje annak, hogy kedvenc négykerekűnket is felkészítsük a zordabb időszakokra, a fagyálló ellenőrzése mellett elő kell szedni a téli abroncsokat. Ez pedig akár hogyan is nézzük: zsebbenyúlós téma lesz, hiszen a gumikat odahaza nem könnyű átszerelni, arról ne is beszéljünk, hogy komoly eszközök és felkészültség nélkül ezt szakszerűen nem is lehet elvégezni. A centírozást pedig még nem is említettük, aminek hiánya a kocsi menettulajdonságait jelentősen leronthatja. Ajánlatunk révén azonban a költségek jelentősen csökkenthetőek, és ez semmiféleképpen nem megy majd a minőség rovására: szakszerűen felszerelt téli „papucsokon” autózhatsz majd a szervizből történt távozásod után!

Azt szinte minden autóvezető megtapasztalja, hogy amint a levegő hőmérséklete elkezdi közelíteni a fagypontot, a nyáron még tökéletesen vezethető autó rakoncátlanná válhat, a kanyarokat már csak alacsonyabb sebességgel tudja bevenni, és nem ritkán a lámpánál is megnő a fékút. Ez már egy intő jel, egy markáns jelzés arra, itt az idő a téli gumikat előszedni a garázs sarkából, és lecserélni azokat. Hiszen azok a hidegben jobban megőrzik a tapadásukat, durvább a mintájuk, hogy a hóban is jól lehessen közlekedni velük. Hacsak nincsen kedvenc gumiszerelőnk, ilyenkor elkezdődik a keresés: ki lesz a legjobb, és nem utolsósorban: ki végzi el ezt a munkát lehetőleg alacsony áron?

AdVeszCar

Nos, a Diamonddeal ajánlata mindkettőre megoldás lehet, hiszen egy olyan szolgáltatót- és szolgáltatását ajánljuk most a figyelmedbe, ahol: szakszerűen átszerelik a gumikat, udvarias kiszolgálásban lesz részed, és nem utolsósorban, mindezt igen jutányos áron végzik el!

Neked gyakorlatilag csak annyi a dolgod, hogy telefonos egyeztetés után begördülsz az autóddal, azt átadod a szerelőknek, akik mindent elvégeznek:

Leszerelik a kerekeket, portalanítják, majd leszedik róla a nyári gumit, amit (amennyiben az még használható a következő szezonban) beleteszik – feljelölve – az ajándék tárolózsákba. Ezután felszerelik a téli gumikat (ha nem vásároltál, semmi gond, akár a helyszínen is vásárolhatsz igen jutányos áron gumikat az autódra). Az újraszerelt kerekeket ezután centírozzák, hogy a vezetés továbbra is élmény maradjon, ne egy rémálom, a szitáló, rázó kerekek miatt. Zárásul pedig visszaszerelik a kerekeket az autódra. Csaknem ilyen gyorsan, ahogy ezeket a sorokat elolvastad!

Természetesen odafigyelnek az abroncs esetleges hibáira is, ha észlelnek ilyet, akkor javaslatot tesznek annak kijavítására, és ha ezt kéred, akkor igen jutányos áron ezt el is végzik!

Nincsen gond akkor sem, ha terepjáród van, vagy kisteherautód: nyugodtan mehetsz akkor is: nem kell a nyári abroncsokkal hazamenned.

Nincs garázsod, vagy kifogytál a helyből, nem tudod, hova tedd a nyári gumikat? Nem gond, térítés ellenében megőrzik neked tavaszig. S ami fontos: a guminak ideális körülmények között kerülnek betárolásra, hogy azok a raktározás során a lehető legkevesebbet öregedjenek. Láttad, hogy szüleid, vagy éppen a gyereked sem cserélte még le a gumikat, vagy több autó van a háztartásban? Nem gond, annyi kupont vásárolhatsz, amennyire szükségetek van!

De mit is ajánlunk akkor neked: Mind a négy keréken nyári-téli gumi cseréjét, ami áll a kerekek le-felszereléséből, a gumik le-felszereléséből, és a centírozásból. S persze ne feledjük a négy ajándék tárolózsákot! És mindezt 9.600 Ft helyett most csak 3.400 Ft-ért, ami 65% engedményt jelent számodra!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

10 alkalmas svédmasszázs bérlet teljes testre vagy hátra a IV. kerületben!
20.000 Ft kupon ár helyett MA csak 16.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu