Teljeskörű arctisztítás, gőzöléssel, gríz eltávolítással, masszázzsal és pakolással!

Biokozmetika - Kovács Elvira | Budapest, XX. ker.
Teljeskörű arctisztítás, gőzöléssel, gríz eltávolítással, masszázzsal és pakolással!
Az arcod ragyogásához most a Biokozmetika (20. ker) segíthet, hiszen egy teljes körű arctisztításra érkezel, ahol gőzöléssel eltávolítják a grízeket,mitesszereket, majd egy hosszú masszázzsal kényeztetnek és ápoló pakolással is megajándékoznak. Mindez csak 2.990 Ft!
Ár:2.990Ft12.800 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
77% kedvezmény
12.800 Ft
77%
9.810 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.06.05. - 2013.08.16

Kuponunk fontos tudnivalói

 • Az arc letisztításával kezdik, majd tonizálás követi.
 • A gőzölés kitágítja a pórusokat, hogy onnan a szennyeződések könnyebben eltávolíthatóak legyenek.
 • A kitágult pórusokból nyomkodással, könnyed masszírozással távolítják el mindazt, ami nem odavaló.
 • Az esetleges grízek eltávolításához, steril tűt használnak.
 • A tisztítást követően peelinggel (radírozással) eltávolítják az elhalt hámsejteket, hogy a fiatalos, szép, ellenálló bőr kerüljön a felszínre.
 • Ezt követő 30 perces masszírozás következik.
 • A végén még egy választható, tápláló pakolásban is részesítenek.
 • Az egész kezelés az arcbőrödnek megfelelő készítményekkel történik.
 • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • Előzetes időpont egyeztetés szükséges: 06-30-990-8116  bio.kozmetika00@gmail.com
 • A kupon felhasználható 2013.08.16-ig.
 • A szolgáltató elérhetősége: Biokozmetika - 1201 Budapest, Vörösmarty utca 28. Pesterzsébet központi részén.
 • Tömegközlekedéssel a legkönnyebben 151-es busszal, vagy 52-es villamossal lehet megközelíteni. Autóval ingyen parkolási lehetőség.
 • Bármennyi kupon vásárolható akár saját részre, akár ajándékba.
 • Profi, tapasztalt és kedves kozmetikushoz érkezel.
 • Arcbőröd újra megtisztul a szennyeződésektől, mitesszerektől és a grízektől.

Biokozmetika - Kovács Elvira

Szolgáltatás helye
1201 Budapest, Vörösmarty utca 28.

Kuponunk leírása

Napról napra melegebb van, a hideg visszavonhatatlanul háborút veszített a nyárral szemben. Egyre többet süt a nap, egyre szebbek a délelőttök, délutánok és persze azok a felejthetetlen, nyári esték... Az arcod viszont? Még magán viseli a hideg megpróbáltatásait? Hiszen a fagyos reggelek, a zúzmarás hajnalok, a metsző szél a folyamatos ápolás ellenére nyomot hagyhat: meggyötört felhámot, szürke bőrt, fénytelen tekintetet, a szmog miatt eltömődött pórusokat. Elhiheted, a bőröd meghálálja, ha most egy kicsit nagyobb gondot fordítasz rá! Alapos tisztítással, az elhalt rétegek eltávolításával felfrissült bőr, amit ráadásul a végén a bőrtípusnak megfelelő krémmel le is ápolnak, sokkal könnyebben hasznosítja majd az éltető napsugarakat…S ezt a kényeztetést még egy hosszú masszázzsal is kiegészítettük! S ha jól esett, elégedett voltál? Nyugodtan visszatérhetsz, mert bármennyi kupont vásárolhatsz, akár ajándéknak is, hiszen ne feledd: közeleg az április, a május, majd a nyár is, amikor tündökölhetsz majd a partikon! Nos, ez az igazi gyémánt alku: mert most az árát is különösen vonzóvá tudtuk tenni!

Bizonyára nem kevesen vannak olyanok, akik csak most döbbennek rá: a napi mosakodás, esetleg az otthoni lemosás már nem elég, a nyári por látható nyomokat hagyott az arcán, sőt, elvesztette fiatalos fényét, üdeségét is. S gondold csak el: ha már te is észrevetted, akkor környezeted már ezt jóval korábban észlelhette! Talán itt lenne az ideje egy alapos tisztításnak? Különösen, ha azt is nézzük, hogy még ezután következik a tavasz java, az esti séták, a nyári bulik, partik időszaka. S akkor a nyárra, ami ha hiszed, ha nem, ripsz ropsz itt lesz, történő felkészülésről még nem is szóltunk! Mit szólnátok egy alapos tisztításhoz, amit egy peeling egészít ki, és zár egy nyugtató masszázs? Csábító? Ez már valóban alapos felkészülés lehet a nyárra, a meleg időszakra!

Érkezésed után természetesen egy könnyed lemosással indul a kezelés, majd ezt egy tonizálás követi. Köztudott, hogy a gőzölés során a pórusok kitágulnak, így az oda elrejtőzött por sokkal könnyebben eltávolítható! S ami a fontos, ezt könnyed nyomkodással is meg lehet tenni, nem kell az amúgy is megviselt bőrt még nagyobb igénybevételnek kitenni. A gőzölés természetesen ioncserélt vízzel történik. Amennyiben grízek is ott lapulnak az arcodon, azt steril tűvel, könnyen eltávolítják. Ha még ez nem elég, akkor mit szólsz, ha közben 30 perces masszázzsal kényeztetnek. Ugye máris meggyőztünk! Igen!

Most, hogy a bőr végre tiszta, itt az ideje annak is, hogy előcsalogassák a fiatalságát is, amire jó eszköz a peeling, a bőrradírozás, aminek során az elhalt hámsejteket eltávolítják, hogy előbukkanjon a fiatalos, üde arcbőr! Azért valljuk be: hirtelen nagy megrázkódtatás volt ennyi az arcodnak, egy kis nyugtatást igényel ezután, és ez nem is marad el! A bőrtípusnak megfelelő pakolást kap zárásul, ami hozzájárul a regenerálódásához. A végén úgy állhatsz fel a székből, mintha csak kicseréltek volna! Természetesen megvan az esélye annak, hogy az első nyári sétákig arcod ismét egy alapos tisztításra szorulhat, hiszen azért a nyári szél is hozhat port, vagy éppen esőt is, ami nem kedvence a bőrnek. De semmi gond, hiszen bármennyi kupont vásárolhatsz, akár magadnak, akár ajándéknak is. Mert kitűnő ajándék, kedves figyelmesség lehet ismerősödnek, akár kedvesednek is, hiszen akár augusztus 16-ig igénybe vehető a kezelés!

Nos, mit is ajánlunk: Arcod bőrének megújulását, egy komplex arctisztító,mitesszer és gríz eltávolító kezelés, peelinges, hosszú masszázzsal egybekötve és egy tápláló pakolással, amit akár ajándékba is adhatsz, hogy ismerősöd, barátnőd is megtapasztalhassa azt, amivel Te annyira meg voltál elégedve, és most ezt az eredeti 12.800 Ft helyett mindössze 2.990 Ft-ért, 77% engedménnyel kapod meg.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold Te is a DD-t a facebookon! Legyél te is gyémánt tag a többiekkel, részesülj a további kedvezményekből!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 20% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

3 alkalmas hajtő festés vagy melírozás bérlet a White Angel Stúdióban + ajándék hajvágással!
9.190 Ft kupon ár helyett MA csak 7.350 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu