Jótékonysági kupon megvásárlása esetén az általános kuponoktól eltérően, nem tölthetsz le kupont, a befolyt összeget a Diamond Deal Kft. utalja az alapítvány számlájára a nevedben.

Támogasd akár csak 100 Ft-tal az állatok megmentését, és a REX Állatotthon működését!

Rex Kutyaotthon Alapítvány | Országos
Támogasd akár csak 100 Ft-tal az állatok megmentését, és a REX Állatotthon működését!
Ők azért dolgoznak, hogy kevesebb kóborállat legyen, hogy a gyermekeink már felelős állattartókká váljanak, hogy kedvencünk közelebb kerülhessen hozzánk. A DiamondDeal úgy gondolja, ez támogatandó cél, és ha Te is, akkor várjuk adományod a Rex Kutyaotthon Alapítvány részére! 100 Ft is megmenthet egy kutyust!
Ár:100Ft100 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
A kupon beváltható:
2013.04.01. - 2013.12.31

Kuponunk fontos tudnivalói

 • a kupon ára 100 Ft, de bármennyi kupont vásárolhatsz, nincs felső határ
 • a DiamondDeal a teljes befolyó összeget az alapítványnak utalja át, abból semmilyen jogcímen nem von le
 • a kupont vagy kuponokat bankkártyás és utalásos fizetéssel is meg tudod vásárolni
 • adományod révén további állatok menthetőek meg, illetve támogatod az oktató munkát is
 • a kuponokat nem kell kinyomtatni, hiszen ez adomány, nem kell a kupont beváltani
 • a facebook alkalmazás használatával rengeteg ismerősöddel tudathatod, hogyan segíthetnek a bajba jutott állatokon, ha van egy kis időd ne habozz használni - csak pár kattintás

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • KÖSZÖNET AZOKNAK AKIK RÁNYOMNAK A MEGVESZEM GOMBRA, DE AHHOZ, HOGY AZ ÁLLATOK MEGKAPJÁK A TÁMOGATÁST AZ ÖSSZEGET KI IS KELL FIZETNI A MEGADOTT SZÁMLASZÁMRA.
 • adományoddal a Rex Kutyaotthon Alapítvány-t támogatod
 • az alapítvány nem csak kutyák mentésével, örökbefogadásával foglalkozik, hanem fenntartja az Állatsziget-et is.
 • az alapítvány civil kezdeményezésre jött létre, és alapvetően adományokból, és az SZJA 1%-ból fedezi működését.
 • társ-szervezeteknek is rendszeresen segítséget nyújt
 • Szeretnél még többet segíteni:
  AKKOR SEGÍTS EGY KATTINTÁSSAL, HOGY SEGÍTHESSÜNK A BAJBA JUTOTT ÁLLATOKON!
  Az alábbi linkre kattintva, az alkalmazás használatával megoszthatod a Facebook ismerőseiddel a kampányunkat!
  REX KAMPÁNY FACEBOOK ALKALMAZÁS

Rex Kutyaotthon Alapítvány

Időpont egyeztetés:
Fax: +36 1 435-0533
Nyitva tartás:
Hétfőtől – vasárnapig: 10 - 16 óráig
Honlap:
www.rex.hu
Szolgáltatás helye
1048 Budapest, Óceánárok u. 33.

Videó

Kuponunk leírása

A Rex Alapítvány lelkes csapata, az állatmentés mellett legfőbb feladatának tekinti, hogy hazánkban is elterjedjen a felelős állattartás kultúrája. Az évi 400-500 állat-örökbeadáson túl, közel félszáz szemléletformáló programot is szerveznek a gyerekek, és az állatbarát nagyközönség számára. Húsz éve tartó missziójuk elismerésének tekintik, ha valaki rendszeres adományával, vagy önkéntes munkájával támogatja a Rex Kutyaotthon Alapítványt.

Ez az áldozatkész csapat civil kezdeményezés révén indult, és alapvetően adományokból, az adó 1%-ból gazdálkodik, igyekszik megteremteni működésének feltételeit, sőt, időről időre segíti a társzervezeteket is, és részt vesznek akár kampánymentésekben is, amikor egyszerre több szenvedő állat elhelyezéséről kell gondoskodni. Már több ezer kutyus, macsek köszönheti, hogy új gazdihoz kerülhetett. Most csak azt kérdezzük: Támogatandó az ő tevékenységük? Úgy véljük igen, és éppen ezért a DiamondDeal az adománykuponokból befolyó teljes összeget az alapítvány részére utalja át.

Most tehát nem ajánlunk, hanem tisztelettel kérünk: Kérünk, támogasd az alapítványt céljai elérésében, az oktató, nevelő munkájában, az állatsziget fenntartásában, a kóbor, szenvedő állatok megmentésében. Akár a legkisebb összeg is sokat jelenthet a szervezetnek, éppen ezért a kuponok árát 100 Ft-ban állapítottuk meg, de hogy szándékod szerint támogathasd ezt a csapatot, ezért a megvásárolható kuponok száma nincs korlátozva.

Rex

Rex. Mi jut erről az eszünkbe elsőnek? Minden bizonnyal Rex felügyelő a népszerű sorozatból, az intelligens német juhász. Most mi a Rex Kutyaotthon Alapítványról fogunk beszélni, azokról az áldozatos emberekről, akiknek sok-sok kutyus köszönheti, hogy szerető gazdihoz került, de jó néhánynak az életüket mentették meg a „Rexesek”.

Talán ne is a kóbor állatok megmentésével, a kutyaotthonnal kezdjük, ahol rendszeresen 100 vakkantó vár az álom gazdira, hanem azzal az újszerű kezdeményezéssel, amivel úttörők a szemlélet megváltoztatásában, az Állatszigettel.
Milyen jó lenne, ha a kedves olvasó azonnal tudná, mire gondolunk, ha ezt a szót hallja: Állatsziget. Reméljük a Rex Kutyaotthon Alapítvány által életre hívott létesítmény átadásával 2004.06.26.-ától értelmet kapott a kifejezés, és egyre többen fogják megismerni azt a civil irányítású intézményt, melyet teljes nevén Budapesti Állat- és Természetvédelmi Élményparknak kereszteltünk el.” – szólnak az indítósorok a weboldalukon (www.rex.hu).

Rex

Mi most megpróbáljuk elmondani, mi is ez, mi az-az Állatsziget? Bízunk abban, hogy a bemutató végére Te is azt érzed, amit mi, hogy ez egy támogatandó kezdeményezés, egy olyan előremutató gondolat, ami megérdemli a jóindulatodat.

A Rex nem elsősorban a „tüneti kezelésre”, csak a kóbor állatok mentésére, örökbeadásokra helyezi a hangsúlyt, hanem igyekszik nem csak a felnőtteknél, hanem a gyerekeknél, a fiataloknál is egyfajta szemléletváltást elősegíteni. Ebben a szemléletformálásban az oktatóközpont, a 40 férőhelyes teremmel, és az akár 200 fő egyidejű leültetésére alkalmas fedett színnel jelentős szerepet kap, hiszen itt évente több ezer iskoláskorú fordul meg, megismerve az állatokat, illetve az állatvédelmet. De az előadásokon túl természetesen szórakoztató-játékos szabadidős programok is helyet kapnak. S tegyük hozzá, a klubfoglalkozások, nyári táborok mellett akár egy születésnap természet közeli megünneplésére is lehetőség van itt.

Rex

Hogy a városi gyerek ne gondolja, hogy a csirke eleve a fagyasztóban nő fel, vagy lásson egyáltalán valóságos sertést, kecskét is a városlakó ifjú, nagyszerű segítséget adhat a parasztudvar. Minden bizonnyal nagy siker lesz az idelátogató gyerekeknek, hogy közvetlen közelről ismerkedhetnek meg sok háziállattal, akár meg is simogathatják, vagy megvakarhatják a röfi nyakát is. Oktatótáblák, illetve oktatók is segítik a tanyasi élet megismerését.

Az állatsziget közepén található egy hely, amely egy ingovány rehabilitációja révén jöhetett létre, és otthont ad a vizes élőhelynek. Itt a két vadkacsa családon kívül számos más emlősállat, madár, vagy éppen hüllő talált otthonra, és természetesen a víz sem lakatlan, hiszen a halak nagyon jól érzik magukat. Számos különleges és szép vízinövény is gazdagítja ezt a részt. A Rexeseknek távlati tervük, hogy egyfajta tanösvényt hozzanak létre, így az általatok megvásárolt kuponok ellenértéke akár ezt is segítheti.

Teljesen elszeparáltan működik a Rex tanoda, a kutyaiskola,aminek a feladata többrétű. Egyrészt a Rexesek által gondozásba vett gazda nélküli állatok szocializálódását segíti, hiszen Tóth Ferenc kutyakiképző, és az önkéntesek segítségével a gazdátlan kutyusok nevelésével is foglalkoznak. S így az árva kutyusok már nem olyan szeleburdik, amikor új otthonukba kerülnek. Persze a képzés nyitott, nem csak a menhelyi ebek kerülhetnek be a különféle képzésekre, hanem a gazdik is elhozhatják kedvencüket. Az iskolában a gazdi és kutyája közötti kapcsolat a gyakorlatok során elmélyül, a kutya jobban elfogadhatja a „falkavezérét”, és a gazdája is jobban megismeri kedvencét.

És amiről talán a Rexet a legjobban ismerik a kívülállók: a menhely, aTársállat-örökbefogadási központ ahol egy időben 100 állat helyezhető el a kényelmes kennelekben, de természetesen ennek része még a kiszolgáló épület is. Ide már csak a karantén időszak után kerülnek be a csahosok, ami teljesen elkülönített rész, és egyszerre 40 állat befogadására alkalmas. Az ide bekerülő kutyusok persze nem csak „kosztot, kvártélyt” kapnak, hanem a kutyaiskolában már készülnek az új életükre, amikor a korábbinál felelősségteljesebb gazdihoz kerülve élhetnek majd tovább. Örökbefogadásra a hét minden napján, 10-16 óra közötti időszakban van lehetőség az Állatszigeten.

Még sok-sok soron, oldalon keresztül tudnánk beszélni a Rexről, de úgy gondoljuk, gondolatébresztőnek, és hogy meggyőzzünk, érdemesek a támogatásodra, ennyi most elég lesz, hiszen ha a munkájuk bővebben érdekel, az állatszigeten a kérdéseidre közvetlenül is választ kaphatsz.

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 17% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

6 alkalmas Dublepower-extraerős lipolézeres zsírolvasztás + 20 perc nyirokmasszázzsal!
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 7.450 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu