Jótékonysági kupon megvásárlása esetén az általános kuponoktól eltérően, nem tölthetsz le kupont, a befolyt összeget a Diamond Deal Kft. utalja az alapítvány számlájára a nevedben.

Támogasd a nemes cél érdekében a Heim Pál Gyermekkórházat!

Heim Pál Gyermekkórház - Üllői úti kórház | Országos
Támogasd a nemes cél érdekében a Heim Pál Gyermekkórházat!
Aprócska fogak, fülig érő nevető ajkak. Őszintén csillogó, reménytől pislogó szemek. Szeretnéd, ha a világnak egyetlen percre sem kellene elnémulnia, s nélkülöznie a csilingelő gyermeki kacajt? Akkor Most kell segítenünk! A diamonddeal. hu megadja a lehetőséget, hogy szervezett körülmények között adakozzatok. Vásároljatok meg egy névleges kupont, melynek értéke minimum 100 Ft – a felső határt csak anyagi körülményeid szabják meg-, hogy a Heim Pál Kórház Intenzív Osztálya minél hamarabb részlegén tudhassa a SonoSite MicroMaxx hordozható ultrahang-diagnosztikai készüléket.
Ár:100Ft100 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
-0001.11.30. - 2012.01.31

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A megvásárolt kuponok összegét teljes mértékben, levonások nélkül átutaljuk a Heim Pál Gyermekkórház részére, amely segíti a SonoSite MicroMaxx hordozható ultrahang megvásárlását.
  • A megvásárolt kuponokat nem kell kinyomtatni, hiszen ez jótékonysági célból van.
  • Annyi kupont vásárolhatsz, amennyit csak szeretnél.
  • A hordozható ultrahang életeket menthet, hiszen vészhelyzetben minden perc számít!

Heim Pál Gyermekkórház - Üllői úti kórház

Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Üllői u. 86.

Kuponunk leírása

A gyerekekkel kapcsolatban egy szót már biztosan ismerünk: adni és még többet adni. Most a diamonddeal. hu is szeretné kihangsúlyozni, s az internetes vásárlás gyorsaságát kihasználva egy nemes cél mögé sok felhasználót állítani. Az összeg nagyon csekély, de ha mindenki, aki olvassa hirdetésünket, megvesz egy kupont már közelebb jutottunk ahhoz, hogy még ebben az évben biztonságosabb körülmények között gyógyulhassanak a kisbetegek.

A szóban forgó SonoSite MicroMaxx készülék alkalmazásával az orvosok munkája egyszerűbbé és gyorsabbá válna. Hogy miért? A vizsgálófejek széles skálájával és a hozzá tervezett szoftverek segítségével a készülék bármilyen felhasználási területen képes megállni a helyét, s mindemellett kitűnő képminőséget is produkál. Egy állvánnyal pedig az orvosok akár egy külső monitorhoz vagy a kórház/rendelőintézet belső rendszeréhez is tudnak csatlakozni, minden gond nélkül. Így értékes perceket spórolnak meg akár egy kritikus esemény kapcsán is.

Ne felejtsük el, hogy a jelent a felnőttek tervezik, de a jövőt a gyerekek írják. Amennyiben Ti is szeretnétek segíteni abban, hogy a beteg gyerekek korszerűbb ellátásban részesüljek, akkor vásároljatok legalább egy kupont 100 Ft-ért!

A mosoly vidáman világító kisablak a közöny sötét éjszakájában!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 20% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

3 alkalmas hajtő festés vagy melírozás bérlet a White Angel Stúdióban + ajándék hajvágással!
9.190 Ft kupon ár helyett MA csak 7.350 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu