Találd meg az utadat! Életviteli tanácsadás a sikeres karrier építéséhez és a jövő tervezéséhez!

Életviteli tanácsadás - Szűcs Ágnes | Budapest, VI. ker.
Találd meg az utadat! Életviteli tanácsadás a sikeres karrier építéséhez és a jövő tervezéséhez!
Úgy érzed, hogy minden rendben van az életeddel, de vannak kérdések, amelyek nem hagynak nyugodni? Hogyan lehetnél sikeresebb a párkapcsolatodban és a munkádban? Milyen jövő vár rád? Érdekes kérdések, amikre Szűcs Ágnes életviteli tanácsadó (VI. ker.) segíthet neked választ adni! Vedd meg a kupont a 2 órás kiscsoportos konzultációra csak 2.490 Ft-ért!
Ár:2.490Ft25.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
91% kedvezmény
25.000 Ft
91%
22.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.04.11. - 2016.06.24

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kuponnal 1 alkalmas kiscsoportos konzultáción vehetsz részt, ahol a következő témákban kaphatsz tanácsokat: 
  • sikeres karrier építése
  • sikeres párkapcsolat működtetése
  • jövőtervezés
  • önmagunk elfogadása
 • A konzultáció időtartama kb 2 óra! 
 • A tanácsadás során bármely problémás élet-területed elmondhatod a szakembernek, feltárjátok a probléma gyökerét, kidolgozzátok az adott szituációra a megoldási alternatívákat, ezzel kisimítva az adott életterületet.
 • Már az előzetes bejelentkezés során szükséges egyeztetned a szolgáltatóval, hogy mely problémás élet-területed szeretnéd megoldani a konzultáció során!
 • A konzultáción olyan tanácsokat kaphatsz, amelyekkel minden körülmények között képes leszel megalapozott döntéseket hozni, ami stabilitást hoz az életedbe!
 • A tanácsadáshoz szükséges esetleges eszközöket a szolgáltató biztosítja a számodra!
 • Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges a következő telefonszámon: +36-70/943-8835
 • A kupon 2016. június 24-ighasználható fel.
 • Egy kupont vásárolhatsz saját részre és 1 db-ot ajándékba!
 • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül.

Életviteli tanácsadás - Szűcs Ágnes

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 08:00-20:00
Szolgáltatás helye
1062 Budapest, Andrássy út 98.
MagNet Közösségi Ház

Kuponunk leírása

Te milyen jövőt képzelsz el?

Mindenki ugyanarra vágyik: sikeres karrier, stabil alapokon nyugvó párkapcsolat és fényes jövő. Mindezekben egy valami egészen biztosan közös: önmagunk elfogadása nélkül egyik fenti kívánságunk sem valósulhat meg.

Amennyiben ezeket elfogadod, úgy neked is jó esélyed van arra, hogy boldog, kiegyensúlyozott életet élj, amely mentes a kisebb-nagyobb hullámvölgyektől.

Szűcs Ágnes életvezetési tanácsadóról olvashatsz egy pár soros bemutatkozást, hogy tudd, kihez fogsz menni és, hogy nagyszerű kezekben leszel. 

Szűcs Ágnes életvezetési tanácsadó

"Tanulmányaimat a Pénzügyi Számviteli Főiskolán kezdtem, majd Hollandiában, a Business School Ijselland-ban szereztem nemzetközi diplomát. Az MBA képesítést az Oxford Brooks Egyetemen szereztem meg. A Magyarországi FMCG szektor meghatározó multinacionális vállalatainál a Philip Morrisnál és a Tesco-nál kezdtem a pályafutásom. Majd olyan cégek átvilágításán és hatékonyabbá tételén, nemzetközi szervezetfejlesztésén dolgoztam, mint a Libri vagy az I center vagy az Office Depot. Hiszek a folyamatos fejlődesben, így magamat is folyamatosan képzem a nemzetközi szakmai téren.
Nemzetközi üzlet, szervezési és személyzeti tapasztalataimmal szeretném a magyar embereket is segíteni és visszaadni, amit ettől az országtól kaptam. Ezért hoztam létre ezt a weboldalt és társadalmi tevékenységként nagyon kedvező, önköltségi díjjal szeretnék minél több embernek segíteni, hogy sikeres és boldog legyen. 
Hívj, ha neked is segíthetek!"

Gondold csak végig: hogyan alakíthatnál és tarthatnál fenn stabil párkapcsolatot, ha legbelül még magaddal is óriási harcokat vívsz, amik persze előbb-utóbb a bimbózó kapcsolatra is árnyékot vetnek. Álmodhatnál szélsebesen felfelé ívelő karrierről, ha nem ismernéd tökéletesen önmagad, erősségeidet és azt, miben kell fejlődnöd? Milyen jövő várhat rád, ha nem mersz szembenézni saját gyengeségeiddel?

Életviteli tanácsadás

Téged is elgondolkodtatnak néha ezek a kérdések? Szeretnél némi támpontot is a válaszokhoz? Akkor ez az ajánlat neked szól! 2 órás kiscsoportos konzultáció keretein belül kaphatsz szakértő segítséget Szűcs Ágnes életviteli tanácsadótól. A témák között biztosan szó lesz a sikeres karrier felépítéséről, arról, hogyan működtetheted a párkapcsolatodat és persze kikerülhetetlen kérdés lesz a jövő tervezése is.

A konzultáción a gyakorlatban is működő tanácsokat kapsz minden téged foglalkoztató témában, amelyek birtokában új szintre, új minőségre fogod tudni emelni a társas és a munkahelyi kapcsolataid!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 20% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Kétszemélyes bőségtál a Trió Lord Étteremben. Kiadós ebéd vagy vacsora 2 fő részére.
4.990 Ft kupon ár helyett MA csak 3.990 Ft-ért!

Tombola nyár a DiamondDeal-en

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu