Szerelem Ó! - vígjáték két részben Szentendrén. Lepd meg kedvesed egy maradandó élménnyel!

Ivancsics Ilona és Színtársai | Budapest
Szerelem Ó! - vígjáték két részben Szentendrén. Lepd meg kedvesed egy maradandó élménnyel!
Könnyed, de rangos esti szórakozással töltenéd az estédet? Imádod a színházat és a vígjátékot? A fergeteges előadásról te sem hiányozhatsz. Ne habozz! Vedd meg már most a jegyedet mindössze 1500 Ft-ért, sőt ne csak egyet vegyél, vidd el az egész családodat, baráti társaságodat a P.M.K-ba a Szerelem Ó! című vígjátékra! Csakis a DiamondDealen!
Ár:1.500Ft2.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
2.990 Ft
50%
1.490 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.27. - 2016.02.21

Kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma: 

Belépő jegy a Szerelem Ó című vígjátékra a P.M.K.-ban.

  •    A megveszem gombra kattintva az alábbi jegytípusok közül választhatsz: 
    • Egy darab jegy 1 fő részére: 2990 Ft helyett  1500 Ft
    • Két darab jegy 2 fő részére: 5980 Ft helyett  2700 Ft
  • Bármennyi jegyet vásárolhatsz!
  • A kupon a 2016. február 20. (szombat) 18:00 órakor kezdődő előadásra érvényes!
  • Mindenképp vidd magaddal a kinyomtatott kuponodat!
  • A kuponok beváltása az előadás helyszínén az előadás kezdete előtt 1 órával azaz 17:00 óra és 18:00 óra között  történik.
  • Helyszín: Pest Megyei Könyvtár Színházterme (PMK) - Szentendre, Pátriárka u. 7.

Ivancsics Ilona és Színtársai

Szolgáltatás helye
2000 Szentendre, Pátriárka utca 7.

Kuponunk leírása

Egy igazán fordulatos vígjátékot láthat a közönség a DunaPalota szervezésében a Pest Megyei Könyvtár színpadán, Brózik Klára, Magyar Attila és Hajdu Steve előadásában Murray Schisgal: Szerelem, ó! című vígjátékát.  

A Szerelem, ó! egy Woody Allen világát idéző szatirikus vígjáték, ami igazán illik a két férfi főszereplőhöz. A színjátékban tizenöt év után találkozik két régi iskolatárs, a sikeres, Milt és a sikertelen, Harry. Harry egész idő alatt hiába kereste az élete értelmét és éppen a folyóba készül vetni magát. De hogyan akarhat valaki meghalni anélkül, hogy megismerte volna a szerelmet? Milt felajánlja barátjának saját feleségét… Így indul ez a szatirikus vígjáték. Humor, játékosság, váratlan fordulatok. Esendő és szerelemre vágyó embereket láthatunk ebben a fergeteges vígjátékban. 

 

Szereposztás: 

EllenBrózik Klára
HarryMagyar Attila
MiltHajdú Steve

 

A népszerű darabot Magyar Attila vitte színre, partnerei pedig Hajdú István (Steve) és Brózik Klára lesznek. Magyar Attila a darabról elmondta: " már a hetvenes években kapcsolatba került ezzel a méltán népszerű színdarabbal, hiszen főiskolai tananyagnak számít. S mivel a téma, a szerelem, a féltékenység és a barátság, örök, a színészeknek kell folyamatosan frissíteni az előadásokat."

 Szerelem ó, színház,vígjáték,humor, Hajdú Steve, kupon, akció, kedvezmény

Mi csak nevetünk és nevetünk, mert nem tehetünk mást, hiszen a saját élethelyzeteinket látjuk viszont a színpadon kisarkítva, amely egy görbe tükröt tart felénk: a versengést, amelybe majd mindenki beszáll előbb vagy utóbb. Ez az örök életű küzdelem pedig nem másban áll, minthogy bebizonyítsuk a másiknak: az én életem rosszabb, én többet szenvedtem, velem kell együtt érezni, nem veled. És valóban, mintha a legtöbb ember csak a panaszkodásra és az önsajnálatra lenne beprogramozva, nem pedig arra, hogy valós megoldásokat találjon felnagyított problémáira.

 

Három New York-i figura, egy híd, az Empire State Bulding, Paul Anka:You Are My Destiny dala és a méltán népszerű színészek egy rangos esti szórakozással egybekötött csodálatos estével ajándékoznak meg, melyet az ajánlatunk révén most mindössze 1.500 Ft-ért megkaphatsz! Csak kattints, és vedd meg most! 

Böngészd a DiamondDeal ajánlatait a mobilodon is bárhol, bármikor. Spórolj, klikkelj, vásárolj, és oszd meg az ajánlatunkat a legjobb barátaiddal is. 

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 18% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Ki ez a jó pasi? Műtermi portfólió fotózás férfiaknak Gráf Ildikó profi fotós kamerája előtt
13.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.490 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu