Szép? Esztétikus és profi? Ez egy ajánlat, mely örökre szól? Portfólió készítés alacsony áron!

Green Vino Kft, Szabó Norbert Ádám | Budapest, IV. ker.
Szép? Esztétikus és profi? Ez egy ajánlat, mely örökre szól? Portfólió készítés alacsony áron!
Szeretnéd magad tökéletes formában látni? Valami igazán szépet, exkluzívat és igényeset mutatni magadból? Akkor örömmel értesítünk, hogy ajánlatunkkal csupán egy „kattnyújtásnyira” vagy ennek a megvalósításától! Csodás környezet, szakértői kezek és tökéletes fotók, mindössze 39.000 Ft-ért, a 130.000 helyett. Akkor katt!
Ár:39.000Ft130.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
70% kedvezmény
130.000 Ft
70%
91.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2012.03.30. - 2012.06.30

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A portfólió fotózás az egyik legdivatosabb és legexkluzívabb formája, hogy képekben mondd el milyen vagy valójában.
 • A fénykép nem csupán segít emlékezni, de megmutatja a szépség mindenkiben ott van, melyet a fotós először a szobában, majd a „műhelyében” életre is hív.
 • A fotós mellé egy profi fodrász és sminkes is jár, így harmóniába hoznak téged magaddal és a környezettel.
 • Luxus szállodában valószínű könnyebb egyedinek, csillogónak és hihetetlenül szépnek valamint vonzónak érezned magad.
 • Te, mint a megrendelő az összes elkészült képet digitális formátumban DVD-n és a legjobb 10 képet retusálva és teljes kidolgozással kinyomtatott formában is megkapod.
 • Már csak egy dolgod van, először katt a megveszem gombra, hogy utána katt lehessen rád is!

 

 

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A portfólió készítő kuponunkból többet is vásárolhatsz, így tökéletes ajándék lehet magadnak, párodnak vagy bárkinek, akit így szeretnél meglepni valamilyen ünnep alkalmából.
 • Minden vásárló úgy érezheti, igazi dívát lát viszont a képen a profi stábnak köszönhetően.
 • A kupon megvásárlástól számítva 2012.06.30-ig váltható be.
 • Luxus körülmények, professzionális, összeszokott csapat. Eredmény: tökéletes fotók.
 • A retusálásnak és az utómunkálatoknak köszönhetően pedig csak az marad a képen, ami valóban megállja a helyét a címlapokon is.
 • Telefonon egyeztess időpontot, hogy mikor is vennéd igénybe a portfólió fotózást!
 • Az ajánlatot megvásárlókat a DiamondDeal további 10.000 DD kredittel jutalmazza meg, melyet a vásárlás után azonnal jóvá írunk a DD egyenlegen!

Green Vino Kft, Szabó Norbert Ádám

Szolgáltatás helye
1048 Budapest, Gémes József utca 31

Kuponunk leírása

A fényképek segítenek emlékezni, közösségmegtartó erővel bírnak, esztétikumot hordoznak és persze örökre szólnak. Ki ne szeretné ilyenkor pedig a legjobb formáját mutatni? A legemlékezetesebbet nyújtani, amit aztán megmutathat unokáinak, dicsekedhet barátainak vele és romantikus pillanatokat szerezhet párjának a professzionális képek segítségével? Úgy érzem, te is szeretnéd a felsoroltak, mondjuk ilyen sorrendben teljesíteni.

Mostani ajánlatunkkal mi pedig nem csak, hogy megtervezzük a helyszínt, nem csak hogy nívós környezetben hozzuk ki belőled a hétköznapokban elbújt szépséget, hanem ezek mellé profi szakembereket is biztosítunk, hogy az a tökéletes szó valóban megérdemelje méltán híres koronáját. Ha eleged van, hogy a képeid, melyeket barátnőid készítettek, vagy éppen kollégáid hívtak életre unalmasak, közhelyesek, s sok esetben viccesek, akkor engedd meg, hogy most egy igazán profi „stáb” vegyen kezelésbe, hogy te is úgy ragyoghass a lencse végén, mint ahogy teszik azt a hollywoody sztárok az újságokban.

Miért lenne szükséged erre a kuponra? Engedd meg, hogy felvázoljak egy képet! Megérkezel Budapest egyik legszebb luxusszállodájába a Corinthia Hotelbe - mely joggal viseli a középkori hangzást megidéző nevet-, ahol a profi fotós mellett egy elismert fodrász és sminkes karöltve elkészítik a hozzád leginkább illő stílust, vagy éppen attól eltérőt, de mindenképpen téged hangsúlyozó frizurával és sminkkel. Miközben készülődsz, úgy érezheted, a világ a lábaid előtt hever. A fotós pedig ösztönösen a legjobb, legelőnyösebb oldalad villantja meg vakujával. Van egy nap az évben – abból a 365-ből végre eljött a tiéd -, amikor te vagy a középpontban, amikor átérezheted, milyen igazán nőnek lenni, milyen igazán szexis férfinak látszani.  Nincsenek kiabálások, városi zajok, stresszes pillanatok, mert csak te magad vagy, méghozzá olyan köntösben, melyben még nem pompáztál. Most pedig, be kell valljak valamit! Ez nem is egy elképzelt kép volt, hanem maga a valóság… lehet,ha megvásárolod kuponunk mindössze 39.000 Ft-ért, mely 70%-os kedvezményt jelent, az eredeti 130.000 Ft értelmében.

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 20% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

3 alkalmas hajtő festés vagy melírozás bérlet a White Angel Stúdióban + ajándék hajvágással!
9.190 Ft kupon ár helyett MA csak 7.350 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu