Szemöldök szedés és festés 5 alkalmas bérlet és megszépítő szempillafestés + bajuszgyanta!

Anima Szépségszalon - Fekete Anita | Budapest, XIII. ker.
Szemöldök szedés és festés 5 alkalmas bérlet és megszépítő szempillafestés + bajuszgyanta!
Unod az otthoni csipeszezést, mindig az egyik szemöldöködet túl szeded, a másikat pedig túl vastagra hagyod, nincs íve, se színe. A szenvedésnek vége, itt a szemöldök tökéletesítő bérlet, mert most 5 alkalmas szemöldök szedés és festés és egyszeri szempilla festés és bajuszgyanta 8.000 Ft helyett 3.000 Ft-ért megvásárolható.
Ár:3.000Ft8.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
63% kedvezmény
8.000 Ft
63%
5.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.02.27. - 2013.03.31

Kuponunk fontos tudnivalói

   • A kupon 5 alkalom szemöldök szedést és festést tartalmaz bármilyen formára és színre, valamint egyszeri alkalom szempilla festést és bajuszgyantát is tartalmaz.
   • Az ajánlat révén többet nem kell szenvedned az otthoni szemöldök igazítással, mert akár hetente is megigazíthatod egy profi szakemberrel.
   • A szemöldök formája a szem kerete, így nagyon fontos a megfelelő ív kialakítása.
   • A szemöldök színe kiemeli a szem szépségét, így érdemes még a fekete szemöldökkel rendelkezőknek is kiemelni a szépséget, felfrissíteni a színt.
   • A szemöldöknek összhangban kell lennie az arcunk formájával, a szem és hajszínnel.
   • Profi, tapasztalt kozmetikus vesz kezelésbe kellemes környezetben.

     Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

      • Bármennyi kupon vásárolható saját célra, és természetesen ajándékba is.
      • Előzetes egyeztetés szükséges: Fekete Anita, 06-70/608-5717.
      • A kupon felhasználható 2013.03.31-ig.Csak az első alkalmat kell az érvényességig beváltanod, a többi időpontot egyeztesd le a kozmetikussal, hogy milyen ütemben szeretnéd lejárni.
      • Egyéb információ: www.hugoszepsegszalon.com
      • A szolgáltató elérhetősége: Budapest,1132 Victor Hugó utca 29 ( 1 perc séta a Lehel téri metrómegállótól).
      • Nyitva tartás: Hétfőtől, Péntekig 10-20 Szombat: telefonos egyeztetés után.

      Anima Szépségszalon - Fekete Anita

      Időpont egyeztetés:
      Nyitva tartás:
      H-P 9-20-ig. szo: 10-18-ig
      Szolgáltatás helye
      1136 Budapest, Hegedus Gyula utca 12.

      Kuponunk leírása

      Hetente állsz a tükör előtt és kis csipesszel próbálod megigazítani a szemöldöködet. Az egyik mégis vékonyabbra sikerül,mint a másik. Az egyiknek szép az íve, a másiknak túl élesre sikeredett. Jön a további igazítás, amíg cérna vékonyra nem szeded. Vagy a másik véglet, hogy hozzá se mersz nyúlni és egy vastag vonal ékeskedik a szemed felett, ami már-már túlságosan is elvonja a figyelmet a lényegről, vagyis a szemedről. Ugye, ismerős a szituáció?! Nincs többé felesleges és eredménytelen csipeszelés, bízd magad egy profi kozmetikusra és kész. Amit most kínálunk neked, az szemöldök szedő és festő bérlet, mely 5 alkalomra szól és a tökéletes formát, ívet, vastagságot fogja eredményezi a szemöldöködnek. Nincs többé túl szedés, vagy benőtt, bozontos szemöldök szálak, irány a Hugo Szépségszalon. Ott vár rád a kedves, profi kozmetikus, aki majd helyre teszi a szemöldöködet.

      Egy jól kiszedett szemöldök igazi keretet ad a szemednek, a megfelelő szín pedig harmonizál a szem-és hajszíneddel. Egy tökéletesen ívelt szemöldök igazi kincs lehet, hiszen kiemeli a valódi szépségedet, mégsem feltűnő, inkább csak szépítő. Ezért is érdemes magad egy profi szakemberre bíznod magad, hiszen ez a kozmetikusnál alig 15-20 perc és máris kész a tökéletes szemöldök forma. Nem számít, hogy barna vagy fekete a szemöldök kívánt színe, ez beletartozik az árba. A szín kiválasztást pedig nyugodt szívvel rábízhatod magad a kozmetikusra, ügyel rá, hogy a legjobb formádat hozza ki.

      Jó hír, hogy az ajánlatba a tökéletes szépségért beletartozik még egyszeri alkalommal a szempilla festés, ezzel a kis halvány pillákat lehet feltűnővé és nőiessé tenni. Valamint egyszeri bajuszgyanta, hogy semmire se legyen gondod. Így lehetsz tökéletes és nőies, szőrmentes, ahol kell és tökéletes tekintetű és szemöldökű.

      Még egyszer összefoglalva, a DiamondDeal révén egy fantasztikus szépítő bérletben lehet részed, ahol 5 alkalomra szóló szemöldök szedés és festés tartozik bele, valamint egyszeri alkalomra szóló szempilla festést és bajuszgyantát is tartalmaz. Mindezt a Hugo Szépségszalonban veheted igénybe és most mindezt 8.000 Ft helyett 3.000 Ft-ért vásárolható meg, amellyel 63%-ot spórolhatsz. Vásárolj és lájkolj minket a facebookon is!

      Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


      A nap ajánlata

      MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

      10 alkalmas svédmasszázs bérlet teljes testre vagy hátra a IV. kerületben!
      20.000 Ft kupon ár helyett MA csak 16.990 Ft-ért!

      100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

      Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

      Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

      Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
      munkanapokon 10-17 óráig.

       +36-46/786-840

       help@diamonddeal.hu