Szabadulj meg az ekcémától! Elektrodinamikai diagnosztika és konzultáció 9.250 Ft-ért!

Medmis Intézet | Budapest, IX. ker.
Szabadulj meg az ekcémától! Elektrodinamikai diagnosztika és konzultáció 9.250 Ft-ért!
Fáj, ég, kirepedezik a bőr, eleged van a viszketésből? Az ekcéma gyógyítható! Itt a szenzációs megoldás! Végleg megszabadulhat kínzó panaszaitól. Elektrodinamikai ekcéma diagnosztika és konzultáció 9.250 Ft-ért a Medmis Intézetben, Budapesten és Győrben.
Ár:9.250Ft18.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
18.500 Ft
50%
9.250 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2013.06.11. - 2013.08.31

Kuponunk fontos tudnivalói

 • Századunk népbetegsége az allergia. Ezért az ekcémás megbetegedések száma is rohamosan nő.
 • A tünetek a következők: bőrviszketés, bőrszárazság, bőrfájdalom, bőr-érdesség, bőrpirosság, bőrgyulladás, esetleg felhólyagosodás, kisebesedés, berepedés, hámlás.
 • Az ekcéma a bőr allergiás gyulladás, amelynek belső okai vannak.
 • Magyar kutató és fejlesztő csoport létrehozott egy elektrodinamikai berendezést, az  IBR-SYSTEM ®-et, amellyel ki lehet mutatni ezeket a belső okokat, ily módon azok megszüntethetők.
 • Egy kezelési kúrával ma már gyógyíthatóvá vált az ekcéma.
 • Végleg megszabadulhat kínzó panaszaitól.
 • Nem kell állandóan kenegetnie.
 • Megszűnik a viszketés. Begyógyulnak a sebek.
 • Az ekcéma gyógyítható.
 • A kupon az elektrodinamikai ekcéma diagnosztikára és konzultációra tudod felhasználni. Nem tartalmazza a kezelések árát.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A vizsgálatot a Medmis Intézetben végzik el a megadott helyszíneken.
 • Kortól, nemtől függetlenül javasoljuk mindenkinek!
 • A vizsgálatot két helyszínen is igyénbe tudod venni: 1094 Budapest, Bokréta u. 7-13. (orvosi rendelő) vagy 9023 Győr, Teleki L. u. 53. fszt. 3. (orvosi rendelő).
 • A kupon vásárlása után időpontot kell foglalni,  +36 30 200 4596 telefonszámon, ahol a rendelő helyszínt is mond be (Budapest vagy Győr).
 • A szolgáltatóról bővebb információt itt olvashatsz: http://www.ibrsystem.hu/
 • A kupont 2013.08.31-ig tudod beváltani.
 • Egy vásárló egy kupont használhat fel a vizsgálathoz.

Medmis Intézet

Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Bokréta u. 7-13.

Kuponunk leírása

Elege van az állandóan bőr viszketésből? Véresre vakarja bőrét? Fáj? Ég? Kirepedezik? Vérzik? Elege van belőle, hogy szégyenli a kezein látható sebeket? Fél a sok gyógyszer esetleges mellékhatásaitól? Elege van a krémek, kenőcsök véget nem érő áradatából, amelyek a tüneteket ugyan enyhítik, de a probléma igazi okát nem szüntetik meg? Már mindenhol voltál, már mindent kipróbáltál és semmi eredmény. Szteroidokat meg nem használhatsz egész életedben.

Az ekcéma a bőr allergiás gyulladása, amelynek belső okai vannak.

Az ekcéma a bőrre kivetült belső probléma megnyilvánulása.

Itt a szenzációs megoldás! Végleg megszabadulhat kínzó panaszaitól. Nem kell állandóan kenegetnie. Megszűnik a viszketés. Begyógyulnak a sebek.

Magyar orvos-mérnök kutató és fejlesztő csoport kifejlesztett egy olyan berendezést, amely segített megtalálni az ekcéma valódi okát. Így vált lehetővé az ekcéma végleges, mellékhatás- és fájdalommentes gyógyítása.

A századunk népbetegsége az allergia. Ezért az ekcémás megbetegedések száma is rohamosan nő. A tünetek a következők: bőrviszketés, bőrszárazság, bőrfájdalom, bőr-érdesség, bőrpirosság, bőrgyulladás, esetleg felhólyagosodás, kisebesedés, berepedezés, hámlás.

Magyar orvos-mérnök kutató és fejlesztő csoport kifejlesztett egy olyan berendezést, amely segített megtalálni az ekcéma valódi okát. Így vált lehetővé az ekcéma végleges, mellékhatás- és fájdalommentes gyógyítása. Ez a diagnosztikai és terápiás készülék az IBR-SYSTEM ®.

Ekcémában a beteg immunrendszere túlterheltség miatt információs zavarokban szenved. A téves információk miatt a védekező rendszer nem képes a megfelelő hatékonysággal ellátni feladatát. Az IBR-SYSTEM ® elektromos és mágneses jelek formájában spektrumelemzis segítségével kiszűri a kóros információkat és egy speciális visszacsatolással kijavítja őket. Így a szervezet maga mutatja meg, hogy mi kell a gyógyulásához.

A kitűnő gyógyulási eredmények azt mutatják, hogy szervezetünk meghálálja, ha meghallgatják komplex jelzéseit, ami megmutatja az utat a gyógyuláshoz. Ezzel az eljárással 100 ekcémás betegek közül ma már 74 meggyógyul.

A DiamondDeal egy egészséges ajánlatot hozott neked. Egy elektrodinamikai ekcéma vizsgálaton és konzultáción vehetsz részt. Kideríthetd, mitől van az ekcémát és hogyan tudsz végleg megszabadulni tőle, kenőcsök nélkül. 18.500 Ft helyett csak 9.250 Ft-ért lehet a tiéd a kupon.

Legyél te is a rajongó táborunk újabb tagja, hiszen már több, mint 280.000 követőnk van! Lájkolj, spórolj!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 9% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

20.000 Ft értékű ajándékkártya a Diamond Masszázs Stúdió bármely szolgáltatására
7.500 Ft kupon ár helyett MA csak 6.790 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu