Szabad egy táncra? Ismerd meg a társastánc szépségét! Ütemezd be a szürke hétköznapokat!

Igar Tibor - Miami Tánciskola | Budapest
Szabad egy táncra? Ismerd meg a társastánc szépségét! Ütemezd be a szürke hétköznapokat!
A zene az kell. De mi lenne, ha mozogni is tudnál rá, méghozzá stílusosan? Ha eleged van, hogy a bulikban mindig másé a főszerep, így a hőn áhított srác vagy lány is, akkor lépj - akarom mondani-, táncolj a tettek mezejére! Legújabb magán táncóra ajánlatunkkal segítünk neked, hogy az alapoktól egészen a táncparkett ördöge kifejezésig juthass el!
Ár:2.500Ft5.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
5.000 Ft
50%
2.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
-0001.11.30. - 2012.02.29

Kuponunk fontos tudnivalói

Jó, ha tudod

 • A szép mozgás a szem muzsikája. S ki ne akarna szépen muzsikálni igaz?
 • A Miami Tánciskola mindenkit szeretettel vár, így olyanokat is, akik csak ismerkednek a zene ritmusával, s valamint olyanokat is, akik már lepaktáltak vele, csak gyakorlásra vágynak.
 • Rocky, salsa, cha cha cha, keringő, szamba, tangó, rumba, jive, foxtrott vagy bármilyen más egyéni kívánság. A Miami Táncsuliban te is diktálhatod az ütemet!
 • A kedvezmény értelmében 2 fő – lehet az a párod, falábú haverod, bolondos barátnőd – jogosult egy 60 perces ritmussal átitatott óra eltöltésére.
 • Saját részre 5 db kupont vásárolhatsz –ez pedig ugye 5-ször 60 percet jelent, mely idő alatt szinte már biztosan túljutsz az egyet jobbra, egyet balra teóriádon – de ajándékba bármennyit vehetsz, s meglepheted a családod, haverjaid „egy törődök veled, így hát tanulj meg táncolni” kuponnal.
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze az ajánlatunk!

Telefonon vagy e-mailen kell időpontot egyeztetned!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

Fontos tudnivalók

 • A tánc, ha nem is az életed értelme, de szebbé teheti mindennapjaid!
 • Javítja a testtartást, közösségformáló ereje van, s segít jobban megismerni a tested s vele együtt az embereket is.
 • Nem hiszed, hogy Fred Astaire vagy, akkor lepd meg magad és másokat is, és vásárold meg 2 fő részére szóló ajánlatunkat, mutasd meg vele, ha nem is tökéletes a sasszéd, a szíved attól még a helyén van!
 • Vásárolj magadnak maximum 5 kedvezményes kupont, ajándékozz bármennyi kupont szeretteidnek, s így akár a környezeteddel együtt fedezheted fel a ritmus hangját!
 • A kupon megvásárlástól számítva 2012.02.29-ig váltható be!
 • Fontos, hogy telefonon az +36/20-494-1722 telefonszámon vagy az info@miamitanciskola.hu e-mailen egyeztess időpontot!

Más kedvezménnyel nem vonható össze!

Igar Tibor - Miami Tánciskola

Szolgáltatás helye
2600 Vác, dr. Csányi krt. 58. I. emelet

Kuponunk leírása

Izzad a tenyered? Remeg a lábad? Megfájdul a fejed, amikor táncos bulikra vagy hivatalos? Mostani kedvezményes ajánlatunkkal orvoshoz sem kell fordulnod a tünetek enyhítése érdekében, hiszen maga a Miami Tánciskola írja fel neked a receptet, ami garantáltan nem vényköteles. A legjobb az egészben, hogy ha szégyenlős vagy, esetleg falábúnak tartod magad, elkerülheted a kíváncsi szemeket, hiszen magánóra révén csak te a tanár és a barátnőd vagy éppen a haverod fog egy ritmusra mozogni.

A táncról nagyon sok minden elmondható: szenvedélyes, csábító, vicces, akrobatikus és, ami most a legfontosabb, hogy hihetetlenül kedvezményes is! Jönnek a karácsonyi partyk a szilveszteri őrültségek, s szinte biztos vagyok benne, hogy ti is szeretnétek a boogiet a lábatokban megmutatatni, kedvesetekkel egy feledhetetlen estét eltölteni. Mindamellett, hogy a tánc javítja a testtartást illetve kiváló egyensúlyérzéket fejlesztő és kondíciót javító szerepe van, a lélekre gyakorolt hatása sem elhanyagolható. A szívünk egy ritmusra dobban az ütemmel, miközben testünk reagál erre a lélek-hang kombinációra és elkezdi a lábunk járni dallamot…

S itt jövünk mi ajánlatunkkal a képbe, méghozzá azért, hogy ne keresgélj olyan sokáig az ütemek között. A Vácon található Miami Tánciskola ezúton hívja táncba az eddig csak petrezselymet árulókat, a rocky, salsa, cha cha cha, keringő, szamba, tangó, rumba, jive, foxtrott vagy bármilyen más egyéni kívánsággal is érkezőket, s elhiteti veled, hogy a Fred Astaire a szívedben van, nem a lábadban. Na jó, egy kicsit ott is, de ezt megtanulod az órákon. Kivételes ajánlatunk értelmében tehát, a tánciskola 2 fő számára biztosítja 50%-os kedvezménnyel egy 60 perces óráját. Így 5.000 Ft helyett, most 2.500 Ft-ért párban rophatjátok a táncot!

Kellemes, hangulatos környezet Vácon, profi tánctanár, meghitt pillantok és ritmus mely garantáltan a lábadba ívódik. Mi ezt ajánljuk Neked, akár saját részre, akár barátodnak, s szinte biztos, hogy új értemet nyer majd a közös szórakozás fogalma! Légy bátor és merj táncolni! Mi adjuk a hatalmas kedvezményt, neked csak a cipőd, a váltóruhád és a „párod” kell bepakolni az utazódba! Gyere, ha nevetni akarsz, siess, ha romantikus tánc elsajátítására vágysz, s akkor se maradj otthon, ha csak egy órát szeretnél szívvel-lélekkel és két falábbal egy kellemes környezetben eltölteni!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Távozzatok zsírpárnák - itt a BodyLUX, 6 alkalmas zsírbontó bérlet!
7.900 Ft kupon ár helyett MA csak 6.690 Ft-ért!

Tombola nyár a DiamondDeal-en

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu