Svéd-bambuszmasszázs kombi ahogyan Te szeretnéd + botox hatású arcpakolás 2500 Ft

Csodák Forrása | Budapest, VII. ker.
Svéd-bambuszmasszázs kombi ahogyan Te szeretnéd + botox hatású arcpakolás 2500 Ft
Ajánlottak már neked „amit te akarsz” masszázst? Nos, most a választás lehetőségét kínáljuk, hiszen Te tudhatod, neked melyik kezelésre, milyen hosszan van szükséged: Egy órás masszázs, amin belül Te döntesz, mennyi legyen svéd, és mennyi a bambusz? Ráadásként egy botox hatású arcpakolás? Tetszik?
Ár:2.500Ft5.200 Ft
650 Ft foglalóval

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
52% kedvezmény
5.200 Ft
52%
2.700 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2012.10.15. - 2013.01.15

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon 60 perces masszázsra jogosít fel
 • Választhatsz: teljes egészében svédmasszázs, vagy bambusszal végzett masszázs közül
 • DE az egy órát fel is bonthatod, tetszőleges arányban (pl 20 perc svéd, 40 perc bambusz)
 • A masszázshoz ajándék botox hatású arcpakolás is jár!
 • Az ARGIRELINE botox hatású krémmel történő arcpakolás bármely variációs kezelés mellé jár.
 • Előzetes bejelentkezés szükséges.
 • Foglalós vásárlás: Az ajánlatot 650 Ft foglalóval is meg lehet vásárolni!
 • Foglalós vásárlást csak utalással vagy bankkártyás fizetéssel fogadunk el! Jelen akciónál a foglaló személyes banki befizetése nem lehetséges.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A kupon október 15-től váltható be
 • A kupont január 15-ig lehet felhasználni
 • A szolgáltatónál legkésőbb október 30-ig időpontot kell egyeztetni!
 • Beváltás előtti időpont egyeztetés szükséges: Jánvári Beáta +36/30-696-3265
 • Bármennyi kupont vásárolhatsz!!
 • A szolgáltatóról bővebb info: www.csodakforrasa.hu
 • Cím: 1077 Budapest, Almássy utca 4. fehér kapucsengő (Blahától 1 perc séta)
 • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni! Ha nem értek el minket telefonon küldjetek smst vagy írjatok emailt az időpont előtt minimum 48 órával!Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik.

Csodák Forrása

Szolgáltatás helye
1077 Budapest, Almássy utca 4.

Kuponunk leírása

Nem vagyunk egyformák. És nem is ugyanaz a terhelés éri nap mint nap a szervezetünket, izmainkat, csontrendszerünket, így nem lehet ugyanaz a masszázsigényünk sem. Van akinek a kézzel végzett svédmasszázs a hatásosabb, de biztosan vannak nem kevesen olyanok is, akik a bambusszal végzett masszázst érzik hatékonyabbnak, az ad számukra felfrissülést, ellazulást. Te vajon melyiked kedveled? A hagyományos, kézzel végzett izom átmozgatást, lazítást, vagy a bambusszal végzett, a mélyebb izomrostokat is átdolgozó masszázst? Nem tudod még, mert nem próbáltad mind a kettőt? Itt az alkalom! És ha már a masszázsban izmaid ellazulnak, miért ne simuljanak ki az esetleges mimikai ráncaid az ajándékba kapott ARGIRELINE botox hatású krémmel történő arcpakolással?

Izmaink nap mint nap folyamatosan különböző igénybevételeknek vannak kitéve, ami egy idő után azok fáradását okozhatják, folyamatosan feszülnek, izomcsomók alakulnak ki. Erre már régóta nagyszerű a masszázs, hiszen a masszőr a svéd típusú masszás során ezeket a csomókat igyekszik eldolgozni, fellazítja az izomrostokat, így hozva azokat ismét jó kondícióba. A svédmasszázs öt alapmozzanata, a simítás, a dörzsölés, a gyúrás, az ütögetés, és a vibráció (más néven rezegtetés) mind mind azt szolgálja, hogy az izmok újra jó kondícióba kerüljenek. De nem csak az izmoknak, hanem a bőrnek is kedvező hatású, hiszen a dörzsölés nem csak lazít, de bőrfelszíni vérbőséget is hoz magával, gyorsul a bőr anyagcseréje, javul az oxigénellátása, fiatalosabb, egészségesebb lesz. És ne feledjük: ha a testünk rendben van, lazák az izmaink, fájdalom nélkül mozgunk, egész valónk boldogabb, jobb kedvvel tekintünk a világba. Így lesz a masszázsnak hármas hatása: a test, a lélek, és a magunk kisugárzásával a környezetünk is szebbé válik.

Az elmúlt években a svéd típusú masszázs mellett egyre nagyobb népszerűségre tesz szert a bambusszal végzett masszázs is. Különleges ez a masszázs több szempontból is. Hiszen a bambusz többféle vastagságban áll rendelkezésre, így szinte minden testrészhez megfelelő választható. Az olajos bőrön végzett, változó erősségű nyomással végzett masszázs során a mélyebb szövetek is jól átmozgathatóak, fellazíthatóak. De a bambusznak van még egy igen érdekes, a masszázst valóban egy kivételes élménnyé tevő tulajdonsága is. A bambusz felülete egy speciális külső sejtfalborítású anyagot, kovasavat tartalmaz. Ez egyfajta kvarcbevonatot képez a bambusz felületén, amely fizikai nyomás, vagy hő változás hatására elektromos energiát generál. Ez a piezzoelektromosság, ami egy meleg, szinte bizsergető érzést idéz elő a bőrben. A bambusz melegsége, és a bizsergés egy különleges érzést kölcsönöz a masszázs során. A bambusz az érezhető hatás mellett a természet közeliséget is a masszázs-szobába csempészi arra a kis időre, ameddig a kezelés tart, így alakítva ki még sajátosabb hangulatot.

Melyik is az igazán neked való? Erről neked kell döntened! De bárhogy is döntesz, az biztosan jó lesz, hiszen ellazulva, megújulva távozol majd. De még nem. Hiszen az ajándék arcpakolásod még most jön. Az ARGIRELINE botox hatású krém szinte mindenkinek segíthet, hiszen tudjuk, a mimikai ráncok már egészen fiatalon kialakulnak. Ezek azok az apró kis redők a száj, a szem környékén… Nos, eddig ezeket botox injekciókkal igyekeztek kezelni, de a szúrásoktól nagyon sokan félnek. Erre jelent alternatívát ez a krém, aminek a hatásmechanizmusa gyakorlatilag azonos a botoxal, de szúrások nélkül, és sokkal kíméletesebben. Már egy kezelés után is jelentősen csökkennek a kis ráncok, amit úgy éri el, hogy egészen egyszerűen nem engedi a kis izmocskáknak összehúzni a bőrt. Ugye milyen egyszerű? És a nagyszerű ebben az, hogy most ezt ajándékba kapod!

De mi is az, amit ajánlunk: Egyórás masszázs, a Te választásod szerint: vagy svédmasszázs, vagy bambusz masszázs, vagy mindkettő, az általad kért időtartamban az egy órán belül. Plusz, ajándékba egy ARGIRELINE botox hatású krémmel végzett arcpakolás, hogy ragyogó arccal távozhass a szalonból. És mindezt most az eredeti 5.200 Ft helyett mindössze 2.500 Ft-ért, 52% engedménnyel!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 17% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

ULTRA HIFU 4&1-ben alakformáló kezeléssel integethetsz az integető izom, felkar és oldalhurkáknak!
11.900 Ft kupon ár helyett MA csak 9.900 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu