RÓLAD SZÓL! Személyes életviteli tanácsadás a kiegyensúlyozott életért!

Életviteli tanácsadás - Szűcs Ágnes | Budapest, VI. ker.
RÓLAD SZÓL! Személyes életviteli tanácsadás a kiegyensúlyozott életért!
Te hogyan éled meg a mindennapokat? Mostanában sokszor vagy mélyponton, mert semmi nem úgy sikerül, ahogyan Te elképzelted? Unod már a mindennapos reggeli vitákat a pároddal és így Te sem érzed magad jól a bőrödben? Ha minderre igennel válaszoltál, ez az ajánlat Neked szól! Személyes életviteli tanácsadás 1 órában Szűcs Ágnes életviteli tanácsadónál! (VI. kerület) CSAK 3.490 Ft!
Ár:3.490Ft35.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
91% kedvezmény
35.000 Ft
91%
31.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.04.06. - 2016.06.24

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon 1 alkalmas 1 órás egyéni, személyre szabott életviteli tanácsadást tartalmaz. A foglalkozás egyéni, így az CSAK RÓLAD SZÓL!
 • A területek, amelyek közül választhatsz:
  • jövőtervezés,
  • párkapcsolat,
  • pályaválasztás,
  • önmagunk elfogadása,
  • krízis kezelés (magánélet és munka területén),
  • karrier építés,
  • élethelyzet-problémák és kezelése
 • A tanácsadás során a fent felsorolt, bármely problémás élet-területed elmondhatod a szakembernek, feltárjátok a probléma gyökerét, kidolgozzátok az adott szituációra a megoldási alternatívákat, ezzel kisimítva az adott életterületet.
 • Megalapozott döntések, stabil élet!
 • A tanácsadáshoz szükséges esetleges eszközöket a szolgáltató biztosítja a számodra!
 • A kupon 2016. június 24-ig váltható be, előzetes bejelentkezés szükséges a következő telefonszámon: +36-70/943-8835.
 • Már az előzetes bejelentkezés során szükséges egyeztetned a szolgáltatóval, hogy mely problémás élet-területed szeretnéd megoldani a konzultáció során!
 • Egy kupont vásárolhatsz saját részre, egyet ajándékba!
 • Időpont módosítás vagy lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Kérjük a pontos érkezést, mert a következő pontosan érkező vendéget nem áll módunkban megváratni.

Életviteli tanácsadás - Szűcs Ágnes

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 08:00-20:00
Szolgáltatás helye
1062 Budapest, Andrássy út 98.
MagNet Közösségi Ház

Kuponunk leírása

Szabadság, szerelem..!

Magánéleti-és munkahelyi gondok? A kollégák minden nap fúrnak valamivel? Eleged van abból, hogy amikor fáradtan hazaesel meló után, még otthon is kapod az "ívet"? Nem kell, hogy ez így maradjon..

Az ajánlatunk egy személyes tanácsadás, amely CSAK RÓLAD SZÓL és az életed bármely területét érintheti.

Szűcs Ágnes életvezetési tanácsadóról olvashatsz egy pár soros bemutatkozást, hogy tudd, kihez fogsz menni és, hogy nagyszerű kezekben leszel. 

Szűcs Ágnes életvezetési tanácsadó

"Tanulmányaimat a Pénzügyi Számviteli Főiskolán kezdtem, majd Hollandiában, a Business School Ijselland-ban szereztem nemzetközi diplomát. Az MBA képesítést az Oxford Brooks Egyetemen szereztem meg. A Magyarországi FMCG szektor meghatározó multinacionális vállalatainál a Philip Morrisnál és a Tesco-nál kezdtem a pályafutásom. Majd olyan cégek átvilágításán és hatékonyabbá tételén, nemzetközi szervezetfejlesztésén dolgoztam, mint a Libri vagy az I center vagy az Office Depot. Hiszek a folyamatos fejlődesben, így magamat is folyamatosan képzem a nemzetközi szakmai téren.
Nemzetközi üzlet, szervezési és személyzeti tapasztalataimmal szeretném a magyar embereket is segíteni és visszaadni, amit ettől az országtól kaptam. Ezért hoztam létre ezt a weboldalt és társadalmi tevékenységként nagyon kedvező, önköltségi díjjal szeretnék minél több embernek segíteni, hogy sikeres és boldog legyen. 
Hívj, ha neked is segíthetek!"

A területek, amelyek közül választhatsz: jövőtervezés, párkapcsolat, pályaválasztás, önmagunk elfogadása, krízis kezelés (magánélet és munka területén), karrier építés, élet-közepi válság. 

Személyes konzultáció

Az élet nemcsak játék és mese.. ismered ugye ezt a klasszikust? Mindenki életében vannak problémák, hullámhegyek-és völgyek, hol jó minden, máskor hozzá se szólnál a párodhoz, vagy a szüleidhez. Személyes tanácsadás ajánlatunkkal most megoldást találhatsz minden benned lévő blokkra, megkeresitek a problémák gyökerét és kielemzitek. 

Stabilitást visz az életed egyes területeibe. A tanácsadó segítségével a nehéz kérdésekben objektív, megalapozott döntéseket hozhatsz. Minél több életterületet látsz át és alapozol meg stabilan, annál könnyebbé válnak a mindennapjaid. Kidolgozzátok az adott szituációra a megoldási alternatívákat, ezzel kisimítva az adott életterületet.

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 310.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Komplett fényre sötétedő dioptriás szemüveg készítése látásvizsgálattal, választható kerettel
19.990 Ft kupon ár helyett MA csak 16.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu