Robbanjon az adrenalin, elég a hétköznapok egyhangúságából, Lőjj az unalomra a harctéren!

PAINTBALL Hungary Kft. | Budapest
Robbanjon az adrenalin, elég a hétköznapok egyhangúságából, Lőjj az unalomra a harctéren!
Nem tudod, ki áll szemben, csak magadra és a társaidra számíthatsz ebben a harcban! Négy órán keresztül nem gondolsz a világra, csak a cél lebeg a szemed előtt: életben maradni, és győzelemre vinni a társakat! Igen, a Paintball magával ragad, és ezt 100 lőszerrel, 3500 Ft helyett 1750 Ft-ért tapasztalhatod meg!
Ár:1.750Ft3.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
3.500 Ft
50%
1.750 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2012.05.23. - 2012.09.15

Kuponunk fontos tudnivalói

 • Összesen 26 hektár terület áll rendelkezésre a játékhoz
 • A Paintball fegyverek sűrített levegővel működnek.
 • A kilőtt "lőszer" zselatingolyó, ami nem mérgező festékanyagot tartalmaz, ez a festékanyag kimosható, de védőruházatot a szolgáltató biztosít
 • A játékvezető utasításait mindenkinek kötelező betartani
 • Ittas állapotban a játék nem vehető igénybe.
 • Érvényes találat esetén le kell vonulni a pályáról, a fejvédő csak a pályán kívül vehető le
 • A pályán csak sisak-fejvédővel lehet tartózkodni
 • Az ajánlat 100 db lőszert is tartalmaz!!!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A kupon 2012.09.15-ig használható fel.
 • Egy személy bármennyi kupont vásárolhat
 • A kupon felhasználása előtt időpontegyeztetés szükséges telefonon: 06-30/931-2202 vagy emailban: cserveny.laszlo@paintballhungary.hu
 • Az ajánlat tartalma: terület bérleti díját 4 órás játékidőre, 100 db lőszer, 9 pálya (speed, kábeldob, fenyves, árkos, szerelőcsarnok, konyhaépület, labirintus, dzsungel, legénységiépület), teljes felszerelést (paintball marker, védőmaszk, védőoverál, hölgyek részére védőmellény), játékvezető és segítő, korlátlan ásványvíz a játék idejére. Parkoló, öltözővécé, mosdó, bográcsozási és hús sütési lehetőség.
 • Plussz lőszer a helyszínen vásárolható
 • Nyitvatartás: Hétfőtől vasárnapig 08:00-tól kezdődhet az elsőjáték, és az utolsónak 21:00-ig be kell fejeződnie.
 • Mivel fedett terep is rendelkezésre áll, a játék esős időben is megtartható

PAINTBALL Hungary Kft.

Szolgáltatás helye
2000 Szentendre Szentlászlói út, Izbég laktanya

Kuponunk leírása

Eleged van a mindennapok taposómalmának unalmából, belefáradtál a szomszédod napi zsörtölődésébe, és a párodnak sem jó semmi mostanában? Hívd össze a csapatot, és irány egy harcos, felszabadító paintball csata! A játék kitakarít belőled minden unalmat, bosszúságot, egyhangúságot! Idegenkedsz a fegyverektől? Próbáld ki ezt a játékot, és megváltozik a véleményed! A paintballal kapcsolatban mindenképpen!

De miről is szól ez az ajánlat: részt vehetsz egy paintball játékon Szentendrén az Izbég laktanyában, és hogy ne csak rejtőznöd kelljen, már induláskor lőszereket is adunk. A helyszínek sokasága, és különböző játékformák várnak, s még azon sem kell izgulnod, hogy mi van akkor, ha esik az eső, hiszen fedett harci terep is a rendelkezésre áll!

Paintball szűz vagy még, vagy a társaid azok, akiket magaddal csábítottál? Nektek találták ki a villám pályát, ahol csak egy a cél a szemben álló két csapat között: az egyik oldalon mindenkit likvidálni, a győztes az a csapat, ahol legalább egy harcos állva maradt! A pályán elhelyezett fedezékek adnak némi esélyt a túlélésre.

Paintball

A tapasztaltabbak azonban már nyugodt szívvel mehetnek a többi pályára, hiszen összesen tizenegy különféle kihívásból lehet választani, amelyek között vannak gyorsak, mint a palánk, vagy a kábeldob, de vannak különleges kihívást jelentőek is, mint a konyha, ahol a több helyiségből álló épületben kell úgy megtalálni a zászlót (és kivinni), hogy közben még életben is maradunk. Csapatjátékot kíván a legjavából, talán ezért is lehet nagyszerű egy munkahelyi csapatépítő részeként itt enyhíteni a munkahelyi stresszen. De persze a tankmosó, vagy a torony is különleges a maga nemében, hiszen a felderítettség teljes hiánya különleges bátorságot kíván ezeken a pályákon. A dzsungelben a rejtőzködés nagymesterévé válhat a harcos, míg a lövészárok, a maga több mint 200 méternyi járatrendszerével a tájékozódóképességet teszi próbára.

Paintball

Mint jeleztük, ebben az ajánlatban nem engedünk védtelenül a farkasok közé, hiszen már indulásnak kapsz 100 lőszert. Na és ha elfogy? Nem probléma, hiszen a szünetekben természetesen vásárolhatsz utánpótlást, hiszen ha már harc, legyen harc, biztosan nem akarsz majd kimaradni a következő körből sem!

Egy szó mint száz: ez egy igazi játék, elsősorban felnőtteknek! Egy olyan élménnyel gazdagodtok majd, amire sokáig emlékeztek, és sokaknak beszéltek majd róla. Állj fel a számítógéptől, ne a monitoron lövöldözz, hanem próbáld ki élőben is: Milyen Rambónak lenni (De vigyázz, itt vissza is lőnek, nem úgy, mint a filmekben!). S ha már megérezted a harc ízét, és visszatérnél? Vagy hoznád a haverokat is? Az osztályt a gimiből, vagy a főiskolai csoporttársakat? Semmi gond, annyi kupont vásárolsz, amennyit szeretnél!

Paintball

Mi van akkor, ha nem találsz olyan vállalkozó kedvűeket, akik veled tartanának (amit azért egy kicsit kétlünk)? Semmi probléma, a pályán szinte mindig akad olyan csapat, akikhez csatlakozni lehet, és a közös játék, a taktika kidolgozása hamar barátokká teszik a játékosokat!

Tehát, mit is tartalmaz ez a kivételes ajánlat, ami egy igazán tartalmas délelőttöt, vagy délutánt adhat neked, és mindazoknak, akiket magaddal tudsz csábítani: a terület bérletidíját 4 órás játékidőre, 9 pálya (speed, kábeldob, fenyves, árkos, szerelőcsarnok, konyhaépület, labirintus, dzsungel, legénységi épület), teljes felszerelést (paintball marker, védőmaszk, védőoverál, hölgyek részére védőmellény), játékvezető és segítő, korlátlan ásványvíz a játék idejére. Valamint természetesen, parkoló, öltöző vécé, mosdó, bográcsozási és hússütési lehetőség – és ezzel már teljessé is válik a nap! 100 darab lőszert adunk, hogy ne tudjanak azonnal kiütni a játékból, de természetesen a helyszínen vásárolható, mindössze 10 Ft/db áron! Nem győzzük eléggé hangsúlyozni: ez egy igazi adrenalinbomba! És mindez (ne felejtsd a 100 lőszert!) most 3750 Ft helyett 50% kedvezménnyel 1750 Ft-ba kerül!

A játék helyének elérése:

 • Autóval a 11-es főútról Lajos forrás felé kell lekanyarodni.  A Szentendre végét jelző tábla után kb. 400 méterre tábla mutatja az utat Pilisszentlászló felé. Ezen az úton haladva 500 méter után már látszik a laktanya jobbkéz felől.
 • HÉV-vel vagy távolsági busszal Szentendréig, a HÉV vagy buszvégállomásról helyijárat szállít a laktanya kapujáig.
 • HÉV: Batthyányitér – Szentendre vonalon
 • Távolsági buszjárat: ÚjpestVároskapu - Szentendre

GPS koordináták:

É 47.6968110363  K 19.0329399152

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 20% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

3 alkalmas hajtő festés vagy melírozás bérlet a White Angel Stúdióban + ajándék hajvágással!
9.190 Ft kupon ár helyett MA csak 7.350 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu