Reményt a leukémiás kicsiknek, a Remény Alapítvány segítésével 500 Ft is nagy segítség lehet!

Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány | Országos
Reményt a leukémiás kicsiknek, a Remény Alapítvány segítésével 500 Ft is nagy segítség lehet!
Ha valaki nagy beteg, segítségre szorul. Ha a leukémiával harcol, sok támogatásra van szüksége. És ha gyermek harcol a gyilkos kórral, a jövőt mentheti meg egy segítő kéz. A Remény Alapítvány ezt a kezet akkor is nyújtja, ha mások már lemondtak a kis betegről. Ők valódi reménysugárt adnak a legnagyobb bajban a gyermekeknek!
Ár:500Ft500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
A kupon beváltható:
2012.11.01. - 2013.12.31

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon megvásárlásával egy fontos tevékenységet, a leukémiás és daganatos gyermekek gyógyítását és rehabilitációját támogatod.
 • Bármennyi kupont vásárolhatsz.
 • A kupont vagy kuponokat bankkártyás és utalásos fizetéssel is meg tudod vásárolni
 • A kuponokat nem kell kinyomtatni, hiszen ez adomány, nem kell a kupont beváltani
 • A DiamondDeal semmilyen költséget nem von le az adományodból.
 • a facebook alkalmazás használatával rengeteg ismerősöddel tudathatod, hogyan segíthetnek a beteg gyermekeken, ha van egy kis időd ne habozz használni - csak pár kattintás

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • KÖSZÖNET AZOKNAK AKIK RÁNYOMNAK A MEGVESZEM GOMBRA, DE AHHOZ, HOGY A GYERMEKEK MEGKAPJÁK A TÁMOGATÁST AZ ÖSSZEGET KI IS KELL FIZETNI.
 • Az alapítvány: Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány.
 • Az alapítványról bővebb információ: www.remenyalapitvany.hu
 • Facebook oldal: https://www.facebook.com/veledvagyok
 • Az alapítvány főbb adatai: Adószám: 18557071-1-09, Bankszámlaszám: Erste Bank Hungary Nyrt., 11993001-02325172-10000001
 • AKKOR SEGÍTS EGY KATTINTÁSSAL, HOGY SEGÍTHESSÜNK A BETEG GYERMEKEKNEK!
  Az alábbi linkre kattintva, az alkalmazás használatával megoszthatod a Facebook ismerőseiddel a kampányunkat!
  REMÉNY KAMPÁNY FACEBOOK ALKALMAZÁS

Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Időpont egyeztetés:
Fax: +36/52-532-459
Szolgáltatás helye
4032 Debrecen, Cívis u. 5. 3/28.

Videó

Kuponunk leírása

Leukémia – egy szörnyű szó, amiről a legtöbb embernek azonnal a reménytelenség, a gyilkos kór okozta vég jut eszébe. Gyermek-leukémia: elrettentő szóösszetétel, ami már sokak számára a végső kétségbeesést jelenti, a kilátástalannak látszó küzdelmet, hogy legyen holnap, és holnapután is. És mindeközben az apróságok erejüket megtöbbszörözve igyekeznek küzdeni. A Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány létrejötte egy ilyen küzdelemnek, egy sikeres küzdelemnek köszönhető, hiszen a szervezet elnöke személyesen volt érintett: megtapasztalta azt, mennyi erő, és energia szükséges ahhoz, hogy a leukémia leküzdött betegségnek számítson.

A szülők minden esetben mindig mindent megtesznek, megtennének, a gyermekük gyógyulása érdekében. Sokszor azonban ez vagy kevés, mert ennél is több kellene – hiába az édesanya, édesapa minden erőveszítése, vagy pedig egészen egyszerűen már nincs több amit adjanak! Nem csak a gyermekeknek kell a remény, hanem a szülőknek talán még inkább, amikor már mindent kilátástalannak látnak a harcban…

De miben is számíthatnak az alapítványra azok, akik mindennapos harcukat vívják? A kisbetegek gyógyítása nem kis anyagi erőfeszítést igényel, s ez sok esetben meghaladja a család erejét, az alapítvány ilyenkor segítő kezet nyújt. A csontvelő átültetés után, a steril környezet megteremtéséhez kérelem nélkül biztosítanak egységcsomagot, ami segít abban, hogy a kis beteg a megfelelő környezetben lábadozhasson.

Az alapítvány azonban jelentős anyagi forrásokat fordít a gyógyító intézmények segítésére is, célzott eszközbeszerzésekben nyújt támogatást. Ezeknek a forrását az adózók 1% felajánlása mellett adományokból fedezik.

 

De nem csak pénzzel segítenek, hiszen a gondoskodás nem csak anyagiakban mérhető – habár mindenhez szükséges. Hozzájárul a kórházpedagógusok képzéséhez, amivel jelentősen javíthatják a betegek életminőségét. Ehhez az is jelentősen hozzájárul, illetve támogatja a rehabilitációt is, hogy szabadidős programokat, üdüléseket is szerveznek. A gyógyulást segíti, illetve a betegséget leküzdők visszatérésének gyorsításához jelentősen hozzájárulhat a gyógytornász munkája, ehhez is adnak támogatást.

Az eredmények? Az alapítvány eddig 105 millió forinttal segítette közvetlenül a betegeket, vagy családjukat, vagy eszközökkel az intézményeket, vagy programokkal, oktatással. Hogy ezt megvalósíthatta, köszönhető a sokezer embernek, akik 1%-ot ajánlottak fel az adójukból, vagy külön adománnyal segítették a szervezet munkáját. Hogy ezt a nemes munkát továbbra is végezhessék, a Diamonddeal által indított kampány is jelentősen hozzájárulhat. Mi bízunk Bennetek, hiszen tudjuk: ez a pénz nagyon jó helyre megy, az egyik legmagasztosabb célt, az élet védelmét, a gyermek gyógyulását szolgálja.

Sajátos ez a kuponunk, hiszen nem eladunk, hanem egy nagyon magasztos célra kérünk: azt kérjük, hogy támogassátok az alapítványt céljaik elérésében. A kuponunk 500 Ft, de ha lehetőséged van rá, nagyobb összeggel is támogathatod a szervezetet, hiszen bármennyi kupont vásárolhatsz!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 18% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Ki ez a jó pasi? Műtermi portfólió fotózás férfiaknak Gráf Ildikó profi fotós kamerája előtt
13.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.490 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu