Profi fotósorozat családodról, rólad, vagy kedvesedről, most 70.000 Ft helyett 12.000 Ft-ért!

Brilliant-Art Kft. | Országos
Profi fotósorozat családodról, rólad, vagy kedvesedről, most 70.000 Ft helyett 12.000 Ft-ért!
Egy műtermi fotósorozat érték, és egyben örök és csodálatos emlék lehet kedvesedről, családodról, vagy rólad a kedvesednek. Egy profi fotós valóban azt mutatja meg rólad, amit Te is szeretnél, ha mások benned látnának. Most itt az alkalom arra, hogy egy értékes, szép sorozatot készíttess.
Ár:12.000Ft70.000 Ft
3.120 Ft foglalóval

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
83% kedvezmény
70.000 Ft
83%
58.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2012.09.20. - 2012.11.30

Kuponunk fontos tudnivalói

 • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval
 • Az ajánlat része nem csak a 150 fotó, és a 20 kép retusálása, hanem a profi sminkes, fotósok és a stúdió
 • A képeket CD-n kapod meg
 • Bármennyi kupont vásárolhatsz, így akár külön-külön minden családtagodról készíttethetsz egy csodálatos sorozatot
 • A fotózás műteremben, zavartalan körülmények között történik
 • A kupont 2012.11.30-ig lehet beváltani

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

 • A kupont akár előleggel is megvásárolhatod ( 3.120 Ft előleg a vásárláskor, a fennmaradó 8.880 Ft-t a szolgáltatónak kell fizetni a kupon beváltásakor )
 • A beváltás előtt időpont egyeztetés szükséges a brilliant.art.kft@gmail.com email címen, illetve a 06 30/628-4653 telefonszámon.
 • A kupon a megvásárlást követően beváltható (előzetes egyeztetés!)
 • Egy személy bármennyi kupont vásárolhat.
 • A szolgáltatóról bővebb info: http://www.studiogs.szunyi.com/
 • Cím: 1015 Budapest, Donáti utca 17. (Batthyány tértől pár percre)

Brilliant-Art Kft.

Szolgáltatás helye
1015 Budapest, Donáti utca 17

Kuponunk leírása

Álmodtál már arról, ami csak a profi fotómodelleknek adatik meg? Hogy egy sminkes csak veled foglalkozzon, miközben a fotós Neked állítja össze a műtermet, a Te bevilágosításoddal foglalkozik, és téged fotóz körbe egy műteremben? Vagy gondoltál már arra, hogy milyen szép lenne egy olyan CD, amin a családod van lefotózva sok-sok szép képen, s ezt a bemutatót akár a rokonoknak is átadhatod, hogy megmutasd: Ezek vagyunk mi! Vagy nem szerettél volna még kedvesednek adni egy olyan képet, ami a legtöbbet, és a legszebben mutatja meg rólad? Vagy Te nem szeretnél a kedveseddel egy közös emléket, egy szép fotósorozatot? Ugye a fentiek közül volt már olyan, ami bevillant egyszer-egyszer? Nos, itt az alkalom, mert a Brillant-Art Kft. ajánlata révén most Te, vagy a kedvesed, vagy a családod lehet a sztár, akit egy profi fotós rajong körül, akikről szebbnél szebb képeket készít!

A legtöbbünk szeretné megörökíteni élete nagy eseményei mellett Önmagát, vagy szeretteit is, hogy később, akár hosszú évek múlva, elővehesse, és rácsodálkozzon – ilyenek voltak? Ilyenek voltunk? Persze ezek a fotók biztosan szépek, és jónak is tűnnek egy adott pillanatban,de egy igazán profi által készített képeknek – egyetérthetünk szerintem – nincs párjuk. Hiszen ők tudják, és független szemmel látják, hogy mik az erősségek, amiket ki kell, és ki lehet emelni, és mik azok, amiket nem kell egy fotózás során erőltetni. Arról ne is beszéljünk, hogy az amatőr fotóink az esetek többségében előkészületek nélkül készülnek. S persze be nem vallaná a készítő – de utólag mindig talál rajta kisebb, nagyobb hibákat.

 • Neked mindened a családod, és szeretnéd, ha olyan emléket tehetnél el a polcra, amit elővéve visszaemlékezhetsz évek múlva is a mostani idilli állapotra? Neked is szól a mostani ajánlatunk!
 • Imádod a kedvesedet, és megajándékoznád egy olyan albummal, ami téged mutat, a lehető legelőnyösebb oldalaidat kiemelve? Amit távollétedben is szívesen nézeget majd? Neked is szól ez az ajánlat!
 • Szeretnél párodról egy profi fotósorozatot, hogy a polcról leemelve akár nyugdíjasan is végignézzétek majd? Vagy egy közös képsort, ahol kapcsolatotokat örökítitek meg? Ez az ajánlat nektek is jó lehet!

A Brillant-Art kft. ajánlatával bármely fenti cél megvalósítható, hiszen egy hangulatos műterembe vonulhattok el, sminkessel, hogy az arc is szép legyen a képeken, és a profi fotóssal. A különleges környezet, a megszokottól eltérő szituáció nem lesz zavaró, erről gondoskodnak, s így az elkészült képek természetesként hatnak annak ellenére, hogy műteremben készülnek. és a képek csak készülnek, sorban, egymás után, hiszen összesen 150 db fotó kerül majd a számítógépre! S ebből a másfélszázból kerül majd ki az a 20, amely még különlegesebb lesz, hiszen egy teljes utómunka után kerül rögzítésre! Korrigálásra kerülhetnek a pár napig meglévő pattanások, hogy ne zavarják az összképet, de sok más problémát lekezelnek. Vagyis: elkészül a Te, a Kedvesed, vagy Családod portfoliója.

Persze most mondhatod, hogy miből fizess Te egy sminkest a fotós mellé, de amúgy is, ez nagyon sokba kerül. Pedig nem, a DiamondDeal ajánlata révén megfizethetővé vált neked is!

S még kompromisszumot sem kell köss, kiről készítteted a képeket, hiszen bármennyi kupont vehetsz, akár magadnak, akár ajándéknak!

Mit is ajánlunk

Egy teljes műtermi fotózást, profi sminkes segítségével, és egy profi fotós készti majd a felvételeket. Az összesen 150 elkészült képből 20 db-ot retusálnak, hogy az esetleges hibákat korrigálják. Az összes képet CD-re írva adják át Neked! A teljes program ára 70.000 Ft lenne, de Te most 12.000 Ft-ért juthatsz hozzá, a kupon megvásárlásakor elég akár csak foglalót is fizetned (3.120 Ft-t), a fennmaradó összeget (8.880 Ft) a szolgáltatónak, a fotózás előtt kell kifizetni.

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Komplett fényre sötétedő dioptriás szemüveg készítése látásvizsgálattal, választható kerettel
19.990 Ft kupon ár helyett MA csak 16.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu