Pihenés a Club Thermál Kastélyban a Tisza-tónál, 3 nap/2éj, 2 főre 12.490 Ft-ért.

Club Thermál Kastély | Budapest
Pihenés a Club Thermál Kastélyban a Tisza-tónál, 3 nap/2éj, 2 főre 12.490 Ft-ért.
Mesés pihenés, kikapcsolódás egész évben a Club Thermál Kastélyban. 3 nap/2 éjszaka, 2 fő részére a Tisza-tónál, ajándék 1-1 alpha vagy jade masszázzsal, félpanziós ellátással, fürdőrész használattal 39.990 Ft helyett 12.490 Ft-ért.
Ár:12.490Ft39.990 Ft
1.880 Ft foglalóval

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
69% kedvezmény
39.990 Ft
69%
27.500 Ft
A kupon beváltható:
2013.02.18. - 2013.12.31

Kuponunk fontos tudnivalói

 • Az ajánlat a következő szolgáltatásokat tartalmazza:
 • Szállás: 3nap/2éjszaka 2 fő részére a Club Thermál Kastélyszállóban.
 • Félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli, menűválasztásos-tányérszervízes vacsora).
 • Fürdőrész használata (belső medence, 1x jacuzzi, 1 x szauna).
 • Ingyenes sportolási lehetőségek (minigolf, lengőteke, billiárd, csocsó, darst, rex).
 • 1-1 ajándék alpha vagy jade masszázs
 • 15 % kedvezmény az ÖkoCentrum belépőből
 • 20 % kedvezmény az éttermi fogyasztásból
 • 30 % kedvezmény a szépségápolási szolgáltatásokból
 • 50 % kedvezmény az egyéb fizetős szolgáltatásokból
 • 1-1 pohár egri bor
 • Zárt és ingyenes parkoló használata.
 • A kastély területéhez tartozik park, medence, grillsütő, röplabdapálya, kisebb focipálya, kültéri ping-pong asztal, gyermekhomokozó és hinta, valamint szalonnasütő és bográcshoz kialakított hely
 • Számos pihenési és szórakozási lehetőség a természetben: pl. kerékpározás, csónakozás, túrázás.
 • Az ajánlatot foglalós opcióval veheted meg.
 • Gyermekkedvezmények: 0-3 éves korig ingyenes, 3-12 éves korig 3580 Ft/2 éj, 12 éves kor felett 6.245.-Ft/2 éj.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

A különbözetet a következő számlára szükséges elutalni:

 • Black Dragon Kft. 11103004-12714126-01000003
 • A közleményben a kupon kódot kell feltüntetni.
 • A kupon felhasználható 2013.január 02-2013.december 20-ig.
 • Előzetes időpont foglalás szükséges telefonon vagy e-mailben, 06-70/3244600, 06-36/453-003 vagy info@poroszlokastely.hu .
 • A foglaló kifizetése után legalább 8 napon belül kell kiegyenlíteni a fennmaradó befizetést a szolgáltatónál!
 • Fizetési lehetőségek: Szép kártya, átutalás, postai csekk befizetés.
 • A szolgáltató elérhetősége: 3388 Poroszló Kastély út 10. Budapesttől 136 km-re található.
 • A szolgáltatóról bővebben: http://www.poroszlokastely.hu
 • Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót: 400 Ft/fő/éj
 • Júliusban, augusztusban és a kiemelt ünnepeken 2 főre összesen plusz 4.990 Ft felár fizetendő a helyszínen.

Club Thermál Kastély

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Egész évben.
Szolgáltatás helye
3388 Poroszló Kastély út 10.

Kuponunk leírása

A dolgos hétköznapok után, mindig ugyanaz az érzés fogad, kimerült és fáradt vagy. Valljuk be őszintén, most már igazi pihenésre vágysz. Itt az idő, hogy felfedezd a Tisza-tó környékét. Magyarország több száz természeti kinccsel és gyönyörű településekkel büszkélkedhet, itt az ideje felfedezned őket. Ajándékba is adhatod ezt a pihenési lehetőséget a szüleidnek, szeretteidnek, ők biztosan élvezni fogják a 3 napos relaxációt. Az ajánlat révén 3 nap, 2 éjszaka, 2 fő részére eltölthető a Club Thermál Kastélyban, félpanziós ellátással. A Budapesttől 136, Egertől 46 km-re fekvő kastélyszálló egy 2 hektáros parkkal körülvéve várja a romantikát, a vidék nyugalmát, ízeit, hangulatát kedvelő vendégeit. A jelenleg szállodaként működő - Poroszló belterületén lévő - tornyos kastélyt 1872-ben építtette Graefl Károly, később fia, Jenő megnagyobbíttatta az épületet. A 2. világháború után majorságként, Tsz irodaként funkcionált, és most egy hosszan tartó felújítás után 1995-től szállodaként várja az ide látogatókat.

Természetesen a szálloda wellness résszel is rendelkezik, így ingyenesen használhatjátok a belső medencét, illetve az ajánlat révén 1-1 alpha vagy jáde masszázzsal is megajándékoznak Titeket. Továbbá igénybe vehetitek a jacuzzi és a szaunát is egyszeri alkalommal.

Ha már megfelelően kipihentétek magatokat, akkor jöhetnek az alternatív program lehetőségek. Először is rendelkezésre állnak az ingyenes sportolási lehetőségek – próbáljátok ki a minigolfot, biliárdot, lengőtekét, dartsot, rexet. Kiránduljatok Poroszlón, vagy a Tisza-tó környékén. Látogassatok el az Öko-Centrumba, ahova az ajánlat révén kedvezményes belépővel tudtok ellátogatni.

Club Thermál Kastély

Íme egy kis ízelítő Poroszlóról és a Tisza-tóról:

A Tisza jobb partján fekvő települést, már Anonymus is megemlíti. Árpád honfoglaló seregei itt táboroztak a helyi földvárnál. Itt békült ki IV. Béla fiával, V. Istvánnal. A régi időkben királyi sólerakóhely volt. A XIII. és XIV. században a Bana és Gyula nemzetség birtokolta. 1445-ben mezővárosi rangot kapott. 1553-ban a település birtokosa Bornemissza Gergely egri várkapitány volt, akit a város határában fogtak el egy végvári csetepatéban. A török időkben elpusztult a község bencés monostora, amit valószínűleg a Gyula-nemzetség alapított 1209 táján. Első ismert apátja János volt (1292). A monostor pusztulásakor elbontásra került az Árpád-korabeli templom is. Poroszló legnagyobb földbirtokosa 1869 és 1944 között a Graefl család volt. Jelenleg a Tisza-tó határozza meg a település életét. A tanösvény és a most épülő, 2012. májusban nyíló látogatóközpont egyedülálló lehetőséget kínál az ide látogató természetjáróknak.

A Tisza-tó - eredeti nevén még Kiskörei víztározó – kialakítását 1961-ben határozták el. A beruházás tervei 1964-ben készültek el, rá 4 évre, 1968-ban kezdték el a víztározót kialakító duzzasztómű építését. A vízlépcsőt 1973-ban helyezték üzembe és még ebben az évben megkezdődött a folyó duzzasztása is, 1993-ban 20 évre rögzítették a tározó maximális vízmagasságát. Földrajzilag a tározóteret a következő főbb egységekre oszthatjuk: Abádszalóki-öblözet, Sarudi-öblözet, Poroszlói-öblözet, Tiszafüredi-öblözet. A tó Közép-Európa második legnagyobb állóvize, teljes területe a nyári duzzasztásnál 127 km2. Ebből 62 km2 a nyílt víz, a többi nádas és sziget.

A Tisza-tónak nem csak a vízgazdálkodásban betöltött szerepe jelentős, hanem a napjainkig kialakult ökoszisztéma is egyedülállóvá teszi. Ezt jelzi a védett Tisza-tavi Madárrezervátum létrejötte is.

Itt mindenki megtalálhatja a neki megfelelő pihenési, szórakozási formát. A tavat körbe lehet kerékpározni, csónaktúrák állnak az ide látogatók rendelkezésére. Poroszlón vízi tanösvény és Európa legnagyobb akváriuma várja a vendégeket a Tisza-tavi Látogató Centrumban.

Még egyszer összefoglaljuk, hogy miben is részesül a DiamondDeal akciója révén. Eltölthetsz a Club Thermál Kastélyban 3 felejthetetlen napot, 2 éjszakát és mindezt 2 fő részére félpanziós ellátással kiegészítve 39.990 Ft helyett 12.490 Ft-ért (69% kedvezmény). Továbbá igénybe vehetsz 1-1 jáde vagy alpha masszászt, egyszeri jacuzzi és szauna használatát, ingyen sportolhatsz, kirándulhatsz és a „jó ha tudod” opcióban felsorolt további kedvezményekre vagy jogosult.

Club Thermál Kastély

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 17% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

6 alkalmas Dublepower-extraerős lipolézeres zsírolvasztás + 20 perc nyirokmasszázzsal!
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 7.450 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu